Şimdi Ara

Receiver Amfi Tercihi (Mevcut olan Yamaha RX-V350 yerine yenisi lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    şuan yaklaşık 4-5 senedir kullandığım Yamaha RX-V350 amfim var. Hoparlörler olarak ise bir Pure acoustics Slim Dream setim vardı, ama çok kısa süre kullanmıştım. Uzun süredir asıl kullandığım ise önlere bağlı kendi yaptığım 3 yollu kolonlar ve surroundlara bağlı pioneer oval tipi araç hoparlörlerim var. Ama ben stereo gibi hepsini bir arada önde kullanıyorum. Hatta ses de hepsi bir arada iken çok başarılı oluyor. Tek başına pioneer'ları önlerde kullanınca da çok iyi sonuç alıyorum bu arada.

    Şimdi niyetim ise Yamaha NS777 yada Wharfedale Diamond 9.6 gibi bir kule hoparlör almak. Ancak bunu yapmadan önce ilk iş amfimi değiştirmek istiyorum.
    (Bu arada NS777 ve Diamond 9.6 ile ilgili yorumları da alabilirim, hem ikinci el fiyatları hem de performans ile ilgili)

    Amfiyi değiştirmek istememin sebebi elimdeki amfinin yeterince güce sahip olmadığını düşünmem. İnternetten baktığımda 6 ohm ile 5 kanalda kanal başı 110W çıkışı varmış. Öncelikle sizce bu amfi almak istediğim hoparlörler için yeterli mi? Değilse max 1000tl bütçe ile ikinci elde nelere bakmamı önerirsiniz? Yeni amfi alacaksam muhakkak HDMI girişlere sahip bir amfi tercih edeceğim. Bir de sanırım marka olarak Yamaha, Denon ve Pioneer tercih edilmesi mantıklı gibi geliyor, o konuda da görüşlerinizi almak isterim.

    Bir de Yamaha NS777 ve Wharfedale 9.6 için ikinci elde kaçılırmayacak derecede çok iyi fiyatlar ne olabilir sizce?

    Not: Sistemin temel kullanım amacı müzik olacak, ancak elbette film de izliyorum...

    Yorumlar ve yardımlar için teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-GeN -- 10 Ekim 2014; 15:13:38 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.