Arkadaşlar babam istanbuldan haftasonu gelicekti filme öyle gidicektik gelemedi bende sinemadan önce merakıma yenik düşp izledim ancak filmin bi karesinde arkada bi surat belirdi ve yok oldu ve bi dahada çıkmadı tuhaf bişey bi bakınhttp://img503.imageshack.us/my.php?image=tuhafsuratxb4.jpg belkide çekimdendir ama gerçekten tuhaf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanrisal -- 18 Şubat 2009; 22:54:23 >
Ya filim Bi anda (GAREZ<) Şeklini Almış ...Ya şimdi gerçekten PHOTOSHOP..Olamaz Bu 1.Yani düşünsenize ..film daha yeni bu denle bi açı kabul edilemez+Bi Çıkmaz Yol Var ama dur bakalım
Yok yahu dev gibi ekranda izledik, kesin olarak söylüyorum böyle bir şey yoktu. Dikkat etmesek dicem ama imkansız, böyle bariz bir şeyi görmemek için kör olmak lazım.
Ya filim Bi anda (GAREZ<) Şeklini Almış ...Ya şimdi gerçekten PHOTOSHOP..Olamaz Bu 1.Yani düşünsenize ..film daha yeni bu denle bi açı kabul edilemez+Bi Çıkmaz Yol Var ama dur bakalım
Araştırcam ben bu muabeti .. Bulursam eğer paylaşırım.Fakat harbi tırstım
Araştırcam ben bu muabeti .. Bulursam eğer paylaşırım.Fakat harbi tırstım