Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Razer Barracuda Pro Kulaklık Satın Al 16 Haziran 2025 13:18 1 1 Razer Barracuda Pro Kulaklık Razer Barracuda Pro KulaklıkÜrün yaklaşık 2 senedir bende ve garantisi bitmiş durumda. İlk sahibinden sıfır kullanılmamış olarak almıştım. 2 yılın 1 yılı hiç kullanılmadı. PS5 almıştım o ara kullanmadım kutuya kaldırmıştım. Yakın zamanda ps5 i satıp tekrar pc aldım ve CS2 ile COD oynarken günde 3-4 saat kadar kullanıyorum. Herhangi bir deforması yok. Kırık çıkık ezik vuruk söz konusu bile değil. Resimlerden anlayacağınız üzere deri padlerde soyulma yok. 2 senedir bende ve açıkcası sıkıldım. takas olarak aradıklarım : Microfon + ayarlanabilir microfon kolu, kamera (1080p 60 fps veya 2k), logitech g733, SS nova prowww.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-razer-barracuda-pro-kulaklik-1250923620/detayFiyat: 4500 ₺Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Monster Abra A5 V20.4 i5 12450H RTX 4050 6 GB LAPTOP Msi B550 Gaming Edge Wifi & Asus Rog Strix X670E-E Asus Tuf 7600X-4070ti Super Eksiksiz & Colorfull igame Ultra 4060ti 8 GB Logitech G915 TKL & Razer Deathhadder V3 Pro