Şimdi Ara

Razer’dan önemli açıklama: eSpor siber tehdit altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer’dan önemli açıklama: eSpor siber tehdit altında 
    Oyun tutkunlarına özel donanım ve yazılım çözümleriyle kategorisinin en önemli isimlerinden olan Razer, kısa süre önce oldukça önemli bir açıklama yayınladı. Buna göre siber dolandırıcıların sponsorluk bahanesiyle aralarında dünyaca ünlü bazı YouTube ve Twitch yayıncılarının da bulunduğu isimlere ulaştıkları ve böylelikle kötü niyetli yazılım (malware) yaymaya çalıştıkları tespit edildi.
     
    Ayrıca Bkz.e-Devlet üzerinden alınan nüfus belgeleri artık hukuken geçerli sayılacak
    Farklı platformlarda yayın yapan geniş bir kitlenin hedef alındığını belirten Razer, hem markanın hem de markaya ait eSpor şubesinin önemli bir tehlike altında olduğunu dile getirdi. Razer’dan gelmiş gibi görünen ve önemli detayların yer aldığı sahte e-postadaki bağlantıya tıklandığında kötü amaçlı bir yazılım aktifleştiriliyor.

    Mesajın Gmail hesabından gönderildiğine dikkat çeken yetkililer, Razer’ın "razerzone.com" uzantısını kullandığını belirtiyor. Üstelik gelen iletide marka ismi de "Razorzonesponsorship" olarak yanlış yazılmış. Tüm oyunseverlerin virüs konusunda dikkatli olmalarını isteyen Razer, sponsorluk tekliflerinin hiçbir zaman e-posta yoluyla iletilmediğini ve ilgilenen kişilerin buradaki sayfadan kayıt olarak iletişime geçmesi gerektiğini söylüyor.
     







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.