Şimdi Ara

Real Madrid, Ronaldo için 200 milyon istiyor. PSG ise 140 milyon ödemeye hazır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son günlerde vergi kaçırdığı iddia edilen Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'nun bu yaz Real Madrid'den ayrılacağı konuşuluyor. Real Madrid ise ayrılması halinde Cristiano Ronaldo'nun kulübe en az 400 milyon euro kazandırmasını bekliyor.

    Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinde 2009 yılından bu yana 1 milyar euro'luk serbest kalma bedeli bulunuyor. Real Madrid sözleşmedeki bu bedele diğer kulüplerin yıldız futbolcu ile ilgilenmesini engellemek amacı ile yer vermişti.

    Real Madrid cephesinde sessizlik hakim ve kulüp Konfederasyon Kupası'nın ardından Cristiano Ronaldo ile oturup anlaşabileceğini umuyor. Ancak yine de Madrid temsilcisi 200 milyon euro değerinde gelebilecek bir teklife de sıcak bakıyor.

    Manchester United ve Paris Saint-Germain'in ilgilendiği Ronaldo için Çin Süper Lig ekiplerinin de devreye girmesi bekleniyor.

    Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid ile 2021 yılında sona erecek, yıllık 50 milyon euro'yu bulan sözleşmesi mevcut. Ronaldo'nun ayrılması durumunda Real Madrid 400 milyon euro kar edecek.

    İspanya'da maruz kaldığı vergi kaçakçılığı suçlamaları nedeniyle ülkeden ayrılmaya karar veren Cristiano Ronaldo'nun bu kararını Real Madrid'e ilettiğinin ortaya çıkması futbol gündemini sarsmış durumda. Herkes, Portekizli yıldızın bir sonraki durağının neresi olacağını merak ediyor.

    Corriere dello Sport'un haberine göre, Paris Saint-Germain, Ronaldo'yu bir kez daha tarihin en pahalı oyuncusu yapmak istiyor. Fransızlar, Real Madrid'e 140 milyon euro'luk bir teklifte bulunacaklar.

    Oyuncunun menajerliğini yapan Jorge Mendes, PSG yetkilileri ile görüştü bile. Ligue 1 devi, Ronaldo'ya yıllık 30 milyon euro'yu bulan bir maaş ödemeyi planlıyorlar.

    Cristiano Ronaldo'yla ilgilenen takımlar arasında Manchester United, Manchester City ve bazı Çin kulüpleri de var. (Goal)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 18 Haziran 2017; 23:25:19 >







  • Katalan medyası istediği kadar asparagas haber çıkarabilir. Cr7 Madridi sırtlamaya devam edecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan Özyakup parasına Ronaldo almak dünyanın en karlı işi.
  • Şu piyasada 200 milyon euro eder Ronaldo. Onun gibi golü koklayan oyuncu yok, onun gibi çalışkan, başarı açlığı olan futbolcu yok.



    Şimdi ''yaşı 32, bu paraları etmez'' diyenler olacaktır. Ancak bu adam en az 3 sene daha üst seviye oynar, bu adamda iş ahlakı var çünkü. Çalışıyor, başarıya doymuyor. En az 3 sene daha üst seviyede oynayacak, dünyanın en büyük markalarından biri olan Ronaldo için de 200 milyon euro abartı bir bonservis bedeli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reis 200 eder net ama asıl reis messi 350 rahat eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo + bir miktar paraya Oğuzhan'ı 2 sene kiralarız.
  • Yillik 50 milyondan 30 milyona madriden ayrilmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 milyon kar edecekse real madrid satar bence.Ronaldosuz da ilerleyebilirler bu sene gördük,ronaldonun formsuz olduğu birçok maç vardı ona rağmen kazandılar.400 milyon euroya ronaldonun yeri doldurulur bana kalırsa.Zaten maksimum oynayacağı 2-3 senesi kaldı.

    Yalnız şu da var,real madrid dışında ballon dor alamaz şu şartlarda.Real madrid dünyanın en iyi futbol takımı hem orta saha olsun hem bekler olsun,başka takımda böyle beslenemez ve golleri yarı yarıya düşer.
  • şu ronaldo net açıklama yapsada anlasak şu haberleri her gün bir haber çıkıyor, ayrılsa manudan başka klübede gitmez zaten de real'de mutlu aslında adam real de bırakcam diyordu futbolu bu yaz bu haberler çıktı vergi felan demişler messi de de oldu bu oda ayrılırdı o zaman vs uzar paso bu iş, ronaldo akıllı adam bu işi real yönetimi çözer ben ayrılcana ihtimal vermiyorum adam her yıl ballondor ve istatik kovalıyor manuda yapamaz manu eski si gibi büyük takım değil
  • Bence gitmez bir yere.İzin vermezler zaten.Adam en iyi sezonlarını geçiriyor Real de.Başarıya aç adam daha kıracağı rekorlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    Oğuzhan Özyakup parasına Ronaldo almak dünyanın en karlı işi.

    Abartmayın hocam oğuzhan o kadar etmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gitmez ama bu saçma piyasada ronaldo rahat 200 eder, messi de rahat 300 eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gideceği falan yok vergi meselesinden kolay sıyrılmak için blöf yapıyor



    Giderse de gideceği yer ManU olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alakasız ama o nick nedir ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    Oğuzhan Özyakup parasına Ronaldo almak dünyanın en karlı işi.

    Ne kadar eşsiz bi espri sen mi buldun yoksa?? Bu kadar yaratıcı olmayın günah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.