Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.451
Cevap
90
Favori
1.242.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21372138213921402141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Penalti verdiği pozisyonda top Militao'nun once omzuna carpiyor. Böyle pozisyonlarda vucuttan sektigine karar vermiyor muydu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox

    Tam tahmin ettiğim gibi gidiyor maç, 1-0 gerideyiz, biraz dan 1-1 olur 80'den sonra sevilla 2'yi atar seneyi kapatırız.Tam bizlik bir son.

    helal olsun  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denize rte ve zidane düşüp yardım istese, sigara yakar beklerim başlarında biri yardım etmesin diye 

  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Ama bu pozisyonda resmen bilerek kolunu topa götürüyor gibi. Var geldikten sonra böyle hataları kabullenemiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey bitmiş değil,hala şansı var Realin.haftaya bilbao ile oynuyor sanırım,çok zor maç olur ama kazanırsa bence ciddi şansı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fluox kullanıcısına yanıt
  • Atletico Madrid'in puan kaybetmesi halinde şampiyon olacağız. En son umutlar ölür

  • @Paşa Hazretleri Paşa, olaya yanliş açidan bakiyorsun. Net transfer harcamasinin düşük olmasinin 2 sebebi var. 2014-2018 arasinda dünyanin en iyi kadrosu bizdeydi ve altyapidan çikan adamlardan büyük paralar kazandik.Senin elinde üst düzey kanat yok, gidip 3 Brezilyali vitaminsize 110 milyon avro veriyorsun. Neymiş Perez efendi yeni Neymar keşfedecekmiş. 2019da Neymara gidip 300 milyon teklif etmiş. Eski menajeri açikladi. Almanyada 1 iyi sezonu olan Jovice 70 milyon verdiler. Senin bu adamlari yetiştirecek hocan yok. Bu paraya 2 tane üst düzey adam alinirdi.Theo, Hakimi ve Llorente Realde oynayamayacak adamlar mi? Modriç 36 olacak, hala sözleşme yeniliyor yüksek maaşla. Benzemaya 2024e kadar sözleşme teklif ediyor zam yaparak.Gidip Alabaya 12 net veriyor. Hala Mbappe peşinde koşuyor. Bize Kounde, Belingham, Aouar ve Sanchoyu alacak futbol akli lazim.Blanco, Viniciusu yetiştirecek hocayi getirecek futbol akli lazim. Zidane giderse Perez efendinin getireceği hoca Allegri.italyan Zidane.Devlet mecbur yardim edecek. Turizm gelirlerinin artmasi için mecburlar. Ronaldo Messi rekabeti sayesinde servet kazandilar.ispanya ingiltere ve Almanya gibi süper güç değil. Futbol ekonomisi de bu ülkere göre küçük. Sistem yeni Ronaldolari yeni Messileri almayi zorunlu kiliyor. Fakat, Perez efendinin Neymarlari Mbappeleri alip maçlarim çok izlenir, çok kolay sponsor bulurum anlayişi iflas etti. Çünkü bahsettiğin gibi devlet takimlari var. Neymarlari Mbappeleri almak eskiye göre çok zor. La Ligada Bale maaşina kadro kuran 8-10 takim var. Onlar yüzünden Perez efendi maçlarin izlenmediğini söylüyor. Bunun çözümü belli. Ligi 10 takima düşürüp playoff sistemi getirirsin veya devlet Bale maaşiyla kadro kuran takimlara destek çikar.


