Şimdi Ara

Ready Player One'ın devam filmi için hazırlıklar başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ready Player One'ın devam filmi için hazırlıklar başladı
    Gelişmiş VR başlıkları, MetaVerse, geri bildirimli haptic kostümler gibi yakın gelecekte hayatımıza girebilecek pek çok teknolojiyi hikâyesine dâhil eden Ready Player One, 2018 yılında sinemaseverlerle buluşmuş ve genel olarak beğenilmişti. Ancak aradan geçen sekiz yılda devam filmi konusunda somut bir adım atılmayınca, bunun tek filmlik bir uyarlama olarak kalacağı düşünülmüştü. Ne var ki bu hafta gelen açıklamalar, devam romanı Ready Player Two'nun da sinemaya uyarlanabileceğini gösteriyor.

Ready Player Two Uyarlaması İçin Hazırlıklar Başladı

Ready Player One'ın senaristi olan Zak Penn, Ready Player Two senaryosu üzerinde çalışmaya başladığını açıkladı. 2020 yılında, devam romanı ilk çıktığı dönemde kısaca gündeme gelen ama hiçbir zaman somut bir projeye dönüşmeyen Ready Player Two filmi, biraz gecikmeli de olsa gerçeğe dönüşecek gibi duruyor.

Hatırlarsanız ilk filmi usta yönetmen Steven Spielberg çekmişti. Kendisinin bu devam filminin parçası olup olmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Ayrıca Bkz.Spider-Man: Brand New Day, Türkiye'de de gişe rekorları kırarak başladı

Ernest Cline'ın aynı adlı bilim-kurgu romanından uyarlanan Ready Player One, OASIS adlı sanal dünyanın içinde tehlikeli bir maceraya atılan sıradan bir gence odaklanıyor. Gelişmiş VR gözlüklerinden tüm vücudu kaplayan haptic kıyafetlere kadar çok yakın bir gelecekte hayatımıza girebilecek teknolojiler, Ready Player One'da ete kemiğe bürünüyor. Diğer yandan Spielberg, bu sanal evrenin reklamcılar ve para kazanmak isteyen şirketler tarafından nasıl şekillendirileceğini de gözler önüne seriyor.

Ready Player Two'da OASIS'in kontrolünü ele geçiren gençler, James Halliday tarafından icat edilen devrimsel beyin-bilgisayar arayüzünü keşfediyor ve bu teknoloji etrafında şekillenen yeni bir maceraya atılıyor.

Kaynak:https://www.worldofreel.com/blog/2026/8/4/ready-player-one-sequel-is-still-happening-zak-penn-currently-writing-the-script

• Çok güzel filmdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Devam filmlerinde arayı iyicene açmaya başladılar. Oyuncuların kıllar kadayıfa dönüyor filmin konusu unutuluyor ondan sonra film geliyor. Araya 10 yıl koymanın manası yok. Dediklerime örnek edge of tomorrow filmide olabilir mesela.

• Kitabı ilk filmin sonunda bitiyor devam filmini orijinali kadar detaylı düşüneceklerini düşünmüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Film güzeldi ama bence kitap daha iyiydi, birçok sahnesini değiştirmişlerdi, mesela çocuklar artık okula fiziksel olarak gitmeyip 3D dünyada katılım sağlıyor ve bu dünyada birçok maceraya da atılıyordu, ayrıca çocukların peşine düşüyorlardı ve orada da birçok detay atlanmıştı.

• İlk film gayet güzeldi izlemeyen izlesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk filmi çok beğenmiştim hatta sinemada izlemiştim. Ama sonrasında yapımı bir kere daha veya 3. kez izlemeye kalktığımda aynı hazzı alamamıştım, sanki bir kerelik bir lezzet gibiydi. Yine sevindirici haber. Ama araya çok vakit koyuyorlar bea.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.