Şimdi Ara

Realm, Faction arası gold transferi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Twisting Nether'de horde karakterim var. Silvermoon'daki alliance karakterime nasıl gold gönderebilirim. Rare pet alıp satmak ile ilgili bir şeyler duydum. Ama onun da birkaç dikkat edilmesi gereken şartları varmış. Konu hakkında bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcam -- 16 Kasım 2017; 15:12:38 >



  • Gold transferini geçtim bunla kar sağlanıyor.
    Ama alacağın petin fiyatına dikkat et ve kar durumu mutlaka minimum bir seviye de olmalı ayrıca mutlaka satılmalı o pet. Diğer türlü çuvallarsın, bunu engellemek içinde TCG Pet familyasına yönel.
    --------
    Açılımı Trading Card Game pet. tam liste;http://wowtcglootcards.com/pets/
    Bu petler değer kaybetmez aksine değer kazanır ama aydan aya veya haftadan haftaya realma göre fiyat dalgalanır. Minimum seviyeden alınır. İstediğin yerde peti çıkararak satışını gerçekleştirirsin.
    Ama geç satılabilir lakin mutlaka satılır alıcısı olur devamlı.
    -------
    Örnek vereyim: 80k ya alıyordum 175k ya satıyordum misal.
    35k en düşük seviye aldığım fiyat, en yüksek 250k satışım, tanesi.
    Fiyat oranlarının ne durumda olduğunu görmek için TSM adlı addon kullan.
    Mesela 100k için %85 diyorsa normal fiyatın %85 oranı demek. %100 yazarsa normal fiyatta demek, ayrıntılı rehber var forumda başlık olarak.
    Bu fiyatları legion başında ve 7.3 gelmeden öncesinde yapıyordum şuan ne durumda hiçbir fikrim yok. Oyundaki goldun değerine göre petlerin fiyatları da yükseliyor, eskiden bunlar 15k idi lol. Tabi o zamanlar goldun değeri daha yüksekti.
    İlla spesifik olarak hangi pet diyorsan, tavsiye istiyorsan;
    Dragon Kite
    Eye of the Legion
    Hippogryph Hatchling
    Spectral Tiger Cub (içlerinde en sağlamı)
    Soul-Trader
    Tuskarr Kite
    --------
    Bunlar benim favorilerim tabi aslında hepsi de olur.
    -------

    Edit: 1 mesajı varmış ya neyse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 16 Kasım 2017; 22:57:55 >




  • Defias Brotherhood 'da olsaydın bire bir takas edebilirdik.
  • Bununla ilgili kısa bir hikaye anlatayım. Eskiden aynı serverda karşı factiondaki charına gold geçirmek için Stv'deki ortak ah'yi kullanırdık. Bunun bir kaç yöntemi vardı. Biz arkadaşla çok değerli petleri sembolik rakamlarla satışa koyardık ben koyardım o alırdı yada tam tersi. Real id olayı yoktu skype falan kullanırdık.



    Bu işi hızlı yapmak gerekirdi. Çünkü her ne kadar ortak ah'de kimse olmasada teknik olarak olabilirdi. Neyse her zaman yaptığımız iş gecenin saat 3-4 civarı baktık stv'de kimse yok. Koydum ben petleri atıyorum 100k'lık petleri tanesi 10g'tan koydum. Arkadaşa dedim aldın mı düsmedi daha falan dedi. Düşer şimdi dedim ben petleri koymaya devam ettim. Arkadaşa dedim aldın mı? Yok dedi almadım. Başımdan aşağı kaymar sular dökülmeye başladı. Ulan dedim sen almadıysan kim aldı bu petleri satılmıştır diye sarı mesaj gelip duruyor. Biz ne oluyor diyene kadar 20 tane falan pet tanesi 10g'tan satıldı ve piyasa değeri o dönem için bile 1 milyon gold civarı.



    Bizim ah ekranı açık olduğu için görmüyoruz kapatınca bir baktık. Stv'de ikimizin dışında 3. bir canlı daha var pembe saçlı male gnome mage. Adam add on kurmuş belirli itemler belitli fiyatın altına düşünce direk uyarı gelip alıyor. Adamı tehdit ettik falan ticket açarız banlanırsın yok ip'ni gördük seni buluruz falan direk ignoreladı. Ticket açtım gm'in verdiği cevap sen bir ürünü bir fiyattan koymuşsun o da satın almış dedi doğal olarak.



    Bu da böyle bir anımdır. Biraz uzun olmuş ama konuyla alakalı sayılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • addon değil o bot,yani uyarı verne addon var ama gecenin o saatinde 7/24 AH de action yapan bottur o . benzer bir şey benimde başıma geldi. 225k lık pet i yanlışlıkla 225gold a koydum saniyesinde gitti. eskiye göre çok çok azalmış olsa da AH botları var. kimse AH ye o derece dikkat edipte saniyelik alım yapamaz. ancak bot lar yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kvo35

    addon değil o bot,yani uyarı verne addon var ama gecenin o saatinde 7/24 AH de action yapan bottur o . benzer bir şey benimde başıma geldi. 225k lık pet i yanlışlıkla 225gold a koydum saniyesinde gitti. eskiye göre çok çok azalmış olsa da AH botları var. kimse AH ye o derece dikkat edipte saniyelik alım yapamaz. ancak bot lar yapıyor.

    İlk başta biz de bot diye düşündük kesin alırız geri malzemeleri adam banlanır dedik. Ama ne adama bir şey oldu ne de malzemeleri geri aldım.



    Dediğim gibi adamı gördüm zaten ah'deydi o anda. Auctioneer diye bir add in vardı onun cok detaylı ince ayarları yapılabiliyordu ama herkes yapamıyordu. O şekilde almıştır diye yorumlamışlardı guilddeki arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Tarama sınırı var, eskiden var mıdır bilmiyorum ama belli bir oranda data girişi yapabiliyorsun o sınırı geçersen AH ban yiyorsun. Belli bir süre sonra normale dönüyor, sanırım bunları engellemek için diğer türlü hemen alması için devamlı taraması lazım.

    Ekleme: TSM Macro + Macro Mouse (oyun faresi) ile bu şuan da yapılabiliyor ama kardan çok zarara girersin. Belli şartlar özelliğini taşıyanı aldın diyelim, o değere sahip olmayan bir item'ı alma şansın çok yüksek.
    + Belirttiğim gibi AH banı yeme şansında yüksek + şikayet edilmesi durumunda hesaba kısa süreli ban atılma ihtimali de var.

    Sniper a beklerken küt diye alan çok gördüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 18 Kasım 2017; 16:50:7 >
  • O zaman silvermoon'da bir tanıdık arkadaş bulmak lazım transfer için. En kolayı bu sanırım.
  • Bunu kullanan bir Türk oyuncuya rastladım insanca anlattım derdimi dinlemek istemedi

    kendince "sinir oldum sana" ya bağladı bende şikayet ettim

    sonraları ne oldu bilemiyorum umarım banlanmıştır
  • ya hiç bir şey yapamıyorsan yada karar vermediysen en güzeli fiyatlarına satılma oranlarına bakım battle pet alıcaksın. silvermoon da bunu AH ye koyup satıcaksın. iu an için en garanti yöntem bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.