Şimdi Ara

Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg


    [size="3"]☯ [size="2"]GERİ DÖNDÜK!

    • Tüm sunucular için aynı rutinden ve aynı konseptten kurtulmak istemez misiniz?
    • Peki, istediğini aldık ve aradın! Bu sistemi çok düşündük!
    • Size daha önce hiç görmediğiniz çok özel bir şey sunacağız! Yakında yaşayacak ve seveceksiniz!
    • Evet, sizi hissediyoruz ve biliyoruz ki tamamen yeni bir şey oynamaktan sıkıldınız, değil mi dostum?


    [size="3"]☯ [size="2"]Çoğunuzun oynaması için güvenilir bir sunucu aradığınızı biliyoruz

    • Size Rattos Online'ı sunmaktan onur duyuyoruz
    • heyecan verici bir macera arayan tüm oyuncular için oluşturuldu
    • deneyim, farklı özellikler ve çok daha fazlası. Aylarca süren ruh ezme çabasından sonra,
    • 130 Cap PVE Sunucumuzu gururla sunuyoruz.

    [size="3"]☯[size="2"] Neden bizi tercih etmelisiniz?

    • Geliştiricilerimiz yıllardır Silkroad Online oyuncularını oynuyor
    • resmi sunucularda ve özel sunucularda.
    • Deneyim kazandıktan ve diğer sunucuların eksikliğini ve neleri mahvettiklerini fark ettikten sonra
    • eksikliklerini telafi ederek, kendi sunucumuzu başlatmaya karar verdik.
    • SRO deneyimini sürdürmek ve SRO ruhunu bozmadan mümkün olduğunca geliştirmek.
    • ne düşünüyorsun?

    [size="3"]☯ [size="2"]Gerçek Guild Faaliyetleri üzerinde çalışan ilk sunucu!

    • Konuyu okuyarak gerçekten bir şeyler yaptığımızı anlayacaksınız
    • loncalar için farklı ve lonca faaliyetlerini önemli kılıyor,
    • değerli ve istediğinizi almak için eğlenceli bir lonca katıldığınızdan emin olun!

    [size="3"]☯ [size="2"]Rattos Team
    Bever | Yönetim | Geliştirme | Oyun Ustası | Yatırımcı | Grafik Tasarımcı
    Bever, özel sunucu sahnesindeki en iyi geliştiricilerden biridir. Oynamaktan keyif alacağınız özelliklerin çoğunun arkasında!
    Zera, oyun fikirlerinin ve grafik tasarımcısının arkasındaki oyundur. O da Rattos’un Yatırımcısı.
    Zera | Yönetim | Geliştirme | Oyun Yöneticisi
    Zera da çok yetenekli bir geliştiricidir. Ayrıca web geliştirme konusunda çok iyi eğitimli ve bilgili.
    Web'de göreceğiniz ve kullanabileceğiniz tüm benzersiz özelliklerin arkasında.
    Wizzo | Destek Yönetimi | Oyun Yöneticisi
    Wizzo benzersiz Destek Yöneticimizdir. Rattos'un personeli de dahil olmak üzere birçok şeyden sorumlu olacak,
    Topluluk Yöneticisi, Etkinlik yöneticisi ve diğer birçok şey de diğer Yöneticilerin yardımıyla.

