Şimdi Ara

Realme C33'ün özellikleri ve renk seçenekleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Realme C33'ün özellikleri ve renk seçenekleri sızdırıldı



    Tipster Sudhanshu Ambhore, Realme'nin yakında tanıtması beklenen C serisine ait yeni telefonu Realme C33'ün özelliklerini sızdırdı. Telefonun resmi lansman ayrıntıları henüz doğrulanmasada Appuals tarafından hazırlanan bir rapor, yaklaşmakta olan akıllı telefon hakkında bazı önemli ayrıntıları ortaya çıkardı.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi, Redmi K50 Extreme Edition'ın bu ay piyasaya sürüleceğini doğruladı



    İşte Realme C33'ün beklenen teknik özellikleri:



    Yeni bir rapor telefonun renk seçeneklerini ve depolama ayrıntılarını ortaya çıkardı. Appuals raporu, Realme C33'ün 4 GB'a kadar RAM ile piyasaya süreceğini iddia ediyor. Telefonun temel modelinde 32 GB dahili depolama ile birlikte 3 GB RAM bulunacak. 4GB + 64GB ve 4GB + 128GB olmak üzere iki adet 4GB RAM seçeneği de olacak.



    Realme C33'ün özellikleri ve renk seçenekleri sızdırıldı



    Realme C33, Sandy Gold, Aqua Blue ve Night Sea olmak üzere üç renkte gelecek. Realme'nin ayrıca 10W şarj desteğine sahip telefona 5000 mAh pil koyması da bekleniyor. Telefonun arka tarafında ise derinlik ve makro sensörlü 13MP üçlü kamera kurulumuna sahip olmasını da bekleyebiliriz. Son olarak, telefonun kutudan Android 11 tabanlı Realme UI çalıştırması bekleniyor.



    Kesin lansman tarihi bilinmeyen telefonun Ağustos ayında tanıtılması ve yaklaşık 135 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.









  • Sızıntıya bak be neredeyse baraj dolduracak bilgi var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sevgili donanım haber,

    Ülkemizde realme, oppo, xiaomi, redmi... gibi markaların "güncel" hangi modelleri üretiliyor ve hangi modellerinin üretilmesi gündemde böyle bir haber yaparsanız on numara beş yıldız bir hareket olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.