Şimdi Ara

Razer kraken 7.1 chroma mı Ss siberia 650 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamin aleykum. Yakin bir zamanda kulaklik almayi dusunuyorum. Steelseries siberia 650 ile Razer kraken 7.1 chroma arasinda kaldim. Fiyat farki onemli degil hangisinin sesi, konforu, mikrafonu daha kaliteli? Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.



  • http://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-cloud-ii-oyuncu-kirmizi-kulakustu-kulaklik-khx-hscp-rd-p-BD803706


    amazon.com da sonzamanlarda fiyat segmentinde en cok satan kulaklıktır yorumlarıda epey iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEFPSTR -- 15 Ocak 2017; 19:17:56 >
  • Ne kadar cok satmasi degil de konforundan ses kalitesinden bahsedersen daha cok yardimci olursun. Hyperx cloud2, siberia 650 ve kraken 7.1 chroma bu uc kulakliktan birini almayi dusunuyorum. Kraken 7.1 chroma nin kalitesi cok iyi oldugu soyleniyo fakat konforu pek iyi degilmis. Baya kararsiz kaldim bu konuda. Yorumun icin tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Yönlü -- 15 Ocak 2017; 19:51:24 >
  • Mert Yönlü M kullanıcısına yanıt
    Kullandığım kulaklığı öneririm.Sennheiser G4ME ONE.Önceden Creative Tactical 3d kullanıyordum bozuldu.Baya bir araştırdıktan sonra bunu aldım.Kafama taktığımda hissetmiyorum diyebilirim kulaklığı ses kalitesi mükemmel.O fiyata çıkıyorsan bunuda alabilirsin diye düşünüyorum.Kulaklığın kabloları çıkarılıp takılabiliyor yani kablosu bozuldu derdi yok.
  • O fiyata cikarsam o kulaklik degilde razer tiamat 7.1 elite surround alirim. Suan hepsiburada.com da 920 tl ve cok guzel yorumlar gordum. Bisey sorcamhttp://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-990xa-ud3-amd-990xsb950-am3-ddr3-2000mhz-o-c--anakart.html anakartim bu. 7.1 surroundu destekler mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mert Yönlü

    O fiyata cikarsam o kulaklik degilde razer tiamat 7.1 elite surround alirim. Suan hepsiburada.com da 920 tl ve cok guzel yorumlar gordum. Bisey sorcamhttp://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-990xa-ud3-amd-990xsb950-am3-ddr3-2000mhz-o-c--anakart.html anakartim bu. 7.1 surroundu destekler mi?

    Fiyatını hak etmeyen bir ürün zaten gerçek 7.1 de olsa çok fark etmeyecektir.Sennheiser sadece kulaklık üretiyor.Razerdan kat kat daha kaliteli bu nedenle.




  • @TigTheBand e katılıyorum, kulaklık konusunda Sennheiser ı tek geçerim.

    Hatta bence bütçe yeterli ise en güzeli sanal surround kulaklık almak yerine en kalitelisinden stereo Sennheiser kulaklık + harici ses kartı almak olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 16 Ocak 2017; 14:46:19 >
  • c36ab7c4 kullanıcısına yanıt
    Sennheiser in hangi modelini onerirsiniz? Ve harici ses kartinin fiyati ne kadar? Sennheiser in mikrafonu iyi mi? Razer kraken 7.1 chroma dan daha iyi ses veriyo mu? Merak ettiklerim bunlar. Yorumlariniz icin tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert Yönlü M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu marka yaklaşık 75 yıldır bu işlerle uğraşıyor.Tabiki "oyuncu kulaklığı" diye geçinen birçok markadan kat kat kaliteli.Mikrofonu Youtube üzerinde testleri mevcut dinleyebilirsiniz.

    Razer'ı bence direkt eleyin derim.Benim kullandığım kulaklık oyun esnasında bomba efektleri ile oyunu boğmuyor.Açık kulaklık olduğu için çevresel ses deneyimi veriyor.Bunda 7.1 ses adaptörü yok ama ses kartı üzerinden zaten 7.1, 5.1, 4 kanallı veya stereo yapabiliyorsunuz.Kulaklık alırken sürücü boyutları da çok önemli büyük olmasına dikkat edin.
    https://sennheiser.com.tr/Category/oyuncu buradan bakabilirsin.Yeni modeller çıkmış onlara da göz at tabi fiyatlara aldırma diğer teknoloji sitelerinden satın al.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 16 Ocak 2017; 19:37:35 >




  • Sennheiser pc 373d yi begendim akakce de 1039 tl bunda 7.1 var ses olarak cok mu kaliteli yoksa diger 7.1 ler gibi mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert Yönlü M kullanıcısına yanıt
    Hocam 7.1 olup olmaması önemli değil.Benimki stereo ama istersen 7.1 olarakta kullanabilirsin.Hatta ben çoğu oyunda stereo tercih ediyorum.7.1 şaşırttığı için.İstanbulda isen Sennheiser'ın modellerini deneyebilirsin.
  • Evet istanbuldayim. Peki iyi bir tercih mi pc 373d yoksa game one zero serilerine mi yonelmeliyim? Bir de game one ile zero arasindaki fark ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert Yönlü M kullanıcısına yanıt
    Pc 373d yi bilmiyorum.G4ME ONE ve Zero arasındaki fark.
    ONE açık kulaklık bu nedenle dışarıya ses verir dışarıdan biraz alır ama sana çevresel ses deneyimi sunar.Kulaklık yastıkları kadifemsi yapıya sahip.Eğer bulunduğun ortamda aileni rahatsız etmek istemiyorsan bunu ele.Açık kulaklık olması nedeniyle bassları Zeroya göre biraz daha azdır.Ama müziklerde vs. eksikliğini hissetmezsin.
    ZERO kapalı kulaklık dışarıya ve içeriye minimum ses geçirir.Bassları daha yoğun diye biliyorum ki öyle olması gerekiyor.ZERO nun yanında taşıma çantası veriliyor daha çok turnuva oyuncuları seçiyor bu nedenle.
  • Game one cevresel ses deneyimi derken 7.1 gibi mi ve etrafa cok mu ses yayiyo? Pc 373d yi eledim fazla pahali game one veya zero alcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Yönlü -- 17 Ocak 2017; 7:2:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert Yönlü M kullanıcısına yanıt
    One dışarıya baya ses veriyor.
  • Biraz arastirdim benim icin en uygunu game one gibi gozukuyo. Game one nin oyun ve muzik kalitesi nasil? akustik ses veriyomus yani dogal ses anlamina mi geliyo? Ve kulakligin suruculeri kac mm?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Yönlü -- 18 Ocak 2017; 3:16:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert Yönlü M kullanıcısına yanıt
    Kalite olarak mükemmel.Oyunda arkadaşlarımın duyamadığı sesleri duyuyorum bunu tecrübe edindim.Kulaklığın sürücüleri minimum 50 dir diye düşünüyorum.
  • Peki terletme, bas yada kulak agrisi yapiyo mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert Yönlü M kullanıcısına yanıt
    Yazları çok sıcaklarda elbet yapabilir ama suni deri yastıklara nazaran daha nefes alır yapıya sahip.Baş ağrısı saatlerce kafanda dursun hiç hissettirmiyor.Almadan önce bende sormuştum diğer kullanıcılara.Ben 650 TL ye almıştım bu kulaklığı her siteye bak nerede ucuz ise oradan al.
  • Tamam kardesim yardimin icin cok tesekkur ederim kulakligi alinca yorumumu yazarim buraya sagkucakla kal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.