Şimdi Ara

REAL ZARAGOZA - FENERBAHÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ewet beyler perşembe gününkü mac için skor tahminlerinin yazalım....
    yorumlarınızı baska topice yazın buraya sadece tahmin...



  • r.z= 1
    fb =3
  • FB:2
    r.z:0
  • fb4-zrgz0
    iki asisti ben tezahüratla attırcam , Türkiye -Almanya maçında bi bağırmıştım, alt maraton susmuştu, herkes dönüp bana bakmıştı, sonra 1-2 saniye sessiz kalıp, sonra gülümseyip herkes tezahürata başlamıştı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: antiochos

    fb4-zrgz0
    iki asisti ben tezahüratla attırcam , Türkiye -Almanya maçında bi bağırmıştım, alt maraton susmuştu, herkes dönüp bana bakmıştı, sonra 1-2 saniye sessiz kalıp, sonra gülümseyip herkes tezahürata başlamıştı



    kardes bende gelim bi 3 asisst yaptirakim senle

    bence sonuc

    FB 3 1 rzg
  • bakın o maçta biz gol yemicez bakın görün buraya yazdım
    playmaker gel hocam gel...
  • 3-0

    goller
    dakika15 nobre
    dakika 28 alex
    dakika 66 anelka

    ben bile inanmadım ama neyse
  • 3-1 fener alex, nobre anelka + deniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumper -- 15 Şubat 2005, 9:38:49 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jumper

    3-1 fener alex, nobre anelka + deniz

    baktı adamlar gola atamıyor Deniz iş basında

    bu da benim tahmini fb:3 -- rz:0 goller : alex,tuncay,nobre,anelka,serhat,ümit
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serseri


    quote:

    Orjinalden alıntı: jumper

    3-1 fener alex, nobre anelka + deniz

    baktı adamlar gola atamıyor Deniz iş basında

    bu da benim tahmini fb:3 -- rz:0 goller : alex,tuncay,nobre,anelka,serhat,ümit


    adam başı yarım gol




  • 1-1 yada 2-1 biter
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kemalhirca

    1-1 yada 2-1 biter


    1-1 bize yaramaz bizi zorlar.. gol yememek ve iki fark lazım ikinci maca rahat cıkmak icin yani 2-0 lazım
  • FB 3 - RZ 0
  • adamlar beraberlik için geldi fener golü geç bulursa zaragoza istedigini alıp gider ispanyollar kendi evlerinde yenilmiyor 1 1 ve 2 1 fenere yaramaz en az 3 0 yada 3 1'de fener tur atlar yoksa tur zor birde fenerbahçeli oyuncular vatan millet sakarya deyip defansı az adamla bırakırsa evlere şenlik maç olur zaragoza kontra atakla çok rahat goller bulan bir takım bu maçta defans futbolcuların dikkatli olması lazım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kemalhirca

    adamlar beraberlik için geldi fener golü geç bulursa zaragoza istedigini alıp gider ispanyollar kendi evlerinde yenilmiyor 1 1 ve 2 1 fenere yaramaz en az 3 0 yada 3 1'de fener tur atlar yoksa tur zor birde fenerbahçeli oyuncular vatan millet sakarya deyip defansı az adamla bırakırsa evlere şenlik maç olur zaragoza kontra atakla çok rahat goller bulan bir takım bu maçta defans futbolcuların dikkatli olması lazım

    bizim Servet yine ortasahada harmandalı oynamaya başlayıp çalıma giderse haklısın...
  • Fenerbahce : 2
    Zaragoza : 0
  • 2 fark lazım yoksa eleniriz O yüzden bi sakatlık olmasın die ben de gidiyorum maça
    maç 3-1 bitecek inşallah
  • 3-1 3-0 iyi sonuc aslında bende giderdim ama
    25 kaat az deil ne yazıkki
  • FB'nin gol yememesi lazım ama FB'de orta saha yok ... Adamlar iyi çıkıyorlar geriden. FB 5 forvet 5 hucum oynadığı için durum biraz sakat. 2-0 iyi skor ama sanki maç 2-1 bitecek gibi geliyor.

    Daum dezavantaj


    F.Bahçe'de taktik yok. Daum, futbolcuların yerlerini değiştiriyor, buna da taktik diyor. Rezaletin adı da taktik oluyor.

