bunu yazan dingil bize bir film önersinde görelim dün son seansa bilet bulabildim son zamanlarda bu kadar güldüğümü hatırlamıoyorum fakat kişiye görede espri anlayışı deişebiliyor ben gülersem yanımdaki kişi gülmeyebilir
nedense bu filmi çok eleştirdiler recep ivedik üstünden bir kazanç meseleside olabilir tabi bazıları sevmeyebilir ama bukadarda eleştrilmez düşüncesindeyim dünyanın en kötü flimleri seçildi ilk 100 de 5 TÜRK flim war bu 5 flimn bile bukadar eleştrilmemiştir bence
bakın fragmanına hoşunuza gitmedi gitmeyin kardeşim madem adamlar boşunamı çekiyor bu fragmanı
türkiyedeki cahil insanlara yönelik siyasette filmlerde hepsi kazanır.
quote:
Orjinalden alıntı: You and Me
Katılıyorum.Film demeye bin şahit.Ayrıca 13 YTL'mi geri istiyorum
hadi ya o kadar kötü mü
quote:
Orjinalden alıntı: helloween
türkiyedeki cahil insanlara yönelik siyasette filmlerde hepsi kazanır.
ben buna komedi filmi diyorum gülüyorum ne alakası war cahil insanlara peki cok modern cok kültürlü bir flim solermisin cahil kalmayalım
bi filme gittik ve beğendik diye cahil olduk iyimi recep ivedik bir cahal filimi hedede hödö...
quote:
Orjinalden alıntı: K@D!R
Meyve veren ağaç taşlanır...Hayatımda izlediğim en komik filmdi..
demek ki senin komiklik anlayışın bayağılık ve bol küfürlü olmasından geçiyor...
bir şeye gülerken aynı zamanda düşünebilmeliyiz. işte o zaman bir sanat icra edilmiş olur.
bugün gittim filme. para vermedim tabi ki. bi arkadaşımın ablası ilaççı, on da varmış fazla bilet o bahaneyle gittik. tek kelimeyle berbat bir film.
ayrıca sonu filmin devamının geleceğinin habercisi. bizim mizah anlayışımız bu kadar dar olduğu sürece devamı gelmesi de çok normal...
quote:
Orjinalden alıntı: TriaThlon
quote:
demek ki senin komiklik anlayışın bayağılık ve bol küfürlü olmasından geçiyor...
bir şeye gülerken aynı zamanda düşünebilmeliyiz. işte o zaman bir sanat icra edilmiş olur.
bugün gittim filme. para vermedim tabi ki. bi arkadaşımın ablası ilaççı, on da varmış fazla bilet o bahaneyle gittik. tek kelimeyle berbat bir film.
ayrıca sonu filmin devamının geleceğinin habercisi. bizim mizah anlayışımız bu kadar dar olduğu sürece devamı gelmesi de çok normal...
Filme gittigine emin misin ? Filmde küfür falan yoktu . Olsa bile %5 bile degildir . . Gülerken düşünmek istiyosan nasreddin hoca tavsiye ederim ayrıca .
Benim mizah anlayışıma göre film güzeldi.Ve filmin 2.sinin geleceğini tahmin ediyorum buda beni mutlu etti.Herkesin mizah anlayışı,zevkleri aynı olamaz bu yüzden kimse kimseyi bu konuda suçlayamaz.Ancak şu bir gerçekki recep ivedik filmi gişe rekortmeni olucak. Nacizhane düşüncelerim.Saygılar....
Kimse üstüne alınmasın bu yorumlar tamamen kendi düşüncemdir
Bence de teşhisi çok iyi koymuş recep ivedik adlı karakter düperdüz bi dingildir.Sokakta görünce ıyyy kro gibi laflarla aşağıladığımız yılbaşı gecesi tacizcilerinden bi farkı yoktur yontulmamış bir odundur kendileri.Her türlü kaba davranışı odunluğu,hanzoluğu,kroluğu artık ne olarak tabir ederseniz rahatça yapan ve insanların bundan gülmesini bekleyen bi karakter hakkında daha iyi bi teşhis konulamazdı kanısındayım.
Güldüğümüz sahnelere bi bakalım"memen koluma değdide panik oldum","ne kokuyo burası apış arası kokuyo" ve benzeri olaylar her gün başımıza geldiği halde hiçbirimiz bu kadar görgü yoksunuz olmadığımız için bu cevapları vermiyoruz mesela yolda giderken bi kadına değip sonrada memen koluma değidi de panik oldum dediğinizi düşünün topluymdaki hiç kimse sizde bi gram zeka kırıntısı olduğunu düşünmeyecektir veya minibüsle giderken çoğunuz havasız bi ortamda bulunmuşsunuzdur ama hiçbiriniz açın camı apış arası kokuyo diye bağırdığını düşünmüyorum zira bunu söyleyen birinin bu foruma giricek kadar aklı yoktur.
Son olarak bence Recep İvedik karakteri tamamiyle bir odundur bu filme giden arkadaşlara sadece üzülüyorum zaman ve paralarını böyle gereksiz ve saçma bi şeye harcadıkları için.
tek kelimeyle berbat diyen arkadaşlara soruyorum salonda kimse gülmüyor muydu acaba? tüm salon gülerken gülmemek bir zeka göstergesi mi yani? beğenmediyseniz de berbat bir film demeyin saçmalamayın. o kadar kişi gülüyor bu filme o salondakiler çok mu salak zaten filme acaip sanatsal, süper görüntü efektleri var, senaryo aşmış falan demiyoruz ki. izledik güldük diyoruz.
Kıskançlık görüyorum
quote:
quote:
Süpersin,yalnız değilim.OH BE
o değil de bu şahanın burnu çok kalktı sanki bu sıralar...
(filmi izlemediğim için yorumda bulunmayım, fakat televizyonda gördüklerime dayanrak bunu söyledim.)
Şahan parayı gözünden vuracak... 11 arkadaş beraber izledik Recep İvedik'i salon full doluydu ve çok da matrak filmdi beğenmeyenlerin beğenmemelerine anlam veremiyorum açıkcası. Sonuçta bir komedi filmi ve insanlar eğlenmek için gidiyor çok da güzeldi ben hiçbir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Özellikle rockcıların olduğu sahne mükemmeldi bütün salon kahkahalara boğuldu. Recep İvedik'i belgesel izler gibi izlerseniz gülmemeniz normaldir.
yenişafak yazarından ne beklenir ki umursamamak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
quote:
quote:
Filme gittigine emin misin ? Filmde küfür falan yoktu . Olsa bile %5 bile degildir . . Gülerken düşünmek istiyosan nasreddin hoca tavsiye ederim ayrıca .
Tek küfür yok ne %5'i... Bırakın konuşsunlar çekemeyenler.. Meyve veren ağacı taşlarlar misali.. Film mükemmeldi helal olsun Şahan'a