Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1949. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
46.389
Cevap
88
Favori
1.241.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19471948194919501951
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gladyo38

    realde orta saha kötü defans kötü adamlar 2 . yarı eze eze geldi yendi reali sahada geziyorlardı.
    bale felan satılmalı ayrıca , defans varene çok kötü nasıl realde oynuyor ilginç marcelona 2 yarı hucuma çıkmadı şaka gibi oynadı 2.yarı real. kısaca real bu yıl kupa alması çok zor kral kupasında barçayı elerse büyük iş yapmış olur..

    vinicios junior ise genç daha iyi oyuncu ama öyle fazla bişey beklenmez şimdilik real yedek çıktığı her kadro ile her yerde zorlanır
    tav nereye eleyeceğiz barçayı

    son 5 senedir iyi sonuçları hep onların sahalarında aldık onlar bizi hep kendi sahamızda yeniyor ki

    bu Reali barça formda ise çok rahat geçer

    ilk maç dembele yoktu oda döndü hiç şansımız yok

    Ronaldosuz bu kadar ...
  • Gençlerden ceballos ve vinicious dısındakiler umut bile vermiyor.kadro, çok vasat.liverpool, psg,barca yuruyerek eler Real Madridi.

    HAZARD,ERIKSEN,ROBERTSON,İCARDİ,PİATEK,VERRATTİDEN EN AZ3U ALINMALI.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, nasıl takım seçiyoruz? Denedim de schalkeyi seçmişim.

    Tabletten giriyorum, sistem ve tercihler boş bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshin12 -- 19 Şubat 2019; 17:51:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötü günün bugünse, bugün de Real. Bu hayatta objektif olamayacağım bir konu varsa o da sensin. Kolay sıkılırım her şeyden vazgeçebilirim, bazen saçmaladığı için kızıyorum ama bırakıp gidemediğim tek şey Madrid. Seviyorum bu takımı, derinden. Daha iyisi yok. Aşkın dünyadaki tarifi Madrid'dir, gerisi yalan. Beyazın bu kadar yakıştığı başka bir şey olamaz. Asilliğin ve mükemmelliğin kelime anlamı Madrid, rakipler ne kadar güçlü olsa da daha büyüğü yok. Bazılarını deli gibi kıskandırır ama asla bizden büyük olamazlar. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    Gençlerden ceballos ve vinicious dısındakiler umut bile vermiyor.kadro, çok vasat.liverpool, psg,barca yuruyerek eler Real Madridi.

    HAZARD,ERIKSEN,ROBERTSON,İCARDİ,PİATEK,VERRATTİDEN EN AZ3U ALINMALI.
    Size katılıyorum. RM'e büyük transferler lazım. PSG, Verratti ile sözleşme yenilemek için anlaşmış. Hazard transferi içinse önce Neymar'ı kafalarından çıkartmaları lazım. Gazetelerin yazdığına göre Hazard'ın durumu bu. Ayrıca gelmeyecek bir oyuncuyu transfer etmek için bu kadar uğraşılmaz..

    https://www.dailystar.co.uk/sport/football/760404/Chelsea-news-Eden-Hazard-Real-Madrid-transfer-Neymar-PSG-La-Liga-Premier-League-Ligue-1
  • veratti cok sakatlaniyor, rabiot gelsin o da olumlu casemiro dan bin kat iyidir. zaten orta sahamiz kisa hava hakimiyetini iyice kaybetmeyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

    veratti cok sakatlaniyor, rabiot gelsin o da olumlu casemiro dan bin kat iyidir. zaten orta sahamiz kisa hava hakimiyetini iyice kaybetmeyelim
    rabiot barça ya gidicek diyebiliyorum ben. toni kross casemiro filan satsınlar artık özellikle kross çabuk yoruluyor maçlarda ajax çok yormuş reali ikinci yarı yürüdüler özellikle defansa çeki düzen versin bence varena saçma sapan işler yaptı girona maçında ve hucuma çözüm bulmaları gerek bale asensio felan bu iş olmaz
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    kroos bu takimin en onemli oyuncusu ramostan sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    Ligue 1 de sakatlıklar normaldir. Çoğu darbeye bağlı sakatlıklar oluyor. Futbol'dan anladıkları yok.. Çoğu öküz gibi ayağa dalıyor. Rabiot iyidir. Ama çok ağır oyuncu. Bence Real'e hızlı hareket eden oyuncular lazım.
  • Hazard yalan oldu, kötünün kötüsü chelsea 2 dönem ceza almış.Hayatta bırakmazlar şimdi transfer yapamayacaklarından dolayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox

    Hazard yalan oldu, kötünün kötüsü chelsea 2 dönem ceza almış.Hayatta bırakmazlar şimdi transfer yapamayacaklarından dolayı.
    Vinicius varken Hazard'a ne gerek var abi? Yazık olurdu Hazard gelseydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arda ML

    Vinicius varken Hazard'a ne gerek var abi? Yazık olurdu Hazard gelseydi.

