Şimdi Ara

Razer Lancehead mi Razer Deathadder Elite mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Razer Deathadder elite de lancehead de aynı sensoru kullanıyor.Fakat lancehead daha yeni ve daha küçük.Elimin ölçüleri 19cm-9cm .Aslında Elite de biraz büyük geldi özellikle bombeli olduğu için uzun kullanımda elimi yorabilir diye düşünüyorum ama Lancehead de piyasadaki en küçük mouselardan biri. EC2-A dan bile küçük. Lancehead deneme fırsatım olmadı. Siz ne önerirsiniz.Bu arada cs go ve rainbow six siege için mouse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobidik -- 17 Haziran 2017; 18:50:53 >



  • Bende R6 oynuyorum Rival 300 den EC2-A ya geçtim.Elim bayram etti açıkcası konforu çok iyi benim için.Elimin boyutu 20 cm.

    Galiba rgb ve programlı bir fare arıyorsunuz.Lancehead bildiğim kadarıyla kablosuz kullanılabiliyor.Ağırlıkları hemen hemen aynı ama boyutları farklı dışarıda benzer fareleri deneyip seçiminizi yapın bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 17 Haziran 2017; 4:25:54 >
  • Razer Lancehead in boyutlarında çok fare yok. Ona yakın sadece Logitech G102 var. Deathadder ı uzun süre kullanmadım ama elime alıp denediğimde iyi geldi ama tabi oyun içinde farklı olabilir. Zowie ec2-a da düşündüm güzel mouse ama çok estetik değil :D.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TigTheBand

    Bende R6 oynuyorum Rival 300 den EC2-A ya geçtim.Elim bayram etti açıkcası konforu çok iyi benim için.Elimin boyutu 20 cm.

    Galiba rgb ve programlı bir fare arıyorsunuz.Lancehead bildiğim kadarıyla kablosuz kullanılabiliyor.Ağırlıkları hemen hemen aynı ama boyutları farklı dışarıda benzer fareleri deneyip seçiminizi yapın bence.

    Birde 20cm miş eliniz ec2-a küçük gelmiyor mu elinize?Birde şunu da belirteyim. Razer Lancehead EC2-A dan daha küçük.
  • nobidik kullanıcısına yanıt
    Valla estetiğe bakarak fare alırsanız pişman olabilirsiniz :) Güzellikte görecelidir ben sade ve şık seviyorum rgb şart değil benim için.Küçük gelmiyor bu fare tam elime göre.Lancehead zaten 116mm gibi bir şey olmalı EC2-A ise 120 arada çok fark yok.Logitech'in mouselarıda küçük bildiğim kadarıyla.
  • Aslında haklısınız ama bu Elite versiyonunun sensoru çok başarılıymış.450IPS şu ana kadar ki en yüksek değer.Bende başta zowie ec1-a alacaktım ama stokta yok Türkiye'de EC2-A da kü.ük gelir diye düşünüyordum.
  • nobidik kullanıcısına yanıt
    Valla bu oyun farelerini pazarlayanları en iyisi bizimki demeside ilginç öyle olsa arada gözle görülür fark olur.Tamamen pazarlama bunlar. Eğer mouse padiniz yoksa kesinlikle en az 450x400 mousepad tercih edin.
  • Bende EC1-A stok bekliyorum. Bana göre tek eksiği logosu ışıklı olmalıydı. Birde yazılım konusunu, tak-çalıştır e spor fraesi diye geçiştirmeleri kabul edilemez.
    Ben Razer Imperator 2012 inceledim, buna yakın ölçülere göre EC1-A daha uygun. Benim elim 20.5 cm, genişliği 12 cm. Genişlik söz konusu olmasa, beklemeden EC2-A alırdım.
  • Mouse pad QCK+ var. Büyüklüğü yeterli.Ec1-a olsaydı alacaktım da uzun süredir yok ve kısa süre içinde gelecek gibi de durmuyor.
  • Benimde elim 19-9 cm. Deathadder Elite ile ec1-a youtube da ki incelemelere göre tam bana göre ama malesef ec1-a yok.
  • nobidik kullanıcısına yanıt
    Amazon'a bakın vardır mutlaka garanti durumunuda sorun BenQ'ya .Ben olsam alırdım eğer fiyat farkı çok yakın değilse.
  • nobidik kullanıcısına yanıt
    Reklam gibi olur. Tam olarak söylemeyeyim.(BENQ'nun dediğine göre ilk nereye geleceğini) BENQ ay sonundan itibaren(16'sında mesaj attığımda 15 gün sonra demişti), EC1-A'nın stoklarının olacağını söylemişti. Bir distribütörden de kısmen doğrulatmıştım. Bende bunu bekliyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 17 Haziran 2017; 19:56:8 >
  • İkiside tutuş olarak farkı fareler önce tutuşunu belirlemen lazım palm ise ec1-a olabilir tabii ki de.
  • Burdaki birçok arkadas kullanmadıgı mouse hakkında internette okuduklarıyla acıklama yapmıs elite, lancehead, ec2a vs vs mouselerı kullanmıs biri olarak su acıklamayı yapacagım birkere lancehead g102 boyuntunda değil ec2a yı tam kavrayan biri lanceheadlada rahatlıkla oynayabılır mousenın ergonomısı gayet ıyı yanlardan genıs oldugundan ıyı kavranabılıyor ustu ec2a dan az basık. Elite ise ec1a boyutlarında bir mouse yanı lancehead ve ec2a dan buyuk. Lancehead ile elite arasındaki tek fark ise boyutları sahsen deathadder benım elıme buyuk geldıgınden lancehead ec2a benq ve sensei 5700 kullanıyorum donusumlu olarak. Burda en onemlı olan sey ise bu mouselerden hangısının elınıze tam oturdugudur hepsının sensor be clıcklerı kalıtelıdır. Ama zowienin clıcklerı razera gore daha serttır bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razer Lanchead onerırım butcene uyugunsa al derim 16000 dpi geri donus yaparsan sevınırırm


    http://www.gameekstra.com/Razer-Lancehead-Tournament-Edition-16000-DPI-Optik-Oyuncu-Mouse,PR-8290.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufbaba3211 -- 25 Ekim 2017; 14:56:10 >
  • Razer deathadder elite alındı. Teşekkürler tüm yorumlar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DA alarak en iyi tercihi yapmışsın, umarım iyi fiyata almışsındır :)
  • leogregory kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 269 a aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden aldınız ? Fiyat muhteşem!
  • leogregory kullanıcısına yanıt
    1.5 2 ay önce qp bilişimden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.