Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.437
Cevap
89
Favori
1.242.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Milan
  • erc44 kullanıcısına yanıt
    Abartıyorsun bi real grubunun içine gelip messiyi ovuyosun resmen kavga sebebi
  • Deportivo Valencia Granada(küme) Celta Malaga bunlarin 5inin de nerdeyse iddiasi yok. Kume dusmeleri-cikmalari ya da Avrupa Kupaları'na katılmaları cok zor. Tamamen prestij icin oynayacaklar. Bu tek avantajimiz. Bir Sevilla var 3.lük yarışı yapıyor, Hocasi da Arjantin MT teknik direktörü olan Messi aşığı Sampaoli. Bizi yenerek yagciligini yapmak isteyecektir. İçerde onlari da yenmeliyiz.

    Şu an önümüzde kesin oynanacak 8 maç var. Ligde 5 galibiyet 1 beraberlik, CL'de 1 galibiyet 1 beraberlik bizi şampiyonlar ligi finaline, lig şampiyonu etiketiyle götürecek. 28 günde 8 maç oynayacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 24 Nisan 2017; 14:32:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben bu Zidane yüzünden kafayı yiyecem artık.Böyle önemli bir maça 1 aylık sakatlıktan yeni çıkmış Bale ile başlamanın mantığı nedir?Tamam Bale bazı şeyleri değiştirebilecek bir oyuncu ama senin kulübede formda İsco,oynamak için bir tarafını yırtan James var.Bunlardan biriyle başlasan ne Bale sakatlanırdı ne de değişiklik hakkı gitmezdi ilk yarıda.

    Diğer bir sorun da Benzema.Ben iddia ediyorum bunun yerine Morata ile başlansaydı ilk yarıyı 2-0 önde kapatırdık.Aldığı her topu kaybetmek için bu kadar çaba harcayan başka bir forvet görmedim.

    Neyse umarım bu bir ders olur ve kalan maçların hepsi alınır.Artık değil puan kaybetmek,gol bile yenmemesi lazım kalan maçlarda.
  • Aman ne büyük farklılık bu arada Ronaldo 32 gol çeyrek finaller ve sonrası Messi 16 gol. Bak asıl farklılık burda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NaturalBornKillaz

    Ya ben bu Zidane yüzünden kafayı yiyecem artık.Böyle önemli bir maça 1 aylık sakatlıktan yeni çıkmış Bale ile başlamanın mantığı nedir?Tamam Bale bazı şeyleri değiştirebilecek bir oyuncu ama senin kulübede formda İsco,oynamak için bir tarafını yırtan James var.Bunlardan biriyle başlasan ne Bale sakatlanırdı ne de değişiklik hakkı gitmezdi ilk yarıda.

    Diğer bir sorun da Benzema.Ben iddia ediyorum bunun yerine Morata ile başlansaydı ilk yarıyı 2-0 önde kapatırdık.Aldığı her topu kaybetmek için bu kadar çaba harcayan başka bir forvet görmedim.

    Neyse umarım bu bir ders olur ve kalan maçların hepsi alınır.Artık değil puan kaybetmek,gol bile yenmemesi lazım kalan maçlarda.

    Benzema bizim 7 senede 1 sampiyonlugumuz olmasinin en buyuk sorumlusudur. Senelerdir iddia ediyorum bunu, hangi eksik noktayi tamamlarsak tamamlayalim sezonda 10 gol atan bir forvetle sampiyon olunmaz. Marcelonun Ramosun Modricin Ronaldonun emeklerini mahvediyor senelerdir. Boyle buyuk oyuncularin kariyerinde 2-3 liga olacak kariyerleri bittiginde bu kazma yuzunden. Sonra millet Arda Turan 2 Ronaldo 1 falan yaziyor. Orda Suarez var burda Benzema kazmasi. Bu adam dunyanin en iyi 10 forvetine girmedi giremez de ama senelerdir bizde kontenjan isgal ediyor.

    Kimden torpilli anlamadim ya Perez ya Ronaldo koruyor bunu. Higuain gitti Morata oynamiyor hala bu kadroda ben bezdim artik. Artik Perez Ronaldo Zidane kim koruyorsa bu adami kendi sorunu. Bunun kacirdigi gollerle 2'si koltuğunu 1'i Ballon D'or u kaybedecek. Kendileri bilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CL çeyrek finalinden ve sonrasından bahsediyoruz kötü takımlar mı var? Hala gelmiş boş yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    CL çeyrek finalinden ve sonrasından bahsediyoruz kötü takımlar mı var? Hala gelmiş boş yapıyor.

    anlatamazsin bosa ugrasma. buyuk macta atamiyor der, ceyrek final dersin kucuk takim der, bayern dersin ofsayt der. sen laf anlatabilecegini zannedersin ama karsidaki anlamak icin degil anlamamak icin oturuyor masaya. bosa kurek cekiyorsun bosver. biz su kupalari alalim da herkes kendi dunyasinda kimi en iyi ilan ediyorsa etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Aynen kupaları alalım sezonu 2 kupayla tamamladığımızda Ronaldo 1 maç daha CL'de kazandırırsa o zaman uzaktan gözleri yaşlı şekilde Ronaldo'nun ödül almasını izlerler ama Messi maçı kazandırmıştı nasıl oldu bu diye üzülürler. Onlar da lig kupasıyla idare etsin. Hatta Celta'ya dua etsinler kupa yüzü gördüler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullPoweR7

