Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
27
Favori
201.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar; bende 128/6 GB olanını 1665 TL'ye sipariş vermiştim kargo henüz gelmedi ama iptal edeceğim.Sebeplerim şöyle;

    1) yaklaşık 2 gündür aralıksız batarya drain test videoları izliyorum.Malesef ekran süresi 5.14 den 5,20 lere bazı videolarda ise 5.45/s lere dayanabilen bir batarya performansı var.Bu malesef hiç iyi bir durum değil,Yazılımla düzelir demeyin bu düzeltilebilecek bir şey de değil çünkü videoları son 6 aydan başlamak kaydıyla ve güncelleme gelmiştir düzelir umuduyla sırasıyla izledim.Note 6 Pro,mi A2 lite,note 8,meizu note 9 vs bir sürü model var ve realme 3 pronun kafasına bu konuda vuruyorlar.

    2) SAR Değeri dehşet arkadaşlar.Hem baş hem boyun.2'yede bölseniz dehşet.Redmi note 8'in değeri 0.185 varın siz düşünün.

    3) Emmc 5.1 depolama Berbat ve 128GB için boş alan 101 GB imiş

    4) kamera performansı..Bununla ilgilide bir çok video izledim inanın Mi A3 ün kamerası bile muhteşem video ve fotoğraf performansı var.ve realme de Geniş Açı yok!!!

    5) Mono hoparlör ve Kulaklık performansına herkes sövmüş.

    6) Arka kapak plastik ama kabul edilebilir.

    7)Volte desteği var ama bizim operatörlerde iş görmüyor...zaman alır demeyin 1 sene sonra bile sanmıyorumki bu özellik açılsın.

    8) Hızlı şarj desteği olan (27 W) powerbank dan vooc 3.0 kablo
    ile şarj edildiğinde Hızlı şarj olmuyor

    Bunları söylediğim için üzgünüm gerçekten,Telefonu çok seve isteye aldım ama iade etmek durumundayım malesef. 3 gündür sürekli video test yorum okumaktan şizofreni oldum.Ayrıca burdaki tüm sayfalarıda okudum.bilginize.
    Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

    flipkart yorumlarıda kötü linki ekliyorum.https://www.flipkart.com/realme-3-pro-nitro-blue-128-gb/product-reviews/itmfgzr2jckcttnx?pid=MOBFFMG3WTXWFUAT&aid=overall&certifiedBuyer=false&sortOrder=NEGATIVE_FIRST&page=2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 17 Kasım 2019; 16:16:59 >




  • mert05 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim umarim pisman olmam. Bu fiyata maalesef guney kore urunlerinin en alt segmentini alabiliyoruz umarim bu tarz f/p urunleri cogailirda diger markalar biraz fiyat dusururler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    N11 kampanyası ile 4/64 modelini 1460 tl ye aldım. Xiaomi redmi 5 plus modelinden geçtim. Cod mobile oyununda en düşük ayarlarda bile takılmalar oluyordu. Bu cihazda en yüksek ayarlarda bile hiç takılmıyor. İşlemcisi çok iyi. Arayüz güzel ve akıcı, donmalar yaşanmıyor. Pil performansı birkaç şarj sonra belli olacak. Ekran ve kasa idare eder. Kamera performansı bence iyi, gece çekimleride oldukça güzel. Gcam kurmaya gerek bile yok.
    Hoparlör dediğiniz gibi kötü ve kulaklıktan gelen ses rezalet, çok boğuk ve yankılı geliyor. Yüklü olan real sound ekolayzır programı ile biraz düzeliyor ama o da arka planda müzik çalarken ayar yapmaya izin veriyor. Yani youtube da müzik dinlerken arka planda çalmadığı için ayar yapılmıyor. Bunun bi çözümü var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    1- Aynı cihazı bende kullanıyorum çift hat aktif, Bluetooth hep açık 1 günü rahat çıkartıyor, hatta şuan yazdığımda şarj %37 1 gün 13 saat olmuş.. Ekran testinde 8 saati geçmişliğim var. Hatta başka bir arkadaşın attığı değerler :https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140658146

    2- Sar değerini yazdık, abartmayın, uçuk falan değil. Bir çok ciahzla aynı Redmi Note 8'ki fazla düşük.
    https://www.kimovil.com/en/xiaomi-redmi-note-8/sar https://www.kimovil.com/en/realme-3-pro/sar
    Vucutta birbirlerine eş değer rakamlar çıkıyor.

