Şimdi Ara

realme 8 ve 8 Pro bütçesini düşünenleri hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • realme 8 ve 8 Pro bütçesini düşünenleri hedefliyor



    realme markasının merakla beklenen yeni 8 serisi resmiyet kazandı. Geçen yılın realme 7 serisinin üzerine pek bir şey koymasa da kamera tarafında ve ekran teknolojisinde biraz daha çıtayı yükseltiyor.



    realme 8 özellikleri ve fiyatı



    realme 8 modelinde 6.4 inçlik Super AMOLED ekran bizi karşılıyor. Önceki neslin 90Hz IPS LCD ekranı yerine 60Hz AMOLED ekran tercih edilmiş. Ekran 1000 nit parlaklık seviyesine ulaşırken 180Hz dokunmatik tarama hızı sunuyor. Parmak izi okuyucu da ekrana entegre.



    Ayrıca Bkz.App Store platformu Avrupa’da istihdama önemli katkı yapıyor



    Helio G95 yonga setinden gücünü alan telefona 4GB/6GB/8GB RAM bellek ve 128GB depolama kapasitesi eşlik ediyor. Karbon fiber ve bakır kombinasyonu soğutma sistemi yüzde 14 daha verimli soğutma sağlıyor. 5000mAh kapasiteli batarya ise 33W hızlı şarj ile destekleniyor. Batarya 65 dakikada tam doluma ulaşıyor.



    Arka kısımda 64MP çözünürlüğünde ana sensör, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör, 2MP çözünürlüğünde monokrom ve makro sensörler yer alıyor. Ön kamera ise 16MP çözünürlüğünde. Kamera paketi 4K video kaydından yoksun. realme 8 için fiyatlandırma şu şekilde:



    realme 8 4GB + 128GB- 206$



    realme 8 6GB + 128GB- 220$



    realme 8 8GB + 128GB- 234$



    realme 8 ve 8 Pro bütçesini düşünenleri hedefliyor



    realme 8 pro özellikleri ve fiyatı



    realme 8 pro da kardeşi gibi aynı ekran özelliklerine sahip. Yonga seti tarafında Snapdragon 720G kullanılıyor. 6GB/8GB RAM seçenekleri yanında sabit 128GB depolamaya yer verilmiş. 4500mAh kapasiteli batarya ise 50W hızlı şarj ile destekleniyor.



    Kamera paketinde 108MP çözünürlüğünde Samsung ISOCELL HM2 sensör asıl farkı oluşturuyor. 9 pikseli birleştirerek daha detaylı görüntüler oluşturan sensör ayrıca 12MP 3x telefoto sensör ile aynı netlikte yakınlaştırma yapabildiğini iddia ediyor. Diğer sensörler ve ön sensör aynı bırakılmış. realme 8 pro için fiyatlar aşağıda:



    realme 8 pro 6GB + 128GB- 247$



    realme 8 pro 8GB + 128GB- 275$ (279 Pound)









  • Ekranda neden alttaki çene kismi hep var bu cihzlarda? Teknik bir nedenden dolayi mi yoksa bu tasarim karari mi? Cok guzel ince cerceveler daha sonrasinda alt kisimda cikinti. Nedenini bilen var mi?
  • mck94 kullanıcısına yanıt
    Alasım varsa da almıyorum böyle cihazları, Simetrik olması çok önemli...

  • mck94 kullanıcısına yanıt
    Çünkü diğer türlü alttaki sanal tuşlara dokunma olasılığınız çok artıyor hocam el ayanıza denk geliyor tam olarak.
    Apple cihazlarda bu çene kısmı var ama ekran 2.5D kavisli hale getirildiğinden yok gibi duruyor. Hatta 12 serisinde daha belirgin görünüyor bir elinize herhangi bir 11, XS, X alın diğer elinize de iPhone 12 alın. Farkı rahat anlayacaksınız.

  • Hayal kırıklığının yeni nesli Realme 8 oldu.

    Realme bu serisini sonlandırmalı. Realme 3 Pro'nun tüketici klasmanında bıraktığı etkiyi bırakabilen bir Realme cihazı daha çıkmadı.

