|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Realme 7 ile Galaxy m31s'ten birisini almayı düşünüyorum. Realme 7'ye işlemcisinden dolayı biraz daha yakınım ama video esnasında ses sorunu ve dokunmatik takılma sorunu biraz korkutuyor açıkçası. Son gelen güncelleme ile bu sorunlar çözüldü mü? bilgi verebilir misiniz. |
|
|
aslında redmi note 9 pro düşünebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi telefonlar özellik anlamında çok iyi ama kronik sorunları çok fazla, servisi hiç ilgili değil ve Xiaomi'lerde IMEI numarası çakışma sorunu çok fazla. Genpa'dan alınan cihaz bile patlıyor. Amoled olması yönünden Samsung cezbediyordu ama ben telefonu çok fazla düşüren birisiyim, kılıfla kullanmayı sevlediğim için ekranı kırılsa çok pahalı oluyor. Şuan bu fiyat düzeyinde güven veren ve içime sinen realme 7 oldu açıkçası. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler, sanırım realme 7 alacağım. İçime en çok sinen telefon bu oldu. İlgine çok teşekkür ederim tekrar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba. Telefonda oyun oynamıyorum, sıfır yani. Önceliğim kamera ve pil. Birkaç güne telefon alacağım, çok kararsızım. Realme7, Reno2 Z ve Poco x3 arasında kalmış durumdayım. Bir de GCam önemli benim için, rootsuz kurabilmeliyim. Fikirlerinizi alabilir miyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osassuna -- 7 Ocak 2021; 23:2:33 > |