Şimdi Ara

rc helikopter sorunu !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu dogrumu yanlısmı bılmıorm ama bu sorun benı delı edecek bı abımde buyk 1 metrelık ucak vardı bende yenı heves ettım 4.5 kanallı bı helıkopter aldım ufak bıse baslanqıc ıcın 4.5 ıdealdır dedım sıkıntım sarj weya ucusu deıl :) nede olsa daha yenıyım sorum su bu cıhazda alıcı werıcı kızılotesı ıle calısıyor gun ıcınde dama cıkıp ucurmaya calstıqımda quneslı bı hawada alıcı werıcı bırbırnı qormuyor yada bı qorup bı qormuyor sınırım bozuldu sadece ew ıcınde yada aksamlarımı ucuracm bunu ben ? bunun bı yolu yokmuudur yada daha once boyle bı sorunla karsılasan olmusmudur kapalı mekanda baya uzaktan kumanda edebılıorm fakat guneslı bı ortamda dıbınden alıyor hatta ucurdum we baya yukseqe cıktı kontrl edemedım snra ne olduysa baya yukelınce motor durdu we duseceqı yere kostum elımle tuttum :) damda yasadım bu olayı bına sınırları dısına qtms olsa 5 kat + cıktıqı yukseklık asaqı dstuqunde paramparca olurdu heralde :) cewp beklıorm arkadaslar sadece kızıl otesı sorunum war quneste ucuramıorm ne yapmam qerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msoral_1907 -- 22 Ağustos 2013; 12:58:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.