    *F.Bahçe'de Anelka'yı ilk 11'e almak için Selçuk'u kesmek doğru karar mıydı?

    Yanlış karar. Çünkü orta sahayı az adamla tutup ileriye adam almak yanlış. İleriye adam alacaksın, ama bu durumda takımdan çıkacak adam Serhat. Selçuk orta sahada savaşan bir oyuncu. İyi oynar, kötü oynar o ayrı, ama orta saha oyuncusu. F.Bahçe orta sahasında defansif ve hücum olarak takıma bir güç veriyor. Eğer takımına orta sahada eleman lazımsa -ki lazım- Selçuk oynayacak.

    Aslında F.Bahçe, orta sahadaki oyuncularını kullanmıyor. Serkan var oynatılmıyor, oynatılırsa da sağda deneniyor ve kenarda oturuyor. Kemal var, İstanbulspor tam oynayacağı maçtı. Sakatlıktan çıktı yavaş yavaş oynaması lazım.

    Tam bir skandal

    Daum ne düşünüyor, neye göre hareket ediyor, anlamak mümkün değil, ama hata yapıyor. Anelka'ya takımda yer verme sorununu orta sahadan adam çıkarmakla çözemezsin, daha büyük problemler çıkar. Ne oldu Aurelio tek başına kaldığı için zorlanıyor.

    Alex orta sahada öyle oynayacak oyuncu değil. O ileri ikilinin arkasında oynayacak adam, becerisi, kabiliyetleri orada ortaya çıkıyor. Orta saha oyuncusu olmazsa, ileri uç ne kadar güçlü olursa olsun, bunlara top gelmediğinden yeteneklerini gösteremezler. F.Bahçe yeni bir şeyler yapmaya, orta sahasız oyun kurmaya çalışıyor. Tam bir skandal. Böyle mi oynayacak Real Zaragoza maçında? Peki, bu maç öncesi İstanbulspor karşılaşması çok güzel bir provaydı. Rakibin parası, pulu yok. Gücünden çok şey kaybetmiş.

    Taktik maktik yok

    Sen 5 forvetle oynuyorsun ve geride 4 defans tutuyorsun. F.Bahçe'de taktik maktik yok. Daum, futbolcuların yerlerini değiştiriyor, buna da taktik diyor. Rezaletin adı da taktik oluyor.

    * F.Bahçe'nin, Real Zaragoza karşısındaki avantajı ne, nasıl oynamalı?

    F.bahçe'nin avantajı takımdaki oyuncuları; Anelka'sı, Alex'i, Tuncay'ı... Sarı lacivertlilerin teknik direktörü orta sahayı iyi kurarsa orta sahası, kendi saha ve seyircisi. Dezavantajı ise Christoph Daum. Yaptığı her şey yanlış. Bu takımı kendi kendine bıraksan, daha iyi oynar. Kendi kendine taktik diye değişiklikler yapıyor, takımı sarsıyor. Farkında değil, kendi prestijini de sarsıyor.

    15.02.2005

    Can BARTU - Hürriyet

    Not : Ben bir GS'lı olarak FB'ye başarılar diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 15 Şubat 2005, 23:11:40 >




  • Can Bartu bunLarı neredeyse fırsat buLdugu her zaman diLe getiriyor yanLısda degiL soyLedikLeri. Geride : Umit - Servet - Luciano - Önder ortada Aurelio - Selcuk - KemaL iLeri ucta Anelka - Alex - Nobre boyLe bi diziLis ortaya konuLabiLir bu seferde Serhat - Tuncay gidiyor e bide Pierre'de var pfff.. Simdi Selcuk - Kemal'i cıkartsan orta saha kaLmıyor ama KemaL'in forvete Umit Ozat'ında iLeriye katkısı oLmuyor degiLde biLmiyorum iste kadron genis oLunca insan gercekten sasırıyor. Daum sırf revacta oLan oyuncuLarı oynatacagım diye kastıgı icin ( biLmiyorum beLkide digerLerine guvenemiyor tam oLarak ) orta aLanda boyLe bir bosLuk oLuyor neyse insaLLah bi kazaya ugramayız su macta.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.