    Realme'nin asıl serileri V, X ve GT. Geri kalan C, düz ve pro serilerinin herhangi bir etkisi yok ürün yelpazesinin genişlemesinde. 3 nesildir aynı çipset (Snapdragon 720G) devam ediliyor. Sonu gelecek gibi de görünmüyor işin aslı.

  • Fiyatı ülkemiz için uygun olursa alınabilirliği olabilir, en azından kullanıcıların bolca şikayetleri olan olan 7 serisi piyasadan çekilmiş olur.

  • Realme 7 pro daki 65w şarjdan neden vazgeçtiler acaba.

  • mck94 kullanıcısına yanıt
    Ekran panelinin bağlantı soketinin olduğu kısımdan dolayı orası kalın. Bu bağlantıyı apple ekranın altına katlanmış soket tasarımıyla iphone x'i yaptı ve patentini aldı diğerleri kullanamasın diye.
    Diğer üreticilerin bazıları da çözüm olarak ekranı ters takmışlardı bağlantı kısmı çentiğin oraya denk geliyordu onun altında yapılıyordu bağlantı. Sonrasında nasıl çözüm buldular bilmiyorum ama farklı çözümler bulunmuş olmalı ki çerçevesiz android telefonlar görüyoruz fakat en kolay tasarım olan ekranın altına katlanmış soket tasarımının patenti apple'a ait diye diğer üreticilere zorluk çıkıyor böyle.

  • tplon T kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bilgilendirme icin hocam, uzun zamandir merak ettigim bir konuydu.
  • Şimdi sizlere saçma&acayip bir şey yazayım mi..


    8 Pro'nun kutusundan 65 Watt şarj aleti çıkıyor.. Ama telefonun üreticide dahil herkes 50 watt desteklediğini söylüyor. Buna rağmen her türlü şarj süresi 7 Pro ile tıpatıp aynı..? ?

     

    0'dan 100'e dolma süresinden tut, %100 şarjdan %0'a bitme süresine kadar saniye şaşmadan aynı süreleri alıyor? Çok saçma ama Acaba diyorum telefonu 65 watt tanıtmak istemediler deee böyle bi şey mi yaptılar yoksa neden yani, demek ki telefon içerisindeki entegre şarj sistemi 65 watt'i zaten destekliyor.. Bu arada telefonun her türlü performans testide tıpatıp 7 Pro ile aynı.. Ek olarak farkli inceleme videolarına şöyle bi baktımda, telefonun fotoğraf video kaliteside 7 pro ile aynı, 108 mp'lik sensör bi halta yaramamış sanki. Yazılımsal bi güncelleme ile düzelir mi bilmiyorum ama 7 pro ne ise bu da aynı telefon.

     

    8 Pro'u almayı düşünüyordum ama bi çıksın da piyasaya ona göre karar vericem.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 25 Mart 2021; 7:41:54 >




  • Redmi Note 10'da "UYGUN FİYATLİ,BUTCE DOSTU" diye soyleniyordu. Sonuc 32000 TL ile satista.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • realme tam bir yazılım özürlü firma hala birçok telefonunda volte vowifi desteği yok tema mağzası app market gibi uygulamalar yok ve ekranları sorunlu klavyenin kenarlarına denk gelen harfleri yazmak çok

    zor. birde 8 prodaki tasarım felaket o dare to leap yazısı nedir ya hiç mi görmediniz hiçmi danışmadınız kimseye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 25 Mart 2021; 14:11:56 >
  • Xiaomi'ye öyle bir vuruyor ki Oppo grubu sesi senden gelmiş. 😁

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde gayet güzel kamera lensi var fiyat uygun olursa 4 4 lük telefon.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'da izlediğim videolarda fotoğraf ve video kalitesini muadillerine göre çok kötü buldum.. İşlemcinin düşük olması sebebiyle sanki fotoğrafları tam işleyemiyor gibi. Redmi note 10 pro'da da aynı HM2 sensor var, ve net olarak fotoğraf videoda note 10 pro daha iyi fotoğraf video kalitesi çıkarıyor ortaya..


    Ek olarak realme 6 ve 7 pro'daki kronik videodaki saçma boğuk ses sorunu AYNEEN 8 Pro'da da devam ediyor gibi.. Anlaşılan 8 Pro'u da listemden çıkaracağim. Kaliteli güvenilir inceleme videolarını izlemeden telefon almayın sakın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.