Şimdi Ara

RAv4 araca LPG dönüşüm... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet_usta
    ŞİMDİ BEN SİZE SORUYORUM; neden valve care değilde flash lube .. yada neden V-LUBE değilde flash lube..
    siz landirenzonun satttığı malımı pazarlıyosunuz.. elektronik yağlama sistemlerinde en iyi derecede olan PRİNS İN VALVE CARE sistemidir.. neden onu değilde gaz borusundan direk enjektörlere dağılım yapan flash lubeyi öneriyosunuz.. en iyi doğrusal dozajlamayı VALVE CARE yapmakta.. her silindire eşit şekilde %100 eşit şekilde dağılım yapan sistemdir..

benim "TAVSIYE EDERIM" dedigim bir yazi okudunuzmu hic? gösterebilirseniz cok seviniriM

Benimle burdaki ustalarin arasinda farkida burda!

Ben hic bir seyi pazarlamiyorum! Insanlara dürüst davraniyorum!

Zaten koydugum 2.resim´de Prins Valve Care Sisteminin resmi! Iyi Bakin !!!!

Burda Prins Recep karde$imiz Prins Firmasinin Hazirladigi Sabika Listesini ignore etmesi en aci tarafi!

Hice saymasi! Bize burda Genel Felsefe yapmasi!

NET BIR $EKILDE YAZIYO; 1996 SONRASI BÜTÜN TOYOTA MOTORLARI bundan acik ve net daha Firma nasil bildirsin?
    bunlari nasil görmemezlikten gelirsiniz???? Bir Prins Ustasi bunlari göz göre göre nasil aldiris etmez????

Orda düzgün ayarlanirsa sorun olmaz yazmiyo

Hollanda Prins Firmasi...Mühendisleri Bu arabaya takilmaz diye bildiriyo

Ama bizim Okulunu bitirmi$ süper GENIE USTALARIMIZ yooooooo PRINZ Mühendisleri! Siz bu i$den anlamiyosunuz! BAL GIBI OLUR diyo yani öylemi?

Güldürmeyin beni!

Yukarda ilk yorum yapan karde$imiz seviyeli sekilde dürüstce Sorun yasanabilir demi$ ama genede YAZMI$

Recep karde$imiz hic sorun olmaz diyo, bu cok üzücü!

Bir laf o aklima geldi $imdi şıracının şahidi bozacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinfo -- 6 Ocak 2012; 17:57:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: calcutta

quote:

ŞİMDİ BEN SİZE SORUYORUM; neden valve care değilde flash lube .. yada neden V-LUBE değilde flash lube..
    siz landirenzonun satttığı malımı pazarlıyosunuz.. elektronik yağlama sistemlerinde en iyi derecede olan PRİNS İN VALVE CARE sistemidir.. neden onu değilde gaz borusundan direk enjektörlere dağılım yapan flash lubeyi öneriyosunuz.. en iyi doğrusal dozajlamayı VALVE CARE yapmakta.. her silindire eşit şekilde %100 eşit şekilde dağılım yapan sistemdir..

benim "TAVSIYE EDERIM" dedigim bir yazi okudunuzmu hic? gösterebilirseniz cok seviniriM

Benimle burdaki ustalarin arasinda farkida burda!

Ben hic bir seyi pazarlamiyorum! Insanlara dürüst davraniyorum!

Zaten koydugum 2.resim´de Prins Valve Care Sisteminin resmi! Iyi Bakin !!!!

Burda Prins Recep karde$imiz Prins Firmasinin Hazirladigi Sabika Listesini ignore etmesi en aci tarafi!

Hice saymasi! Bize burda Genel Felsefe yapmasi!

NET BIR $EKILDE YAZIYO; 1996 SONRASI BÜTÜN TOYOTA MOTORLARI bundan acik ve net daha Firma nasil bildirsin?
    bunlari nasil görmemezlikten gelirsiniz???? Bir Prins Ustasi bunlari göz göre göre nasil aldiris etmez????

Orda düzgün ayarlanirsa sorun olmaz yazmiyo

Hollanda Prins Firmasi...Mühendisleri Bu arabaya takilmaz diye bildiriyo

Ama bizim Okulunu bitirmi$ süper GENIE USTALARIMIZ yooooooo PRINZ Mühendisleri! Siz bu i$den anlamiyosunuz! BAL GIBI OLUR diyo yani öylemi?

Güldürmeyin beni!

Yukarda ilk yorum yapan karde$imiz seviyeli sekilde dürüstce Sorun yasanabilir demi$ ama genede YAZMI$

Recep karde$imiz hic sorun olmaz diyo, bu cok üzücü!

Bir laf o aklima geldi $imdi şıracının şahidi bozacı

beyfendi bi kere benle tartışırken terbiyeli tartış.. şıracının şahidi bozacıymış.. ben size prins in gerekli listesini ne şekilde yürütüldüğünü yazdım.. recebin ahmetin mehmetin yazdığıundan bana ne bana saygızılık yapıyosun.. ben senin yazdığını alıntı yapmamışmıyım.. sana yetkili servislerin ipragaz ve hollanda ile birlikte çalıştığını yazmışimıyım.. o bahsettiğin kişi yetkili servis değildir.. hadinizi bilin lütfen..