    3- Depolama da en ufak bir problem yok, ne denediniz? ne attınızda sizi geciktirdi yada yavaşlattı? Berabattan kastnız ne yavaş olması mı? Sizi işlem yaparken yavaşlatması mı? 101 GB?? Ömrünüzde hiç 128 gb yazıp size 128 gb gelen hafıza kartı, telefon yada disk gördünüz mü?

    4- Bizde izledik a3 videolarını nerede çok iyi? Hadi diyelim ki ana kamera(48 Mpx)da 1 tık iyi. Geniş açılı lensin diyafram açıklığı nedir de övüyorsunuz? Sırf Çinli kamera stoğu eritmek için cihazlara kamera yerleştiriyor bunu iyi bir şey sanıp sizde kıyaslama yapıyorsunuz. Çok övdüğünüz a3 ün geniş açılı gece performansını gönderin biz de aydınlanalım. Ayrıca o övdüğünüz a3'ün ekran çözünürlüğü ve muhteşem yazılımını niye burada kıyaslamadınız acaba?

    5- O konuda kısmen haklısınız, ama hoparlör yetersiz değil, kulaklık çıkışı yani 3,5 mm yetersiz.

    6- yorumsuz.

    7- bütün xiaomi yada Huawei modellerinde volte var yada gelecekde, bir tek realme de yok sanki. Örnek Turkcell kaç telefona volte desteği veriyor ki? Genelde amiral gemisi cihazlara gelir, gerisi avcunu yalar. Bunu siz de biliyorsunuz? Şu an 1500, 1700 TL'ye satılan kaç cihazda volte desteği var? Sanırım sadece note 7, O da vodafone'de...

    8- 4 amperlik bir adaptör ve vocc destekli bir kabloyla deneseydiniz keşke. Orjinal şarj aletine baksaydınız bu cihazda watt değil amperin önemli olduğunu anlardınız.

    Fkipkart ne? ki yorumlardan bizene. Ben 1 aydır kullandığım cihazı bilirim. Gerisi hikaye..
    Kıyaslama yapın da, 1500, 1600 TL cihazlarla kıyaslayın lütfen.

    Eleştiri yapın, cihazın eksiklerini söyleyin, problem yada kronik sorun varsa hep birlikte söyleyelim hatta çözelim ama sırf cihazı kötülemek adına konuşmayın. Defaten söyledim insanlar zor kazanıyor, ucuza iyisini almak istiyor, bu tür yorumlar insanlara yanıltıcı gelir ve pahalı cihazlara yöneltir. Herkes iyi cihaz ister. 10 TL'ye samsung note 10 plus alamıyoruz işte. Hatta 2700 TL'ye 9t de alamıyoruz. Bizim bütçemiz bu. 1500-1700. Bu fiyata daha iyi bir cihaz varsa tamam söyleyin biz de onu övelim ona yönlendirelim. Bu fiyatlara Redmi Note 8, mi a3, meizu note 9 yada realme 3 pro alabiliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 18 Kasım 2019; 1:12:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonun tema uygulaması varmış.Fakat bizim versiyonda yok sanırım. Youtubeda videolar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devrimsel kullanıcısına yanıt
    apk vardır. Bulup yükleyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VoWifi var mı bu telefonda?