    Şu Ronaldo'nun pozisyonunda Asensio ile olan pozisyonu bahsediyorsunuz galiba, bütün beceriksizlik Ronaldo'da gibi yorumlamayın. Pozisyonu tekrar izleyin Asensio çok geç pas veriyor nerdeyse Barcelona defansında bir isim ayağıyla müdahale edecekti. Yani top önüne değil de hafif gerisine düşüyor. Ronaldo maçta 2-3 tane daha kaçırmıştır beceriksiz olabilir ama bu pozisyonda hatanın ona yüklenmesi doğru değil tekrar izleyin bir daha yorumlayın.

    ayenen hocam mesut özil olsa o pozisyon gol dü


    salak , topu ayağında fazla tutarak ronaldo gibi bir oyuncunun gerisine atıyor ilerisine atsa bir şekilde yetişir ama gerisine atıyor

    ben ronaldoyu eski maclara göre canlı buldum ama benzema yı silmiş belli bale i zaten takmıyor


    ronaldo gibi bir futbolcuyu beslicek adam yok


    bayern macında o olmasa zaten elenmıstık




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Asensio'nun yerden pasında Ronaldo'nun üstten dışarı gönderdiği pozisyonda ofsayt kararı çıkmamış mıydı topun önündeydi.

    pozisyon ofsayt ama karar değil
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Olumlu tarafından bakmak lazım en azından Modric var o açığı büyük oranda kapatıyor. Tamam Modric biraz daha mücadeleci bir orta saha (çalım ve pas yeteneğine bir şey demiyorum karıştırılmasın) ama Kroos varken de Mesut-Kroos ikilisiyle çıkmak intihar olurdu bizim için. İsterse 3.orta saha defansif orta saha olsun yine de defans açığını kapatamazdı çünkü bizim defans saatli bomba ne yapacakları belli olmuyor. Pepe gelmeli bir an önce gerçi iyileşse bile Zidane hocamızın keyfine göre oynayamıyor.

    Ayrıca Khedira erken gitmiş takımdan 2-3 sene daha bizde oynamalıymış bu sezon sonunda gitse daha mantıklı bir transfer yöntemi izlerdik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 25 Nisan 2017; 2:8:46 >
  • Mbappe'yi kaptırmamamız lazım.
  • El Clasico ve yarattığı etkinin tesirini La Liga tarihine bakarsanızda görebilirsiniz şüphesiz her iki takım Barça ve Real Madrid için etkisi çok büyük mental olarak

    Real Madrid açısından;




    Barcelona açısından




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Nisan 2017; 14:27:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11

    El Clasico ve yarattığı etkinin tesirini La Liga tarihine bakarsanızda görebilirsiniz şüphesiz her iki takım Barça ve Real Madrid için etkisi çok büyük mental olarak

    Real Madrid açısından;




    Barcelona açısından



    degismeyen tek sey Real'in 10 kisi kalmasi olmus. Bir gun el Clasicoda Barcelona 10 kisi kalacak mi cok merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çünkü Real Madrid barçanın oyun yapısını durduramadığından sert girişiyor barça kötü olduğunda Real yeniyor bulduğu açıklarla durduramaz yada geri düşerse maçın mental etkisi ile kırmızı yiyor bir oyuncu ben her El Clasicoyu izlerim çare bulamayınca böyle oluyor ama her Clasicoda kırmızı çıkmıyor öyle maçtaki oyuncuların moralleri buna etki ediyor ramos çok hırslı genellikle Ramos takıyor Real Madrid bazen iyi bazen kötü ama El Clasicolarda intihar ettiği apaçık ortada


    Messi ve onun gibilerin varlığı kırmızının sebebi bir noktadan sonra hakem bile kurtaramıyor durduramayınca oyuncu ne yapsın arkadaş yani kırmızıyı yiyor sinirden mental olarak anlık birşey





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Nisan 2017; 14:45:28 >




  • According to Spanish paper AS, Antonio Conte and Mauricio Pochettino are also being linked with replacing Zinedine Zindane at the Bernabeu next season.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    According to Spanish paper AS, Antonio Conte and Mauricio Pochettino are also being linked with replacing Zinedine Zindane at the Bernabeu next season.

    Ben de AS Löw diyor diye okudum hangisi gercek yoksa AS 4-5 isim mi atti ortaya bilmiyorum ama Löw'le Pochettino'nun Zidane'dan ne kadar fazla sey verecegini bilemem. Löwün almanyada taktik dehalik bir olayi yok. Pochettino da Ranieri kadar olamadi.

    Conteyi isterim ama gelir mi bilmem. Tabii her hoca her yerde basarili olacak diye bir sey yok, Zidane kisisel iliskileri iyi biri. R.Madrid de onemli bu. Benitez de bana gore en iyi taktisyenlerden birisi ama yarim sezon dayanabildi.

    yonetim iyi de gitse kotu de gitse Zidane kalacak demisti. Zidane gidecekse bile bu haberleri falan yalanlamasi lazim takimin dikkatinin dagilmamasi icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Edit : tüm yazı şu şekilde ;




    Germany boss Joaquin Low tops the Merengues’ shortlist although his contract with Germany expires in 2020. According to Spanish paper AS, Antonio Conte and Mauricio Pochettino are also being linked with replacing Zinedine Zindane at the Bernabeu next season.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Rüzgar ne kadar hızlı esiyor be hani değiştirmeyecektin Perez başarısız kapasanda sezonu galiba çok büyük darbe yedin.



    Anlaşılacağı üzere Barcelona ve Real Madrid 2017/18 sezonuna yeni antrenörlerle başlayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Nisan 2017; 17:53:28 >




  • 
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.