Şimdi Ara

razer orochi almayı düşünüyorum görüşlerinizi alabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar razer'ın orochi mouseunu almayı düşünüyorum. öncelikle şunu söylim sıkı bir oyuncuyumdur özellikle fps ve rpg olarak. aynı zamanda işim dolayısıyla çeşitli çizim programları kullanıyorum autocad archicad 3ds max gibi. mouse kablosuyla ve usb receiver la falan ugraşmak istemedigim için ve aynı zamaanda yukarıda söyledigim uygulamaları rahatlıkla yapabilmek için çözünürlüğü 2000 dpi olan(kablosuz haliyle) bu mouse'u almaya karar verdim. sizce dogru bir karar mı yada başka bir mouse da tavsiye edermisiniz yukarıdaki söylediğim şartları karşılayabilecek şekilde olan.
    yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • ben kullanıyorum portatif,çok büyük kaba ve kötü görünmeyen bi cihaz kabloyla başka yerlerden wsde okumuş olabilirsin daha hassas çalışıyor zaten bluetoothda çok hasssas benden başka dokunan herkez bu fare çok hassas dokununca kayıyo diye şikayet ediyor senin gibi 3dmax autocad kullanıyorum tek sıkıntısı farenin pilleri ledleri açınca çok cabuk tükeniyor benimkiler ortalama 2-3 hafta gidiyor ben şarjlı pillerle kullanıyorum çok büyük sıkıntı degil o yüzden pil bitincede incecik kablosu devreye giriyor fakat kablo çok uzun degil bilgine..üst kaplaması çok güzel kaliteli kadifemsi bi his veriyor gerçi zamanla bu his azalıyo yüzeyde aşınmaya başlıyo fakat yinede avuca oturabilirligi vs çok kalıplı avuçların yoksa çok iyi...bunu aldıkdan sonra bide altına mousepad alma ihtiyacı duyabilirsin kıyamayıp :D :D




  • şöyle bir sorum daha olacak sana hocam. şimdi ellerimin ne fazla büyük ne de fazla küçüktür. ama bu mouse gördüğüm kadarıyla oldukça küçük. buna kısa zamanda alışırmıyım. senin alışma sürecin ne kadar sürdü vs?
  • ben çok büyük olan bir mouse diyebilecegim roccat covadan sonra kullandım çokda sıkıntı yaşamadım alışmak için...
  • Bende Macbook Pro için kullanıyorum Mac'de. Hiçbir mouse'dan performans alamıyordum Orochi gerçekten başarılı yazılımıda çok güzel. Mac için bile tüm ayarları yapabileceğin bir driver yapmış adamlar. Benim piller 3-4 ay gidiyor enelope kullanıyorum şarjlı olanlardan. Birde Akşam sadece işten dönünce kullandığım için fazla gidiyor olabilir ama mouse'u hiç kapatmıyorum. Taşıma çantası şık ve kablolu ve kablosuz olarak hiçbir fark yok nerdeyse kablosuzdada kablolu gibi performans alabilirsin. 1800-2000 dpi üstüne çıkmadım ben alışkın değilim çünkü. Kısaca çok Rahatça alışırsın mouse'a ergonomisi büyük mouse tarzında rahat kullanım sunuyor. 2 taraftada 2'şer tuş var 2'sini dpi için kullanıyorum diğer ikiside back ve forward'a tanımlı şu anda. Aklına takılan bişey olursa bende yardımcı olabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pillibebek

    Bende Macbook Pro için kullanıyorum Mac'de. Hiçbir mouse'dan performans alamıyordum Orochi gerçekten başarılı yazılımıda çok güzel. Mac için bile tüm ayarları yapabileceğin bir driver yapmış adamlar. Benim piller 3-4 ay gidiyor enelope kullanıyorum şarjlı olanlardan. Birde Akşam sadece işten dönünce kullandığım için fazla gidiyor olabilir ama mouse'u hiç kapatmıyorum. Taşıma çantası şık ve kablolu ve kablosuz olarak hiçbir fark yok nerdeyse kablosuzdada kablolu gibi performans alabilirsin. 1800-2000 dpi üstüne çıkmadım ben alışkın değilim çünkü. Kısaca çok Rahatça alışırsın mouse'a ergonomisi büyük mouse tarzında rahat kullanım sunuyor. 2 taraftada 2'şer tuş var 2'sini dpi için kullanıyorum diğer ikiside back ve forward'a tanımlı şu anda. Aklına takılan bişey olursa bende yardımcı olabilirim.


    şöyle sorayım hocam bundan önce logitech performance mx mouseunu kullanıyordum. mouse çok büyük ve agırdı ve uzun süre kullanınca (ki işim dolayısıyla uzun süre kullanmak zorundaydım) bilekte agrıma yapıyordu. ve artık mouse kullanmak bir işkence haline geliyordu. orochinin agırlıgı nedir. uzun süren kullanımlarda (maksimum 1 gün diyelim) elde yarattıgı herhangi bir handikap varmıdır? agrıma olsun terletme olsun vs.




  • pil agırlıgına yakın diyebiliriz totalda fare agırlıgı...
  • razer mamba almalısın derim orochi de uygun da senın yapcagın işlemler için pek uygun deıl autocad ıcın tmm ama oyunda kullanamassın

    mamba hem fps oyunları hem çizim hem cabası için iyi gider 50 m mesefa de bile çalışır

    http://www.gameekstra.com/RAZER-MAMBA-KablosuzKablolu-5600-dpi-Gaming-Mouse,PR-862.html
  • Orochi arkadaşlarında dediği gibi 2 pil kadar ağırlığı ve hiç de rahatsız etmiyor insanı ağırlığıyla performansıda dediğim gibi şimdiye kadar kullandığım en iyi Bluetooth mouse...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.