Şimdi Ara

Rasta için saç uzatmak (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıllardır rastaya karşı bir ilgim var ve artık canıma tak etti , lisede son sınıftaydım fakat kendimce yeterli bi puan yapamadığım için bir sene daha hazırlanmaya karar verdim . Bu süreçte de rasta için yavaştan saçları uzatayım dedim . Yaklaşık iki aydır uzatıyorum fakat saçlarım dalgalı , sık ve biraz da kalın telli olduğu için biraz kabarık görünüyor hatta bugün beni bayağıdır görmemiş bir arkadaşım baya şaşırdı görünce . Şimdi asıl sormak istediğim şu ki : saçlarımı direkt , hiçbir işlem uygulamadan mı uzatayım yoksa bir kuaförde düzelttirmem gerekir mi ? Bu işlem ilerde rasta için sorun teşkil eder mi ?

-Bu arada , rasta nedir ? diye soracak arkadaşlara ;

• quote:

Orijinalden alıntı: whitebird\m/

Arkadaşlar merhaba ,
    Yıllardır rastaya karşı bir ilgim var ve artık canıma tak etti , lisede son sınıftaydım fakat kendimce yeterli bi puan yapamadığım için bir sene daha hazırlanmaya karar verdim . Bu süreçte de rasta için yavaştan saçları uzatayım dedim . Yaklaşık iki aydır uzatıyorum fakat saçlarım dalgalı , sık ve biraz da kalın telli olduğu için biraz kabarık görünüyor hatta bugün beni bayağıdır görmemiş bir arkadaşım baya şaşırdı görünce . Şimdi asıl sormak istediğim şu ki : saçlarımı direkt , hiçbir işlem uygulamadan mı uzatayım yoksa bir kuaförde düzelttirmem gerekir mi ? Bu işlem ilerde rasta için sorun teşkil eder mi ?

-Bu arada , rasta nedir ? diye soracak arkadaşlara ;

Yaptirdinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düzeltme rasta yaptırcaksan sal gitsin, bandana tak uzatırken.
    Ve ara makas falan iyi olmaz rasta icin .

Edit:2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 1 Ekim 2014; 7:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nice hort
  • I am Bob

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yaptıramadım yav :D saçlarımı uzatayım dedim biraz sonra ek yaptırırım diye düşündüm ama bakımı zor geldi kestirdim artık yeni stilim 5 numara :D ama bi gün fırsatım olursa yaptırıcam o zaman foto atarım buraya da :D yalnız sağlam hortlatmışınız tebrikler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitebird\m/

arkadaşlar yaptıramadım yav :D saçlarımı uzatayım dedim biraz sonra ek yaptırırım diye düşündüm ama bakımı zor geldi kestirdim artık yeni stilim 5 numara :D ama bi gün fırsatım olursa yaptırıcam o zaman foto atarım buraya da :D yalnız sağlam hortlatmışınız tebrikler :D

5 numara mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    13 yıl önce açıldı
    Saç İçin Serum Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Düz saç için şampuan önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.