    Kelli felli adamlar çikip özür dilediler. Perez efendi de çikip özür dilese 20 milyonla kurtarirdik. Hala açiklama yayimlayip inat ediyorlar. Hakem katliamina uğruyoruz, çikip tek açiklama yapmiyor. Genç ve dinamik başkan adayi çikti. Seçimleri Nisanda açiklayip seçime girmesini engelledi. Bir adamin her hamlesi falso olur mu?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    @Paşa Hazretleri Paşa, olaya yanliş açidan bakiyorsun. Net transfer harcamasinin düşük olmasinin 2 sebebi var. 2014-2018 arasinda dünyanin en iyi kadrosu bizdeydi ve altyapidan çikan adamlardan büyük paralar kazandik.Senin elinde üst düzey kanat yok, gidip 3 Brezilyali vitaminsize 110 milyon avro veriyorsun. Neymiş Perez efendi yeni Neymar keşfedecekmiş. 2019da Neymara gidip 300 milyon teklif etmiş. Eski menajeri açikladi. Almanyada 1 iyi sezonu olan Jovice 70 milyon verdiler. Senin bu adamlari yetiştirecek hocan yok. Bu paraya 2 tane üst düzey adam alinirdi.Theo, Hakimi ve Llorente Realde oynayamayacak adamlar mi? Modriç 36 olacak, hala sözleşme yeniliyor yüksek maaşla. Benzemaya 2024e kadar sözleşme teklif ediyor zam yaparak.Gidip Alabaya 12 net veriyor. Hala Mbappe peşinde koşuyor. Bize Kounde, Belingham, Aouar ve Sanchoyu alacak futbol akli lazim.Blanco, Viniciusu yetiştirecek hocayi getirecek futbol akli lazim. Zidane giderse Perez efendinin getireceği hoca Allegri.italyan Zidane.Devlet mecbur yardim edecek. Turizm gelirlerinin artmasi için mecburlar. Ronaldo Messi rekabeti sayesinde servet kazandilar.ispanya ingiltere ve Almanya gibi süper güç değil. Futbol ekonomisi de bu ülkere göre küçük. Sistem yeni Ronaldolari yeni Messileri almayi zorunlu kiliyor. Fakat, Perez efendinin Neymarlari Mbappeleri alip maçlarim çok izlenir, çok kolay sponsor bulurum anlayişi iflas etti. Çünkü bahsettiğin gibi devlet takimlari var. Neymarlari Mbappeleri almak eskiye göre çok zor. La Ligada Bale maaşina kadro kuran 8-10 takim var. Onlar yüzünden Perez efendi maçlarin izlenmediğini söylüyor. Bunun çözümü belli. Ligi 10 takima düşürüp playoff sistemi getirirsin veya devlet Bale maaşiyla kadro kuran takimlara destek çikar.


    Kelli felli adamlar çikip özür dilediler. Perez efendi de çikip özür dilese 20 milyonla kurtarirdik. Hala açiklama yayimlayip inat ediyorlar. Hakem katliamina uğruyoruz, çikip tek açiklama yapmiyor. Genç ve dinamik başkan adayi çikti. Seçimleri Nisanda açiklayip seçime girmesini engelledi. Bir adamin her hamlesi falso olur mu?

    ustat sana ozel mesaj atamiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • real rashforda 120 m teklif yapıcakmış sanırım

  • Yine nabız yükseliyordu ki modric rahatlattı mükemmel bir şeysin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasil anlaşma hiç bir şey anlamadim. Brokerla 50-50 paylaşilmiş. Beine de yayin haklarini geri almak için para ödenmiş. 700 milyon dolar brokere para mi verilir be. Koskoca Amerika kitasi için yillik 87.5 milyon dolar aliyorlar. Beine giden parayi hesaba dahi katmiyorum. Tebas çok büyük anlaşma yaptim diye çakasini satiyordu. Dün Real hesaplarinda da gördüm, çok büyük anlaşma, yarin Tebas açiklayacak,1.4 milyar dolar vs diye. Çok büyük anlaşmaya bak. EPL hiç almiyorsa bu paranin en az 3-4 katini aliyordur.





  • Aouari Lyon 30 milyona satmayi düşünüyormuş. İsco yerine alinabilirmiş. Zidane istiyormuş.


    Zidane ayrilirsa yerine Allegri gelecekmiş.

  • zidane ayriliyormus


    madem ayrilacaktin neden geldin

    o kadar oyuncuyu kiralik vs gonderdin militao ya vs sans vermedin ve niceleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zidane kesin olarak ayriliyor. Reale yakin tüm kaynaklar doğruladi.3 adayin ismi ön plana çikiyor. Allegri, Löw ve Raul. Raulu E.Frankfurt istemiş.Onlardan zaman istemiş.

  • Şu isimler ne ya özellikle Raul şaka mısınız q

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulüplerde eski efsaneleri getirme geleneğini biliyordum da büyük takımlar genelde yapmazdı bunu.


    Şimdi nereye baksak bu furyaya takılmış büyük takımlar var.Bu olay guardiola barçada coşunca mı başladı mı acaba büyük takımlarda?


    Realin böyle eski futbolcuları td yaptığını pek görmezdik.

  • Umarım bu hafta yeniliriz de eziyet biter, yoksa haftaya aynı eziyet devam edecek.

  • Benzema yerinde olsam ilk önce rodyrgo'yu daha sonra da viniciusü dövüp stadı terkederim.

  • 
Sayfa: önceki 21372138213921402141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.