Şimdi Ara

RDR 2 Olayı Aslında NEDİR? (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
6
Favori
21.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
298 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Hayır, senin iddian "RDR 2 Olayı Aslında NEDİR?" e dayanıyor. Başlık kabak gibi ortada yani. Tabii ki iddia ettiğin şeyleri ispatlamak zorunda değilsin ki zaten iddialarını da komplo teorisine benzeten şey de bu.

    Fakat olanlar hakkında fikrini madde madde açıklıyorsan ve olayın gerçeğine ışık tutma iddiasında bulunuyorsan ispatlaman daha etik olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Ağzı olan konuşuyor hocam işte, eline sağlık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar haksız olabilir, takındıkları tavır yanlış olabilir ve ilerlettikleri süreci başarısız yürütüyorlarda olabilir.

    Ama biz olsaydık ne yapardık?

    7 ay öyle ya da böyle uğraşıyorsun ve para isteyince suçlu oluyorsun, hani bazıları diyor ya, "Para vermek zorunda değiliz, bu işi gönüllülerde ücretsiz yapar" , e o zaman "sende almak zorunda değilsin" zorla mı aldırıyorlar, 50₺ vereceksin deyip kafana silah mı dayıyorlar? Hayır, sorun ne peki? bazılarının boş yapmasına dolmuş insanların söyledikleri sözler ve yaşadıkları ego patlamaları mı? peki sizi ilgilendiriyor mu egoları, adamların yaptıkları iş ile kişilikleri arasındaki bağlantı nedir?

    Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.

    Yaptıkları bazı şeyler yanlışta olsa, hatalı da olsa, emeklerini zayi etmeyin, emeklerine saygı gösterin.

    Onlarda beşer bizde beşer, herkesin hatası olabilir, olur ve olacaktır.

    Adamlar aylardır emek verdikleri proje iptal edilince nereye öfke kusacaklarını şaşırmışlar doğal olarak.

    Ama sizinde onların üzerlerine gitmeden önce, "Ulan ben olsaydım adamların yerinde, tüm emeğim çöpe gitseydi ne yapardım?" diye düşünün.

    Biraz empati kurun, bu arada para için değil, dedikleri gibi Rockstar ihtar verdiğinden dolayı proje iptal edilmek zorunda bırakılmıştır.

    İhtar vermelerinin sebebi ise büyük bir bilinçsiz grubun olayı ispiyonlaması ve onlarca kişinin emeğini çöpe atıp hak yeme sebebinden dolayıdır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Abby daha iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heidinindedesi kullanıcısına yanıt
  • Biz varya OyunÇeviri nin değerini anlamamışız. Türkçe dublaj lan Anonymous yapsa 400 lira falan isterdi herhalde
  • Bunlar mı empati kuracak? Çok şey bekliyorsun kardeş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 21 Temmuz 2020; 7:57:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Tıpkı roket ve sen gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serebrum kullanıcısına yanıt
    Her türlü ispatlamak zorunda. Şu olursa ispatlamak bu olursa ispatlamamak gibi bir şansı yok. Müddei olan yani iddiasını ispatla mükellef olan o...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 21 Temmuz 2020; 6:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Elmayla armudu karıştırmissin... Sana yamayı veriyor mu? Yok. Yamayla ilgili bekleyin, görüşmeler sürüyor bir haftaya netleşir, harici bir şey diyor mu? Yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa katılıyorum bravo canımın ici...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • QReal kullanıcısına yanıt
    Onu yamayı 2 saat geç çıkardı diye Oyunceviriyi saatlerce küfür bombardımanına tutup, ne analarını ne avradlarini koyup linç etmeden önce düşünecektiniz. Siz bu kafayla translatecilere kalırsınız anca, ücretsiz yamalar için...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediklerine %10 bile Katılmıyorum ama şunu söylemek istiyorum boş tantana yapan arkadaşlara, öncelikle ihtar çekildiyse eğer bu ihtarı paylaşırsanız ya da neden iptal olduğunu söylerseniz çükünüzü keseriz valla gibi bir durum söz konusu değil FBI özel bilgisi ya da MIT özel bilgisi değil bu ihtar. Hadi onu geçtim discord üzerinde sürekli bakanlık göz kırptı elimizi sıktı ayağımza bastı TT yapalım diyorlar olay ne diye sorduğunuzda "FBI yat yat yat" der gibi onuda gizliyorlar, ihtarı sormuyorsun nedir bu gizlilik diye soruyorsun bir cevap daha "MIT open the door yat yat yat" diyorlar , Destek konumu neden kaldırdığımı merak eden arkadaşlar varsa bu yüzden kaldırdım.

    Not: Yama yayınlanıcak diye haber yapıldı kaldırıldı , kime sorsan güzel haberler gelicek FBI ile iletişimdeyiz gibi komik şeyler söylüyor (Ciddiyim), bu haberler kuşlamı geliyor yoksa kuş kafalının birindenmi çıkıyor belli değil.

    Sonuç: forumda kapatın artık şu konuları bu boş adamlar için birbirinizle tartışıp durmayın, herifler sizinle taşşak geçiyor farkında değilsiniz, herhangi bir açıklama yapamıyormuş ulan 51. bölge özel bilgisimi açıklıyorsun :D yasalardan anlamasak bizi kandırıcak herifler.

