Şimdi Ara

Razer el konsolu nihayet gün yüzüne çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer el konsolu nihayet gün yüzüne çıkıyor



    Geçtiğimiz yıl sonlarında Qualcomm Snapdragon G3X Gen 1 yonga setinin lansmanında referans bir el konsolu tanıtan Razer uzun bir süre sessizliğe gömülmüştü. Bu süreçte AYA NEO gibi Çinli oyuncular sayısız el konsolu geliştirirken Razer sonbahar dönemini tercih etti.



    Razer Edge 5G nedir?



    Firmanın el konsolu Razer Edge 5G adını taşıyor ve referans tasarım ile oldukça benzer. Cihazın kalbinde Snapdragon G3X Gen 1 yonga seti yer alıyor. Taşınabilir konsollar için geliştirilen bu yonga seti 144FPS oyunculuk, 10-bit HDR, 5G, Wi-Fi 6E, Elite Gaming gibi özellikler barındırıyor.



    Ayrıca Bkz.Razer el konsolu geliştiriyor



    Razer Edge 5G konsolunda 6.65 inçlik Full HD+ OLED ekran yer alıyor ve 120Hz tazeleme hızı sunuyor. Sistem aktif olarak soğutuluyor. 6000mAh batarya hızlı şarj destekli. Görüntüleri 4K olarak dışarı aktarabilen konsolda yayıncılık için bir de Full HD web kamerası da yer alıyor. Ayrıca sanal gerçeklik kasklarına da USB Tip-C üzerinden bağlanıyor.



    Android işletim sistemi bu noktada masaüstü AAA dediğimiz oyunculuk segmentini yerleşik olarak devre dışı bırakıyor ve Google Play mağazasına bağımlı oluyor. Bununla birlikte bulut oyun uygulamaları yüklü olarak gelecek. 5G ve Wi-Fi 6E sayesinde AAA oyunları gecikmesiz oynatabilecek ancak oyuncuların tercihini nasıl etkileyeceği merak konusu. Konsolun 15 Ekim tarihinde detaylandırılması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/razer_edge_5g_is_an_upcoming_android_handheld_gaming_console_-news-55992.php







  • Ortasına büyük ekran telefon yerleştirilmiş kontrolcü gibi duruyor, Steam Deck’te öyle. Fazlasıyla çirkinler.

    AYANEO Air bunlardan çok daha oturaklı bir tasarıma sahip.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Ortasına ekran koyup kenarlarına kontrol tuşları koyacağın her türlü cihaz bu tarz olur. Kaldı ki görüntüden çok ergonomi önemli. Rahatlıkla tutulup el ağrıtmayacaksa yemişim ortasına telefon konuşmuş tutcaklara benzemesini.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz ürünler çıktıktan sonra, ya meraktan ya da odamda masasıyla kocaman bir alanı kaplayan bilgisayarın masrafları ve yer kaplamasından dolayı bu ürünlere ilgi duymaya başladım. Tasarım ve diğer meseleler ürünler çoğaldıkça zaman içinde düzelecektir de asıl sıkıntı benim gibi hikaye tabanlı oyunları sevenler için Türkçe dil desteği olmayan oyunların fazlalığından dolayı yama uygulayamamak. Yoksa abonelik sistemi ile bulut sisteminde oyun oynamak çok zevkli görünüyor. Android markette ilgimi çeken pek oyun yok şu anda ama bu tarz aletler orayı da düzeltebilir. Birkaç yıl sonra bunlar iyi bir kıvama gelirse en azından dil desteği falan, 1 tane alabilirim inşallah nasip olur.

  • ilk görüşte sega nın game gear el konsolunu anımsattı.

    Razer el konsolu nihayet gün yüzüne çıkıyor

  • Google stadia yı çıkaracağına böyle bir konsol çıkarsaymış keşke

  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Evet böyle olur zaaaten aksini iddia eden yok. Bunun ortasındaki ekranın oranı 16:9 değil daha geniş, geniş, GENİŞ. Ben de zaten belirttiğim ürünün daha ergonomik olduğunu söyledim.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    Tamam biz de bir şey demedik ki sizin dediklerinizi destekledim , destekledim , DESTEKLEDİM.

  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

    Razer onu da yapıyor zaten Razer Kishi ismi


    Razer el konsolu nihayet gün yüzüne çıkıyor
  • Önüne gelen el konsolu çıkarıyor ama hadi bakalım. Yani ben şunu merak ediyorum: bu pazar bu el konsolu pazarı bu kadar çok büyük mü ki bu kadar çok üretici piyasaya çıkmaya başladı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Bunlar oyun oynatmıyor ki Stream cihazları sadece


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.