Şimdi Ara

RASYONEL SAYILARI ANLAMIYORUM GEÇTIM SORUN OLUR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir konuyu 2 günde anlayıp feriştahını yapan ben kaç gündür cebelleşiyorum ama yapamıyorum bir sayı çıkıyor sadeleştirmesen işlem çöpe gidecek ama ben ne bileyim kaça tam bölünüyor dolayısıyla yapamıyorum

Birde payda eşitleme var örneğin 65 89 gibi sayıları eşitlemen lazım kafadan yapamıyorum çarpıyorum dolayısıyla dehşet rakamlar çıkıyor hiç sadeleştiremiyorum

Baktım olmuyor ızdırabını severim dedim geçtim dolayısıyla ondalık sayılarıda geçtim sorum şu çok mu önemli yani bu konuları geçtim bana ne kaybettirir. Önemli mi okadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyX_X -- 1 Eylül 2014; 0:47:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ChiracFR

Bir konuyu 2 günde anlayıp feriştahını yapan ben kaç gündür cebelleşiyorum ama yapamıyorum bir sayı çıkıyor sadeleştirmesen işlem çöpe gidecek ama ben ne bileyim kaça tam bölünüyor dolayısıyla yapamıyorum

Birde payda eşitleme var örneğin 65 89 gibi sayıları eşitlemen lazım kafadan yapamıyorum çarpıyorum dolayısıyla dehşet rakamlar çıkıyor hiç sadeleştiremiyorum

Baktım olmuyor ızdırabını severim dedim geçtim dolayısıyla ondalık sayılarıda geçtim sorum şu çok mu önemli yani bu konuları geçtim bana ne kaybettirir. Önemli mi okadar?

her soruda karşına çıkan bir konu kusura bakma ama bu konuyu anlamadıysan diğerlerinden hiçbir şey anlayamazsın. Her konuda çıkar rasyonel sayılar bunun için sakin bir kafayla çalış yorgunsan yat uyu kalkınca aç şenol hocadan rasyonel sayıları izle gerçekten çok basit bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A907F55B -- 1 Eylül 2014; 1:06:24 >

• Aynen konu olarak gerçekten diğerlerine göre çok çok basit.Hatta bence ygs matın en kolaylarından.Diğerlerini yapabiliyorsan onu da yaparsın.Maksat zaten öğrenemediğini yapmak.Dediğin gibi yüksek rakamlar yüzde doksan sadeleşiyordur ama kaçırıyorsundur sadeleşmiyorsa bile o tarz sorular binde bir gelir oda zaten ygsde gelmez zannımca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: umutplbyk

Aynen konu olarak gerçekten diğerlerine göre çok çok basit.Hatta bence ygs matın en kolaylarından.Diğerlerini yapabiliyorsan onu da yaparsın.Maksat zaten öğrenemediğini yapmak.Dediğin gibi yüksek rakamlar yüzde doksan sadeleşiyordur ama kaçırıyorsundur sadeleşmiyorsa bile o tarz sorular binde bir gelir oda zaten ygsde gelmez zannımca

Çarpım tablosu bilmiyorum aslında ondan kaynaklandığını düşünmeye başladım. Bu arada sadeleştirme çarpraz oluyordu dimi pay ve paydadan. Şu sadeleşmenin bir pratik bir yolunu bulsaydım yapardım .

Orijinalden alıntı: ChiracFR

quote:

Orijinalden alıntı: umutplbyk

Aynen konu olarak gerçekten diğerlerine göre çok çok basit.Hatta bence ygs matın en kolaylarından.Diğerlerini yapabiliyorsan onu da yaparsın.Maksat zaten öğrenemediğini yapmak.Dediğin gibi yüksek rakamlar yüzde doksan sadeleşiyordur ama kaçırıyorsundur sadeleşmiyorsa bile o tarz sorular binde bir gelir oda zaten ygsde gelmez zannımca

Çarpım tablosu bilmiyorum aslında ondan kaynaklandığını düşünmeye başladım. Bu arada sadeleştirme çarpraz oluyordu dimi pay ve paydadan. Şu sadeleşmenin bir pratik bir yolunu bulsaydım yapardım .

1- bazı sorular gerçekten de çok saçma. sadece işlem kalabalığı. onlar çöp geç onları.
    2- bazı soruların kısa bir yönetimi oluyor. eğer onu görmediysen işlem kalabalığı yapıyon.
    3-yapamadım diye üzülme gülüm

• hiç bi soruda 65 le 89 u payda esitletmez

Bilmediği için rasyonel sayıları yapamamak

Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma da o zaman feriştahını yapamıyorsun. Ebok ekok rasyonel sayılardan önce. Onu bilsen paydayı esitlersin.

Orijinalden alıntı: Skins

hiç bi soruda 65 le 89 u payda esitletmez

Aynen resmen amelelik o. En kotu büyüktür küçüktür de payları esitlersin. Paydası en kucuk olan en büyüktür.

Orijinalden alinti: paytak pire

Kusura bakma da o zaman feristahini yapamiyorsun. Ebok ekok rasyonel sayilardan önce. Onu bilsen paydayi esitlersin.

Yok kanka ebob ekok rasyonel sayılardan sonra yannışın var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 1 Eylül 2014; 11:18:03 >

Orijinalden alıntı: Iconic

quote:

Orijinalden alinti: paytak pire

Kusura bakma da o zaman feristahini yapamiyorsun. Ebok ekok rasyonel sayilardan önce. Onu bilsen paydayi esitlersin.

Yok kanka ebob ekok rasyonel sayılardan sonra yannışın var

Aynen.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.