    Atasözü: "Açıklayamacağım nedenlerden ötürü açıklayamıyorum.",


    Yaptık bir yanlış, bunların üzülüyoruz ekip dağılacak "help" "help" diyişlerine kandık destek konuları açtık, deydimi deymedi ağır boş muhabbet olay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 21 Temmuz 2020; 8:3:30 >




  • Geçmişte bu rokete hak verdiğim durumlar olmuştu. Ulan adam haklı diyerek ama öte yandan da ücretli ücretsiz fark etmeksizin çeviri yapan nerdeyse herkesin bu adamdan niye nefret ettiğini merak ederdim. İlle de benim dediğim gibi olay, benim dediğim doğru, benim dediğim benim dediğim... Diyerek kendiyle aynı düşünmeyenlere karşı izlemiş olduğu saldırgan tavır cevabı çok net verdi. Doğruları söylüyormuş ondan sevilmiyormuş... Peehh. Külahima anlatın... Ve ben böylesi adamlarla tartışmayı hiç sevmem. Belge koysan öyle değil benim dediğim gibi diye diretir bunlar... Tecrübe ile sabittir. Geçmişte birine islak imzalı 10 toplamda 20den fazla belge gösterdim. Sonuç cumhuriyet düşmanı oldum. Ve konunun cumhuriyet ile 500 km alakası yoktu. Bu rokette aynı kafadan işte... En azından tavırlarından benim vardığım sonuç o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 21 Temmuz 2020; 8:17:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Geçmişte bu rokete hak verdiğim durumlar olmuştu. Ulan adam haklı diyerek ama öte yandan da ücretli ücretsiz fark etmeksizin çeviri yapan nerdeyse herkesin bu adamdan niye nefret ettiğini merak ederdim. İlle de benim dediğim gibi olay, benim dediğim doğru, benim dediğim benim dediğim... Diyerek kendiyle aynı düşünmeyenlere karşı izlemiş olduğu saldırgan tavır cevabı çok net verdi. Doğruları söylüyormuş ondan sevilmiyormuş... Peehh. Külahima anlatın... Ve ben böylesi adamlarla tartışmayı hiç sevmem. Belge koysan öyle değil benim dediğim gibi diye diretir bunlar... Tecrübe ile sabittir. Geçmişte birine islak imzalı 10 toplamda 20den fazla belge gösterdim. Sonuç cumhuriyet düşmanı oldum. Ve konunun cumhuriyet ile 500 km alakası yoktu. Bu rokette aynı kafadan işte... En azından tavırlarından benim vardığım sonuç o.
    Şimdi bir şirket nasıl çalışır, büyük şirketler neye göre hareket eder öncelikle onu bilip bir yerde saf tutman lazım. Şunu özetle anlatiyim büyük şirketler her maili dikkate alamazlar, 1 maili dikkate almaya karar verdiler diyelim ilk önce bu işin gerçekliğini araştırmaları lazım, adamlar sonuçta türkçe bilmiyor değil mi ? bu iş yasal boyuta gidecekse noluyor ne bitiyor öğrenmenleri sonra ne yapılması gerektiğine karar vermeleri ve sonrada bunu işleme koymaları gerek.


    Basitçe sana 6 yaşında bir çocuğa anlatır gibi söyliyim maili okuyan kişi bir çalışan doğrumu ? bu çalışan her gelen maili şirkete rapor edemez :) yoksa 3 günde işten atılır, bir mail geldi bunu dikkate almaya karar verdi raporladı şirketteki yetkili mecraya sundu vs. vs. vs. bunların türkiyedeki yayın haklarına sahip oldukları şirkete ulaşmasıydı vs. vs. vs. 2 günde olucak iş değil.

    Şurada anlamak isteyemen arkadaşlarımıza konsol üssü 6 değilde 10 yaşında bir çocuğa anlatır gibi anlatıyor:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 21 Temmuz 2020; 8:21:32 >




  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Mahkeme değil burası, forum sitesi. Bu yüzden zorunluluktan bahsedemeyiz.

    Şu ya da bu olursa ispat yükümlülüğü ortadan kalkar diye bir şey de demedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByAktif kullanıcısına yanıt
    " bu çalışan her gelen maili şirkete rapor edemez :) yoksa 3 günde işten atılır"

    Bu tamamen bulşittir bu arada.

    Şirket içi dinamik, maillere verilen aksiyon ve alınan kararlar şirketine göre değişiklik gösterirken bu kadar kesin konuşmak gülünç gerçekten. Bi yutup videosu izleyip biznıs öğrenilmiyor ne yazık ki. Bi de videoda duyduklarını satıp karşıdakini yermeye çalışıyor. Meh...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzledim o videoyu. 100 kere atıp durmayın. Adam iki taraftan da olaya bakmaya çalışmış. İşinize geleni alıyorsunuz gelmeyeni almıyorsunuz. Sizin anlamadığınız 3-5 tane şikayet maili gitmiyor. Zaten öyle olsa he he der geçerler. 1 saatte belki 100lerce aynı konuyla ilgili mail gidiyor. Adamlarda doğal olarak şuna bı bakalım diyorlar, Türkiye'deki temsilcileri aracılığı ile iletişime geçiyorlar yamayı yapanlarla ve hiçbir açıklama vs yapmadan durdurun kimseye de bir şey demeyin gelin bı konuşacaz diyolar olay bu. Ekiple iletişime geçen, projeyi durdurun diyen rockstarin Türkiye'de çalıştığı hukuk bürosu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serebrum kullanıcısına yanıt
    O zaman bu kadar kesin konusmayacak ya da Aslı nedir gibi bilmiş bilmiş başlık açmayacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 21 Temmuz 2020; 8:39:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.