    Alıntıları Göster
    Bu çocuu gelistirdim sadece ligde 30 gole katkisi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox

    Hazard yalan oldu, kötünün kötüsü chelsea 2 dönem ceza almış.Hayatta bırakmazlar şimdi transfer yapamayacaklarından dolayı.
    Hazard gidiyorum derse tutamazlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: objectivetr

    En kötü günün bugünse, bugün de Real. Bu hayatta objektif olamayacağım bir konu varsa o da sensin. Kolay sıkılırım her şeyden vazgeçebilirim, bazen saçmaladığı için kızıyorum ama bırakıp gidemediğim tek şey Madrid. Seviyorum bu takımı, derinden. Daha iyisi yok. Aşkın dünyadaki tarifi Madrid'dir, gerisi yalan. Beyazın bu kadar yakıştığı başka bir şey olamaz. Asilliğin ve mükemmelliğin kelime anlamı Madrid, rakipler ne kadar güçlü olsa da daha büyüğü yok. Bazılarını deli gibi kıskandırır ama asla bizden büyük olamazlar. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.

    Yav he he

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarri Real'in başına gelebilir tabi Chelsea'deki görevinden ayrılırsa.
  • Levante' den kötü oynuyoruz maçın başından beri.
    Tamam ligde bir başarı şu saatten sonra zaten beklenmiyor bu sene de, arkadaş bu kadar da olmaz ya.

    Bu arada söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama takımın en kötüsü Lucas.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 25 Şubat 2019; 0:11:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modric bale kross casemiro varane bence acilen satılması lazım para ediyorken eriksen, paqueta, insigne,savic, gibi isimleri alsın en azından bir sistem kurup onun üzerine oynayabilir bu isimler ile.
  • marcelona yine yedek adam ne zaman görsem oynamıyor en son el classocoda oynattı oda tecrübesi var diye kesin ee sonra ? şaka gibi o adam real için hucumda ronaldo ile çok önemliydi sistemde nasıl jordi - messi tam benzer birşeydi ronaldo gitti adam hoca maglubiyetleri bu adama çıkardı resmen. real birazdan o yüzden skorda zorlanıyor bedevadan maç aldı bügünde real bitik barcelona kral kupasında elerse çöküşe iyice girer zaten bu sezonda 0 kupa ile bitirir. barcelonada messi felan varken de reale tur verceni sanmam messiyi sakatlamaya çalısırlar yine kesin !! öyle çirkef oyuncular var ne yazıkki casemiro özellikle

    realin her yeri sorunlu tek ramos modric kaldı yeni gelen çocuk daha genç junior seviye atlatamaz daha neymar değil yani daha o yaşlarında neymar için diyorum kaptırdığı toplar sıkıntı hele
  • Bu sene kesinlikle oynadığımız en kötü maç, direkler ve beceriksiz rakip forvetleri olmasa 5-2 filan biterdi bu maç.Oyuncular çoktan sezonu kafalarda bitirmiş, üç aşağı beş yukarı ilk 4 de kesin gibi hali ile herkes bırakmış ve birçok kişide eminim şuan karıyerlerini planlıyordur.

    Vinicius olacak ama şuan değil, 2-3 sene net kiralık gitmesi gerek.Maç içinde bile çok istikrarsız, ayrıca 2 adım ötesini hiç planlamıyor sanki tek amacı ceza sahasına girip sol beki çalımlamak.Evet karşısına gelen ilk adamı çok güzel ekarte ediyor ama sonra ne yapacağını kendi bile bilmiyor.

    Takıma Hazard şart, kısa vadede etki edecek adam lazım bize.Vinicius'da şuan o ışık yok ve kısa vade de olacak gibi gözükmüyor.
  • https://twitter.com/JoseBauz/status/1099788957523558400?s=19

    VAR bile Realin hakem destegine engel olamiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19471948194919501951
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.