    [size="3"]☯ [size="2"]Vision
    Büyük bir bağlantılı topluluk kurmak istiyoruz. Neredeyse herkesin sevdiği ve ona geri döndüğü bir sunucu yapmak istiyoruz, ancak hepimiz asla herkesi tatmin edemeyeceğinizi biliyoruz. Gerçeklik imkansızı mümkün kılar ve herkesin gerçekten aşık olacağı ilk sunucu olacak! Yenilikçi ve yepyeni özelliklerimizle, herkesi Reality'ye aşık edebileceğiz! Gerçekten farklı bir şey, mümkün olan en uzun süre süren, yenilikçi ve GERÇEKTEN yaratıcı bir şey yapmak için sabırsızlanıyoruz. Gerçek bir uzun vadeli oyun! Sunucu A'dan sunucu B'ye sunucu Z'ye atlamaktan memnun kalmayacağınızdan eminiz ve böylece gerçekten uzun vadeli bir oyun olarak tasarlanmış bir oyun tasarlamaya karar verdik. Ancak bu, uzun vadenin sadece geliştiricilere / sahiplere değil, oyunculara da bağlı olduğu gerçeğini değiştirmez. Geliştiriciler sadece oyuncularının istediklerini yaparlar - bu da muhtemelen oyunun ömrünü kısaltır - ve sonunda sunucunun ölmesi ve oyuncuların herhangi bir nedenle geliştiricileri suçlamasıyla sonuçlanır. Bizi gerçek bir Uzun Vadeli oyun yaratmaya hak kazanan yeteneklerimize inanmanızı ve gerçek bir uzun vadeli sunucuya sahip olma hedefine ulaşmak için bizimle işbirliği yapmaya çalışıyoruz. Hoşunuza gitmeyen herhangi bir şeyden şikayet etmeden önce ve sevmediğiniz bir özellik için bizi suçlamadan önce, beğenebileceğiniz ancak sunucunun ömrünü kısaltabilecek bir öneri önermeden önce iyi düşünün. Ne demek istediğimizi anlar ve yukarıda yazılan herşeyi anlarsanız, bizi desteklemeye ve fikirlerimizi desteklemeye başlayacaksınız. SRO oyuncularının zihniyetlerini geliştirecek ilk sunucu olmamıza yardımcı olun. Tüm destek sayesinde şimdiden aldık ve her birinizi tatmin etmeyi ve güvenebileceğiniz harika bir şey inşa etmeyi dört gözle bekliyoruz.

    [size="3"]☯ [size="2"]Beceri
    Rattos Reborn, sunucu oluşturma ve diğer sunuculara yardım etme konusunda başarılı çalışma geçmişine sahip deneyimli ve profesyonel bir ekipten oluşmaktadır. Her birimizin becerilerine uygun çalışmayı önemsediğimizden emin olmak istiyoruz, böylece sunucuya mümkün olan en iyi şekilde faydalanabiliyor ve geliştirme, yönetim, pazarlama ve destek açısından iyi bir içerik sunabiliyoruz. Her bölüm için en uygun adama gerçekten önem veriyoruz, çünkü profesyonel ve iyi bir sunucu sunma hedeflerimiz var. Emin ellerde olduğunuzdan emin olmak ve garanti etmek istiyoruz.
    Rattos ile eğlenceli ve kararlı olduğu için gurur duyuyoruz. 4500'den fazla oyuncuya ulaştığı ve başarıyı tamamlamak için ptos sunucusu sahnesindeki en büyük sunuculardan biriydi ve Rattos Reborn'a çok daha eğlenceli ve takım çalışmasını en profesyonel şekilde sağlıyoruz.

    [size="3"]☯ [size="2"]Sorunları Çözme
    Vizyonumuzda, oyuncularımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve sunucu'daki oyuncu sayısının artmasına yardımcı olmak için birlikte çalıştığımızı bilmenizi istiyoruz. Ayrıca emin olunuz ki ortaya çıkabilecek her türlü sorunları çözeceğiz. Mükemmelliği sağlamak için ekibimiz ile el ele çalışıyoruz!
    “Herhangi bir problemden kaçmak yerine sorunu çözmek en kolay yöntemdir ”

    [size="3"]☯ [size="2"]Sunucu Güvenliği
    Sunucu kurulumu ve güvenliği söz konusu olduğunda, biz uzmanız! Rattos'ta 4x Gameservers 4x Agent-server çalıştırıyoruz ve kapasite konusunda gerekli donanıma sahibiz. Temel (Başlangıç) yapılandırmamız 4500 oyuncu ile başa çıkabilecektir.
    DDOS korumalı mı? Elbette! Hyperfilter olan mevcut en yüksek seçeneği kullanıyoruz. Güvenlik söz konusu olduğunda endişelenmenize gerek yoktur.