• quote:

beyfendi bi kere benle tartışırken terbiyeli tartış.. şıracının şahidi bozacıymış.. ben size prins in gerekli listesini ne şekilde yürütüldüğünü yazdım.. recebin ahmetin mehmetin yazdığıundan bana ne bana saygızılık yapıyosun.. ben senin yazdığını alıntı yapmamışmıyım.. sana yetkili servislerin ipragaz ve hollanda ile birlikte çalıştığını yazmışimıyım.. o bahsettiğin kişi yetkili servis değildir.. hadinizi bilin lütfen..

Laflari üzerinize alip benle kavga etme hevesinden uzak durun!

Ayni $ekilde sizde Haddinizi Bilin terbiye ögretmeyin kimseye!

KIMIN KIMLE CALISTIGI ÖNEMLI DEGIL! VE BENI ILGILENDIRMEZ! KIMSEYIDE !

AMA Prins Firmasinin Yazili SABIKA Listesi ilgilendirir!

Türkiyedeki Montaj Firmalari gibi dünyanin/avrupanin bütün ülkerinde montaj yapan Firmalar var

Hepsi kabiliyetli ve bilincli Ustalar!

LPG Türkiye´de icad edilmedi ve LPG Montajinin Mekkesi Türkiye degil!

Prins Firmasinin önerilerini bozacak seviyeye gelmedi TÜRK USTASI

Farkindaysaniz ve söyle bakarsaniz burda sadece LPG Montaj Firmalari yazi$iyor ve birlik olup "GENEL Bilgilerle" benim yazdigim önemli konulari bastirmaya calisiyorlar!

ASIL AMACLAR BELLI OLUYOR! kimin ne pazarligi yaptigi, kim kimin menfaatlerini savundugu!

Hic önemli olmayan bir $ey varsa oda Mü$teri!

Olur Olur! Her arabaya olur düzgün ayar olduktan sonra......
    ben mühendisim, ben $uyum, ben buyum, ben bunla calisiyom, ben $unla calisiyom, seklinde yazarak YAZDIKLARIMI BASTIRMAYA Calismayin!

burda seviyeli ve dürüst cevabi sadece "ÖZENCLEROTOGAZ" verdi! Evet sorun cikabilir dedi!

Ama bazilarimiz varki; Yooook ben bilirim *benim adim cemil* bir $ey olmaz! Doldur sen cayi! Ayarlidir o.....hallederiz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinfo -- 6 Ocak 2012; 19:27:27 >

• Kara Liste Ne Var bakınız 2003 den beri bakıyoruz..

Toyota All models 1996 All models Excessive wear of valves/seats Customer

Toyota Corolla 2004 VVTI Problems even with flash lube Customer

Toyota Aygo 2005 1000 cc 12V Excessive wear of valves/seats

Rav Motor Özelliklerini taşıyan bir araç varmı Orda ??

ALL MODELS demek tüm modeller demek. Bu ifade bir marka model değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calcutta

Bakin Toyota Motorlarinin aslina ne kadar LPG´ye uyumsuz oldugunu burdan anlayabiliyoruz!

Sivi Püskürtme sistemlerinin en önde gelen Lider Firmasi VIALLE Toyota Motorlari icin cok az Kit üretmi$

burda bakabiliriz
    Sadece Auris - Avensis - Camry - Carina - Corolla - Picnic ve Yaris icin var!
    Bunlarin icinden de auris ve Avensis icin Sorunludur diye belirtmi$!

quote:

FlashLube nedir? depoya katkı olarakmı konuyor, yoksa motora sabit bi parçamıdır?

Kücük bir kutu icinde doldurulan SIVI bir madde alcakBasinc ile manifold´a montaj edildikten sonra koruyucu görev üstlenmek üzere motor icine püskürtülür
    Dakikada 12 damla Motor icine püskürtülen SIVI bir madde diyeyim.

Bu koruyucu SIVININ dozaji cok önemli oldugu icin cok cesit verziyonlari vardir!

RAv4 araca LPG dönüşüm...

en basit olanlarinda her hangi bir elektronik yoktur, sabit bir yere monte edilir, damla ayari yapilir ve görevini yapar!
    Ihtiyaca göre dozaji azaltip cogaltmadigi icin bunun daha gelistirilmi$ verziyonlari vardir

Nasildir bunlar?

Bir Örnek FlashLube Valve Saver Cit gibi
    burda görebilirsiniz!
    SIVInin Dozajini LPG Sisteminde kendisi ayarlar

Professionel, Dürüst ve Mü$teriyi korumak isteyen her LPG Montaj Ustasi böyle imkanlardan mü$terilerine bahsetmesi beklenir ve gerekir!

Bu FlashLube denen sıvı ve aparatları karbüratörlü araçlarada takılıyormu birde fiyatları hakkında bilginiz varmı ?İlginize şimdiden teşekkürler..Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: f5s5b5
    Bu FlashLube denen sıvı ve aparatları karbüratörlü araçlarada takılıyormu birde fiyatları hakkında bilginiz varmı ?İlginize şimdiden teşekkürler..Saygılar..

her arabaya takilir, 50€ civarinda!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.