    Bir de yüz tanıma var mı varsa hızlı çalışıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkann86 -- 18 Kasım 2019; 10:41:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    1) bataryası 30 dakika dayanmıyor haklısın!
    2) sar değeri acayiiiip yüksek, dedemin dedesi bu cihaz yüzünden öldü haklısın!
    3) 27 GB çalmışlar hafızadan kandırıyorlar haklısın!
    4) geniş açı yok ve kamerası berbat haklısın!
    5) hoparlör ve kulaklık performansı berbat haklısın.
    6) bu maddeni atladım.
    7) volte yok nasıl olmaz bu cihazda dolandırıcı bu firma yine haklısın!
    8) hızlı şarj desteği yok yalan söylüyorlar bak yine haklısın!

    Sen ve senin gibiler herzaman haklıdır herzaman en çok şeyi bilirler.

    Bu arada 4/64 modeli var bende. Almak isteyen ve tereddüt eden varsa ulaşıp dilediği soruyu sorabilir.

    Yukarda yazdıklarım arkadaş tatmin olsun ve usulca uzaklaşsın diyedir. Cihazdan ben çok memnunum ayrıca etrafımda ki herkeste memnun. Sadece kulaklık performansı kötü diğer maddeleri arkadaş mutlu olsun diye yazdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonda volte yok deniyor ancak bugün bir şey farkettim. Hattımı Telekomdan Vodafone'a taşıdım eskiden burda yazdığı gibi Telekomda hd yazısı çıkmazdı. Vodafone'a gecince bu hd yazısı çıkmaya başladı acaba vodafone destekliyor mu dersiniz?
    Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın tek olumsuz tarafı yazılımı bence. O kadar övülen Color Os hoşuma gitmedi, yeni güncellemerle daha iyi hâle getirirler umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canernesto kullanıcısına yanıt
    Benim de Vodafone ve bende de HD yazısı çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar değeri yüksek falan değil yahu, Mi 9t vs hatta galaxy s10e vücut sar değeri 1.5 civarlarında. Onlara göre baya düşük hatta bu cihazın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yanlış anlaşılma var sanırım, Ben cihazı kötülemiyorum doğruyu söylemekle de yaranılmıyor size. arkadaşlar bana saldırmanıza gerek yok. Dahası ben mi a3 ü övmüyorum ki 1.300 e kapattığımız beğenmediğim mia 3 bile...... kinaye var orda. neyse ben realme 3 ü severek aldım isteyerek aldım ama önüme gelen yorumlar, izlediğim videolar sinirlerimi bozdu yukarıda söylediğim her konu benim fikrim değil tecrübeleri ve yorumları aktardım dahası Bu saatten sonra Realme x2 Pro yada realme 5 pro veya realme 5 bekleyecem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Asphalt 8 oynarken anlamsız bir şekilde drop giriyor medium ayarlarda hem de. Asphalt 9da bu sorun yok. Asphalt 8 oynamayı deneyebilir mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    1665'e kim satıyor, bulamadım gitti...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rabitelli

    1665'e kim satıyor, bulamadım gitti...
    n11 den kuponla aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    3 pro 1 aydirt kullanıyorum hiçbir kötü yanı yok ama X2 pro efsane olmuş birde 730g işlemcili olanı bekleye bilirsiniz derim ben ama 5 g çıkınca bu tellerin hepsi çöp olacak önümüzde 3 sene var yani yaygın olunca bizim teller yavaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    wooW
    300 kaat kupon.
    İyiymiş
    1920TL altında n11'de yok. piyasada da 1800küsür altında bulamadım ben şahsen.



    22 liralık A101 peyniri peşinde koşan kaşar teyzelerden değilim ama olabildiğince ucuza almak beni mutlu eder.
    az daha beklemeli........


    perdön; kaşar peyniri peşinde koşan teyzeler demek istedim, kelime kaydı (yersen)
  • 3 pro VOLTE ayarları turktelekom yapabilen varmı ekranda VOLTE yazmadı bir türlü VOLTE yazıp 5555 gönderdim aktif dedi hepsi ama yapamadım bilen varsa aydınlatabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rabitelli kullanıcısına yanıt
    25 -29 kasımı bekleyin bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.