    [size="3"]☯ [size="2"]Community Management
    Topluluk yönetimi ve desteği önem verdiklerimiz arasında ve bizim için önemli bir şey, çünkü oyuncularımızın sorunlarını çözmekle mükellefiz. Rattos Reborn'da, bize bir mesajınız olduğunda cevabı kolayca alabileceksiniz.
    * Game Masters a.k.a Yöneticiler, sunucu geliştirme, güvenlik ve yönetimden sorumludur.
    * Topluluk Uzmanı oyuncuları biletlerde / oyun içinde ve diğer şeylerde cevaplamaktan sorumludur.
    * Supporter Takımı, oyuncuların sorunlarını / ihtiyaçlarını bildirmekten sorumludur. Yanı sıra, ticket / oyun içi oyunculara cevap verir.

    [size="3"]☯ [size="2"]Huge competitions and wars
    Her sunucuda gördüğünüz normal rekabetten sıkıldınız mı? Rattos Reborn'da tamamen farklı bir şey göreceksiniz. İster yalnız bir oyuncu olun isterse guild ile oynuyor olun, bu sunucunun tamamen eğlence ve keyif ile dolu olduğundan emin olun. Şimdiye kadar gördüğünüz en büyük rekabete hazır olun.

    [size="3"]☯ [size="2"]En İyi Ekonomi
    Sunucuda dengeli bir ekonomiyi korumamıza daha iyi yardımcı olmak için `Economy Specialist` rolü oluşturduk. Bu role sahip olanlar bilinki normal oyuncular olacaklar ancak sunucu oyun ekonomisine dengeleyecekler. Rattos Reborn'da emin olun ki dengesiz bir ekonomi görmeyeceksiniz.

    [size="3"]☯ [size="2"]Yolsuzlukla mücadele
    Her şey günlüğe kaydedilir. Böyle bir yolsuzluk yoktur ve buna yer yoktur. Hiçbiri, tespit edilmeden bozulmaya bile yetecek erişime sahip olmayacaktır.
    Topluluk uzmanları günlüğe kaydedilir ve günlük olarak Zera tarafından gözden geçirilir.

    [size="3"]☯ [size="2"]Anti cheat
    Bizler oyunun her bir parçasını yaptık ve hile kanıtını göstermek için elimizden geleni yapacağız. Ancak, bir hatayı kötüye kullanırsanız veya bildirmeden aldatmanın bir yolunu bulursanız, tespit edildikten sonra yasaklanırsınız ve geri alınamaz. Rattos ve sonraki sunucularda kalıcı HWID
    Kim olursanız olun eğer merhametiniz yoksa ve bu hileyi kötüye kullanmayı tercih edecekseniz biz yöneticilerin sizleri gerekli cezalardan mahrum bırakmayacağız ve gerekli yasağı uygulayacağız, bu yüzden bunu yapmayın. Bunu rapor etmeniz ve biraz ipek kazanmanız daha iyi.


    [size="3"]☯ [size="2"]Gerçek para satıcılarıyla ilgilenme politikası
    Oyunda gerçek para satıcılarıyla uğraşmak söz konusu olduğunda, para kazanmak için kuralları çiğnemek zorunda değilsiniz. Rattos Reborn'da etkinliklerimiz aracılığıyla gold kazanma şansınız olacak ve bu da yeni sistemlerimizin güzelliği. Sadece eğlenmekle kalmaz, aynı zamanda gold'da kazanabilirsiniz. Bununla birlikte, gerçek para için herhangi bir şey satmak, IP'niz veya HWID'niz olsun, kalıcı bir yasaklamaya yol açacaktır. Oyun ekonomisini bozmak, yapabileceğiniz en kötü şey olduğu için sizi kurallarımızı ihlal etmemizi engelleyecek bir özür ya da özür dilemezsiniz. Kazançlarımız hakkında dikkatsiz olabiliriz, ancak Rattos'u çok önemsiyoruz.

