Şimdi Ara

Realme 5i Türkiye'de satışta! Realme 5i özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Realme’nin orta segmente yönelik akıllı telefonu Realme 5i, Türkiye’de satışa sunuldu. Realme Türkiye güvencesiyle satışa sunulan Realme 5i, lansmana özel olarak 14 Şubat’a kadar 1499 TL sonrasında ise 1699 TL’ye satılıyor.



    Realme 5i özellikleri



    Realme 5i, V çentikli 6.52 inç büyüklüğünde, 720x1600 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekrana sahip. Dört arka kamerasıyla dikkat çeken telefonun sensörleri sırasıyla 12 MP, 8 MP, 2 MP ve 2 MP çözünürlüğünde. Ön kamera ise 8 MP çözünürlük ile geliyor.



    Ayrıca Bkz.Realme 5i modelini canlı yayında değerlendiriyor ve sorularınızı yanıtlıyoruz



    Realme 5i gücünü Snapdragon 665 yonga setinden alıyor. 3 GB RAM + 32 GB depolama ve 4 GB RAM + 64 GB depolama olarak iki farklı seçeneği bulunuyor.





    Telefonda 5000 mAh büyüklüğünde batarya bulunuyor. Kutudan Android 9 işletim sistemi ve ColorOS 6.1 ile arayüzü ile çıkıyor.



    Realme 5i, 14 Şubat'a kadar 1499 TL sonrasında 1699 TL’ye satılacak. Realme Türkiye garantili cihazları Genpa ve KVK’da tamir ettirebilirsiniz. 




    Kaynak:







  • Neden bu kadar göz önüne çıkarıldı anlamadım. Rakibi redmi note 8 den çok mu iyi mesela ?

  • realme 3 pro 1399 lira özellikleri bundan daha iyi, ederi en fazla 1300 lira.

  • Telefonun kalıcı olarak 1500 olması gerekiyor. 1699 verilir mi yahu bu telefona?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1199 TL olursa eşime alayım diyeceğim de bu telefonun şarj olmasını beklemekte ayrı bir işkence olur quick charge teknolojisi kullanmadığı için.

  • telefon hd ekran ile geliyor.hem 1500 tl ödeyeceğim hemde hd ekran alacağım.birşeyi tüketiciler ne zaman anlayacak bir telefonun en önemli bileşeni ekran ve işlemci.bir telefonun kamerasını genel bir kullanıcı günde kaç kere kullanıyor.ben mesala haftada yada 2 haftada bir kamerayı kullanıyorum.ama ekran yada işlemci telefonu her elinize aldığınızda kullanılıyor.eğer sadece sosyal medya için kullanıyorsanız size lazım olan en ucuz orta seviye kameralı telefon.paranızı boşuna harcamayın aklınızı kullanın.ölünceye kadar paraya olan ihtiyaç bitmiyor.o nedenle başka bir ihtiyacınızı karşılayın yada birikim yapın.kimseye ileride muhtaç olmazsınız.

  • 1500 bile bu donanım için fazla geldi bana. Şubat ortasında fiyat 1700'e çıkarsa neden bunu alayım ki. Realme 5 Pro'yu alırım.
    Bence bu modelin rakibi Redmi Note 8 değil, Redmi 8. Onun da 4/64'u 1200'e bulunuyor. Sadece işlemcisi Realme 5'den kötü ama Type C var.

    Realme yanlış yaptı, 5i yerine kamerası daha iyi olan 5s modelini getirecekti, 5i'de dört kamera var ama sonuç kaliteli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    1199 TL olursa eşime alayım diyeceğim de bu telefonun şarj olmasını beklemekte ayrı bir işkence olur quick charge teknolojisi kullanmadığı için.
    1200'e Redmi 8 var, Type C ve 18w hızlı şarjı var. Realme 5 de güzel ama bence de fiyatı yüksek çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    redmi8 64 gb ile realme5i 64 gb aynı fiyat şuan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel gözüküyor ve özellikleride hiç fena değil

  • güzel bir telefona benziyor. özellikleri de gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.