Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Elric. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47.469
Cevap
89
Favori
1.365.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Sayfa: önceki 23682369237023712372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arda'nın şut atmasını öğrenmesi için neden koskoca takım eğitim antreman program vs. bir şey yapmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Tek Yol Erken Seçim kullanıcısına yanıt

Maç içerisinde şut atmakla antreman sırasında şut atmak arasında ciddi fark olabiliyor. Artı Arda ilk sezonunda ve gecen sezon başında iyi şut atıyordu ama kaleden uzakta oynatıldıkça şut kalitesinde düşüş oynadı.

Bir de maç içerisinde çok koçmaktan şut anlarında şut iiçin gücü düşüyor olabilir. Ben de eskiden kızardım oyunculara ama bir gün bir yayında eski bir futbolcu söylemişti. Sahanın her yerini kullanınca ve çok koşu yapınca şut anında topa iyi vurmak için güç yetersiz kalabiliyor demişti.

Arda çok koşmuyor diyenler var ama maç sonlarındaki istatistiklere bakarsak Arda takımın en çok koşan isimlerinden biri oluyor hatta 1 de başladığı maçlarda Real adına en çok koşan oyuncu oluyor.

İspanya liginde devre arasında ve maç sonlarında yayına koşu mesafesi verilmiyor ama bunların verildiği CL maçları var. O maçlarda Arda sahada en çok koşu mesafesi yapan oyuncu oluyor.

Marsilya maçı vardı hatırlarsan. O maçın devre arasında koşu mesafesini paylaştılar. Arda en çok koşan oyuncu olarak görünüyordu. Bu arada Arda yine iyi şut atıyor Real de sana onu diyeyim. FB de iken o konuda daha düşüktü kaleyi tutturma oranında. Kadıköyde oynana Bjk derbi maçı vardı. FB yenildiği. Arda Bjk içinden tek başına geçmişti. Ama kendi yaratıp girdiği pozisyonlarda golleri kaçırdı. Hele bir pozisyon var Real forması ile kaçırsa nasıl kaçırdın dersin. İpe dizerek yatıra yatıra Bjk geçti en son şut attı ama gol olmadı. Nasıl kaçırdı diye şaşırmıştık.

• fluox kullanıcısına yanıt

Xabi'yi yemeye çalışmaktan top oynamayı unutmuşlar

Maçta şut atamayan antrenmanda 90'a mı takıyor? Geçen sezonu bırak Arda'nın kariyeri boyunca başarılı şutu yok. Fanboy gibi körü körüne savunuyorsun. Çok koşmaktan şut atamıyor diyorsun saçma sapan yorum yapıp kendini rezil etmekten öteye gidemiyorsun. Dünya futbolunda en çok koşan futbolcu Arda o yüzden şut atamıyor tabi. ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 

Ben sana eski bir futbolcunun açıklaması üzerinden örnek verdim. Ayrıca antrenmanlarda çok iyi şut attığı ara sıra basına yansıyor.

Maç içerisinde aktif hareket halinde atılan şut ile antrenmanlara durağan halde şut atmayı aynı kafeye koyuyorsun ne desem bilemedim. Antrenmanlarda şut çalışması iki şekilde yapılır. Bir duran topa gelip oyuncular vurur iki önüne topu yuvarlarlar koşarak gelip vurur.

Maçta aynı hareketleri yapmakla antrenmanda aynı hareketleri yapmak farklı şeyler.

Antrenmanlarda süper çalışıp hatta antrenman maçlarında süper oynayıp iş gerçek maça gelince aynını yapamayan yada tersine antrenmanlarda kötü olup gerçek maçlarda döktüren oyuncular oluyordu.

Örnek vereyim istersen. Fb de yıllar önce bir oyuncu vardı. Antrenmanlarda hiç çalışmaz hatta çok kötü olduğunu söylenirdi. Hatta öyleki takımın hocası değiş adamı kadro dışı filan bırakır denirdi. Ama maçlarda adam çıkıp topu oynar ve gollerini atardı. Tersine antrenmanlarda çok çalışıyor takımın en iyisi denen bir oyuncuda maçlara çıkınca tel tel dökülürdü.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Yapay zekadan mı cevap atıyorsun napıyorsun? Futbolcular çok koşunca isabetli şut çekemez mi? Soruya kendi aklınla cevap ver. Bir şey yazıyorsun ondan sonra bu benim lafım değil, başkasının açıklaması. Senin lafın değilse niye yazıyorsun. Senin kendi aklın yok mu, başka biri şöyle demiş diye gelip başkasının aklıyla yorum yapıyorsun. Körü körüne bir fikri savununca eline ne geçiyor.

Ben senin gibi antremanlarını oturup izlemiyorum. Sen oturup izlediğine göre senin dediğinden yola çıkalım. "Arda antrenmanda ara sıra iyi şut çekiyor" yazmışsın. Bu yazdığınla bile Arda'nın şutlarının berbat olduğu anlaşılıyor.

