Şimdi Ara

Razer Kraken 7.1 Öneri ve Kullananlar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon'dan kraken 7.1 chroma satın aldım bugün elime geçti eğer kulaklık alıcak olan varsa kraken 7.1 alsın başka bişey demıyorum harika bir kulaklık. Eq full yaptıktan sonra hepsini bas boost 100 yapıp youtube'dan bas test dinleyin kulaklar titriyor harika. Soruma gelecek olursak mesela youtube'da bi şey dinliyorum durdurunca arkadan 5 saniye falan tıss sesi geliyor rahatsız edici değil sonra geçiyor o neden? Ayrıca oyun için hangi eq ayarlarını kulalnıyorsunuz?Ayrıca mic ve audio ayarlarınız ne hangileri açık ve kaçıncı seviyede?

Steam: Raydric | Origin: Raydr1c | Uplay: Raydr1c | R* Social Club: Raydr1c

MSI Z87-G45 GAMING | MSI GTX770 Twin Frozr 2GB 256Bit | Intel Core i5 4670K | GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz | ASUS DRW-24F1ST 24X ± | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA3.0 7200Rpm | Samsung 850 Evo 250GB | SanDisk Extreme 3.0 64GB | Xbox 360 Gamepad for PC | Creative Sound Blaster Z PCIe | Xigmatek Assasin Black Edition | ASUS 23.6" VN247H | Razer Deathadder Chroma | Cooler Master Swift-RX Large | Razer Blackwidow Ultimate 2014 | SteelSeries Arctis3
  • +1

MSI Z87-G45 GAMING | MSI GTX770 Twin Frozr 2GB 256Bit | Intel Core i5 4670K | GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz | ASUS DRW-24F1ST 24X ± | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA3.0 7200Rpm | Samsung 850 Evo 250GB | SanDisk Extreme 3.0 64GB | Xbox 360 Gamepad for PC | Creative Sound Blaster Z PCIe | Xigmatek Assasin Black Edition | ASUS 23.6" VN247H | Razer Deathadder Chroma | Cooler Master Swift-RX Large | Razer Blackwidow Ultimate 2014 | SteelSeries Arctis3
  • bendede o sss sesi var ama rahatsız edici değil çogu zaman fark etmiyorum bile dikkatli dinleyince anlasılıyor. Sadece audio da voice clarity acık. eq ayarlarını ise bu resimdeki gibi yaptım yetiyor. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim ses yalıtımı süper mikrofonuna diyecek söz yok 10 numara. Rahat ve kullanıslı.

Orijinalden alıntı: bluees

bendede o sss sesi var ama rahatsız edici değil çogu zaman fark etmiyorum bile dikkatli dinleyince anlasılıyor. Sadece audio da voice clarity acık. eq ayarlarını ise bu resimdeki gibi yaptım yetiyor. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim ses yalıtımı süper mikrofonuna diyecek söz yok 10 numara. Rahat ve kullanıslı.

Hocam mikrofondan içerdeki sesler gelmesin istiyorum bunu nasıl sağlıyabilirim, birde örneğin skype'da konusuyorum ve dinlediğim şarkının vs karşı tarafın duymasını sağlamak istiyorum bunu nasıl yaparım?

• mikrofon hassasiyetini arttırırsan içerdeki sesleride algılamaya baslıyacakdır. Dinlediğin sarkıyı karsıya dinletmen için söyle bişey var çalısıyormu bilmiyorum

link
    Gerçek 5.1 Kulaklık Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.