    [size="3"]☯ [size="2"]Kural, kuraldır
    Kurallar söz konusu olduğunda, bu alan hassas bir alan olabilir, çünkü bazı oyuncular bu kuralların bunları uygulamadığını düşünür. Öyleyse tahmin et? HİÇBİRİ kurallarımızın üstünde değildir. Kurallar kurallardır ve bir sebepten dolayı oradadırlar. Kurallar, kim olduğunuza ve bir ekip üyesine ne kadar yakın olursanız dahi herkese uygulanır.


    [size="3"]▾[size="2"]Cap | 130.
    Evet biz en sevilen, eğlence ve maceralı kap olduğunu fark ettim.
    [size="3"]▾[size="2"]Race | Chinese ve Euro.
    Neden? Euro ve Chin karakterlerini dengede tutabilen biziz.

    [size="3"]▾[size="2"]Exp | x150
    [size="3"]▾[size="2"]Party Exp | x200
    [size="3"]▾[size="2"]Gold Drop | x10

    [size="3"]▾[size="2"] Mastery | 390‬/260.
    Bunu 390'a ayarladık çünkü bu, herhangi bir cap 130 sunucusunun temel mastery limiti. Bu özellik değiştirilebilir, eğer birçok oyuncu bunu isterse daha sonra 560'a çıkarabiliriz.

    [size="3"]▾[size="2"] Rattos online Main Town | Jangan.
    Jangan hepimizin favori kasabası, değil mi? Rattos'un ana kasabası olacak. Önemli ışınlanmaların / npcs'ların çoğu orada bulunacaktır.

    [size="3"]▾[size="2"]Max Plus | +16 no Adv.
    Rattos'ta, maksimum artı gerçek! Max plus'ı doğru şekilde değiştirdik, böylece diğer sunucularda olanların aksine +16 no Adv öğesinde simyayı deneyemezsiniz. Teleportasyondan sonra veya simya işlemi üçüncü taraf bir yazılım tarafından filtrelenmezse öğeniz +20'ye ulaşmaz ve +16 no Adv'a geri dönmez.

    [size="3"]▾[size="2"]Alchemy fuse time | 2 seconds.
    Alchemy süresi sadece 2 saniyeye düşürüldü. Şimdi daha az can sıkıcı!

    [size="3"]▾[size="2"]Guild Start Level | 5.
    Kılavuz tesviye sistemi yüzünden kim rahatsız olmaz? Edebi herkes bundan nefret eder. Bu sorunu çözdük ve anında seviye 5 lonca oluşturma sistemi yaptık. SP'nizi boşa harcamak ve artık GP bağışlamak zorunda değilsiniz!

    [size="3"]▾[size="2"]Available Fortress.
    jangan, Hotan, Konstantinopolis kalesi mevcuttur

    [size="3"]▾[size="2"]Max Stack.
    Rattos oyunundaki her bir ürün için stack artırdık.

    [size="3"]▾[size="2"]Silk Per Event.
    Burada hiçbir kuruş harcamanız gerekmediğini bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Her şey aktif ve gerçek bir oyuncu olmakla ilgilidir. Açık etkinliklerimize katılarak günde 500 ipeğe kadar kazanabilirsiniz.

    [size="5"]Bazı ekran görüntüleri burada

    [size="4"]our start items
    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    [size="4"]jangan teleport gate

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    [size="4"]NPC room

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    [size="4"]Quest NPC

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    [size="4"]Rattos Items

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    [size="4"]Avatars NPC

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    [size="4"]15 Degree NPC

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    [size="4"]Item mall

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg
    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg

    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg


    Oyunun içinde görmenizi bekleyen birçok başka özellik, eşya, scroll ve görev var. Oyun içinde sizin için bir meydan okuma yapmak için onları bu konuya eklemedik; çünkü oldukça eğlenceli olabilirler.!

    [size="3"]☯ [size="2"]Avalanche | Game Master | Event Creator | Supporter

    "Avalanche" oyun sırasında sizi eğlendirecek harika eğlenceli etkinlikler yapmak için yeterli konsol deneyimine sahiptir.
    Ayrıca çok aktif ve herkese cevap verecek
    Arap diline de destek veriyor
    Rattos Online 130 cap [Rebirth System] 150x 15dg







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.