Bir tek ben öyle düşünmüyorum yıllarca üst düzey futbol oynamış biride aynısını söylüyor demek için başkasının düşüncesini de paylaştım. Hem kendi fikrimi hem başkasının fikrini yani benle aynı şeyi düşünen başkaları da var demek için. Bunu da anlamıyorsan ne diyeyim ki.

100 metre alan için her tarafa koşup duran biri dakikalar sonra şut imkanı bulduğunda iyi şut çekemeye bilir. Ayrıca bana her çektiiği şut isabetli olan oyuncu yazsana. Messi ve Ronaldo'nun bile dağa taşa giden şutları var ki bunlar kanat forvet sayılırlar. (Messi hem kanat forvet hem 10 numara dır). Esas işleri şut atıp bolca gol bulmak olan. Forvet arkası oyuncuların esas işi ise asist yapmak.

Bak yazmayacaktım ama yazayım. Uçan kaçan Yamal'ın istatistiklerine hiç bakıyormusun sen. Ben baktım. Lig de Arda'dan sadece 1 asist fazlası var attığı gol sayısı da 5 fazla. Üstelik bu adam kanat forvet yani Arda göre daha çok atak oynayan biri. Normal de istatistik olarak Arda'yı 3-4 katlaması gerekir her dakika pozisyona giren biri olarak ve esas mevkisinde oynamasına rağmen. Arda göre çok daha fazla şut atan daha fazla orta açan biri olmasına rağmen.

Bu durumda Yamal'a da kötü dememiz onuda gömmemiz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Ocak 2026; 13:50:16 >

• real madridin hocadan önemli sorunları var kibirli oyuncu topluluğu bunlar gitmeden real için başarı çok zor her yıl hoca değiştirirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
    En deli sevdaları yaşarım uykusu geçerken, Mehmetçik, Zap Suyu şiiri.
    Hakan FİDAN
    Türkiye için: Nükleer silah!
    Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun!
  • vini gol atamadım diye yine saçma sapan çalımlara girmeye başladı.

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
    Hakan FİDAN
    Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun!
  • vini çalımlarla pozisyonları heşliyor yine.

Hakan FİDAN
  • ya futbolda en uygun adamı ve zamanı bulmaya çalışırsın ama realde herkes kahraman tamam şimdi öndeyiz ama diğer maçlar için siren çalıyor arsenale vs bunu yapamazsın.

Hakan FİDAN
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Vini giderse ki umarım gider, mbappe sola geçer haaland ileri gelir. Kenan işi zor hem o kadar parayı rüştünü ispat etmemiş adama sıkmaz perez. 40-60m aralığında olsaydı olabilir derdim. Juve pu piyasada onu 90-100 altına bırakmaz.

Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Monaco maçi ölçü degil, Monaconun en iyi 5 adamindan 4ü yoktu

Minamino, Camara,Salisu ve kalecileri, oynayan kaleci tam bir kova

Bunlar oynasaydi, zor maç olurdu

Monacoyu gs maçinda izledim, 4ü de çok önemli oyuncular Monaco için

Arbeloa kadrodan verim almak için her şeyi yapiyor, Viniyi gazliyor, Viniye ihtiyaci oldugunu biliyor

Arsenal ve Bayern çok güçlü, bizim için çeyrek finalin ötesi başari olur, Bayernde daha Musiala yok, Kompanyle onun da gerçek bir yildiz olacagini düşünüyorum
    Kaleden uzak yerlerde çalim atip kendini boşa yormasa, gözünü kapatip kalabaliga daliyor, Kompany iyi egitmen, Musialayi da uçurur o adam

City son dönemde çilgin maaşlar veriyor, Guehiye haftalik 300 bin sterlin vermişler, Haalanda 30 net veriyorlar

Cityden ve Liverpooldan başka bu seviyede maaşlar veren yok, onlarda da Doku var, Liverpoolda Salahtan yüksek maaşi vermez, 25 net aliyor o

City Haalandi satmaz, Chelsea de Enzoyu 200den azina satmaz, Perez de o parayi vermez, ben satacaklarini da düşünmüyorum

1 sene 520 milyon harcadi adamlar, 115 davalari varken

Bu kadar para harcayan adamlar yildizlarini satmaz, bi 500 daha harcarlar

Haalandin 2034e kadar sözleşmesi var, Perez Mbappeye santrafor oynama sözü de vermiş

Kees Smit, Paz, bir de stoper gelir, Vini gitmez, Suudi Arabistana bu yaşta gitmez Vini

Kees Smitte çok zor transfer, tüm büyük takimlar istiyormuş onu

Az Alkmaar açık artırmaya çıkaracak

• ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries

• mbappe 15 dakikada 2 çalıma girdi kaptırdı böyle takımın galibiyetini düşünmeyip kendi ikbalini düşünen oyuncuları realden göndermeli ama arda var işte adamlara gol attırıyor takır takır

Hakan FİDAN
  • vini de çok çalıma giriyor, rezalet bunlar ya

Hakan FİDAN
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt
    takır takır 🤣🤣🤣

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.