Şimdi Ara

REAL MADRİD TARAFTARINDAN GS YORUMLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: braveheartgs43

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nick Rey

    Muslera formda olursa iyi bir skor alıp evimizde taraftarımızla bütünleşmeliyiz , tabi iş sadece Muslera bitmiyor Semih - Dany - Riera - Eboue çok dikkatli olmalılar keza Melo da öyle nasıl bir 11 çıkacak merak ediyorum Schalke maçındaki 11 olur gibi geliyor bana .

    melo potansiyeli olan bir futbolcu ve şunu unutmayalım ki Fatih Terim potansiyele önem verir. Tıpkı 2008'de Emre Belözoğlu'na destek çıktığı gibi. Şunu da unutmayalım son maçta çıkan 11 Terimin ideale yakın 11'i. O yüzden sürpriz beklemiyorum. Bizim takım eğer yüreğini ortaya koyarsa yenemeyeceği takım yok avrupada. Yeterki biz de inanalım. İnanmak çok önemli. Örneğin bugün Beşiktaşın maçında gördüyseniz tribünler boştu. Takım şampiyonluk yarışında ama taraftar sahip çıkmıyor. Ve umulmadık bi skor aldılar.

    Gerçekten doğru söylüyorsun dostum o schalke ilk yarısı gibi oynasak çok iyi olur 1-0 dan fırtına gibi döndük Drogba o maça özel hazırlanacaktır şüphem yok




  • Bizim takimlarimiz sürekli bu seviyede oynayan takimlar degiller, bu yüzden kücümsenmeleri normal. Lazio taraftarlari da diğer takimimizi kücümsüyorlar. Oyunculardan cok taraftardan cekiniyorlar.

    http://forum.sky.it/uefa-europa-league-2012-2013-t380945-345.html?sid=1fa805779d16a38accc97094e25be6f0

    Malagadan sonra Clde en fazla istenen takimdik. Bizimle birlikte PSGyi de istiyorlardi. Dünkü La Gazzetta dello sport bize yüzde 20 sans veriyordu. PSGnin Barca karsisinda sansi yüzde 25di.

    Daha önceki değerlendirmelerde Barcelona ve FC Bayerne 5 yildiz üzerinden 5 yildiz verirken, sadece bize v Malagaya 3.5 yildiz, PSGye 4 veriyorlardi. Bazi seyler yavas yavas olacaki 1.5 sene gibi kisa bir sürede bu seviyeye gelmek inanilmaz, resmen rüya gibi. Bazi seyler yavas yavas olacak, seneye ihtiyac olunan kaliteli transferlerle 4 yildizlik takim olmayi hedeflemeliyiz.

    Real Madrid cok zor, turu gecmek icin herseyi yapacağimiza da eminim. Bununla birlikte biz bu sene icin hedefimizi gerceklestirdik. FC Bayernle birlikte 19.5 milyon euroluk gelirle en fazla gelir elde eden 3.takimiz. (TV Havuzu gelirleri, reklam gelirleri ve matcday gelirleri haric) Cl gelirleri Real Madrid ve Barcelona icin bile önemli bir gelir kalemi. Bu yüzden seneye Clye direk katilim cok önemli.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.