Şimdi Ara

Razer deathadder serisinde kronik problem var mı? FPS Mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    MMO oyunlar ve yazılım geliştirmeleri için hali hazırda Razer Naga kullanıyorum ve memnunum. Çok büyük olduğu için
    FPS oyunlarda kullanmak malesef pek mümkün olmuyor.
    FPS için Logitech G9x kullanıyordum, fakat sağ tuşu basılı tutarken sanki elinizi çekmişsiniz gibi kendi kendine dürbünü açıp kapıyordu.
    Bu mouse'u daha önce aynı sebepten garantiye verdim ve sıfırıyla değiştirildi. Değiştirilen 2. mouse da birebir aynı problemden arızalandı.
    Forumlarda vs. araştırınca anladım ki G9x'de bu problemi yaşayan baya kişi var, yani switchlerdeki kronik bir arızalanma şekli.

    Şimdi yeni FPS mouse olarak Razer Deathadder 2013 almayı planlıyorum. Bu mouse'un switchlerinde kronik bir problem var mı?
    Uzun süre götürür mü dersiniz? Piyasa fiyatı 240tl civarında, bu civarda küçük boyutlu başka, daha kaliteli bir mouse tercihi olabilir mi?
    Logitech mouse'lara şüpheyle bakıyorum açıkcası bu 2 kronik arızadan sonra. İçini açtım omron switch vardı.
    Büyük mouse istemiyorum çünkü FPS oynarken baş ve küçük parmağımın masaya temas etmesini istiyorum, refleks olarak bu şekilde alıştım.
    Büyük mouse'ları istediğim noktada stop ettiremiyorum bu sebeple. Yani başparmak koyma yeri olan mouse'lar işime yaramaz.
    Kriterim kronik problemi olmaması, çünkü switchlerin tutukluk yapması, hassaslaşması veya zorlaşması sinir bozucu oluyor.

    Video bana ait değil fakat yabancı bir arkadaş aynı problemi yaşayıp bf3'te video çekmiş zamanında. Sağ klikle aim alırken yaşadığı
    switch problemi açıkca belli oluyor. Sanki sağ tuşa basıp çekiyormuşsunuz gibi algılıyor basılı tutarken.



    Güncelleme:
    Yabancı forumlarda DA yerine Zowie FK2 daha çok önerilmiş. DA biraz büyükmüş dolayısıyla bahsettiğim başparmak/küçük parmak tutuşunu yapamam gibi.
    Bir de Zowie FK2 sensörü için kusursuz denmiş, switch olarak Huano kullanıyormuş. Eski omron switchli mouse'umdan iyi mi kötü mü bilemedim tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 22 Şubat 2017; 0:59:10 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.