Şimdi Ara

RAR Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
13.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rardan okul için önemli bi dosya çıkarmam lazım böyle bi hata veriyo resimdeki bunu nası kurtarabilirim yardımcı olabilirmisiniz ??

RAR Sorunu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• resmin gözükmüyor
  • o dosyanın özelliklerine gir ve tam olarak ne dosyası olduğunu öğren. eğer rar dosyası ise ve açılmıyorsa iki seçenek var.
    1 şifre yanlıştır
    2 dediği gibi gerçekten dosya bozuktur

yani yapılacak pek fazla birşey yok
  • RARlı dosyanıza çift tıklayın.. Açılan dosyanın üzerinde gelin ve sağ tıklayarak, "arşivi onar "diyin.. Bakalım olacak mı?
  • onuda denedim onarılan dosya da bozuk dio sanırım sorun var düzelecek gibi bişey değil
  • rar şifresinin yanlış olmasından kaynaklanan bir hatadır ya da bi şekilde rarın içeriği bozulmuştur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Videoda codec sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RAR CRC HATASI NASIL DUZELTILIR ?

1 . Winrar dosyasinin icindeki rar.exe dosyasini hatali rar dosyalarinin oldugu yere kopyalayarak, dos ekranina gecin (start ->Calistir olan yere cmd yazin ve entere basin) acilan pencerde hatali rar dosyalarinin bulundugu yere gidin ve

rar e -kb *.rar yada rar e -kb hatalidosyaismi.rar yazip entere basin (CRC hatasi versede dosyalari harddiske yaziyor)

2. Winrarin yeni versiyonunu yükleyip yeniden deneyerek.

3. Winrar programin icinde Repair Archiv menüsünü kullanarak.

4. Rar Repair programlari kullanarak.

Alintidir
  • saolun yorumlar için rar şifresi yok Lost Patrol dediğin 1 i tam anlamadım rar.exe yi rar repair de işe yaramıyo zaten ama diğerlerini denicem
  • beyler bende de winrar crc sorunu war 3 part lık oyun, başlıorm kurmaya yuzde 51 gelince crc failed....3.part.iso(wrong password) dıo,problem 3. part, 3. partı tekrar indirdim işe yaramadı, winrar ı kaldırdım crack li versiyonunu yukledım işe yaramadı bi de "bozuk dosyaları koru" seçenegını işaretleyerek çıkarmayı denedim yok yıne olmadı. bilgisi olan warmı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: justice_01

beyler bende de winrar crc sorunu war 3 part lık oyun, başlıorm kurmaya yuzde 51 gelince crc failed....3.part.iso(wrong password) dıo,problem 3. part, 3. partı tekrar indirdim işe yaramadı, winrar ı kaldırdım crack li versiyonunu yukledım işe yaramadı bi de "bozuk dosyaları koru" seçenegını işaretleyerek çıkarmayı denedim yok yıne olmadı. bilgisi olan warmı arkadaşlar?

winzip veya 7-zip programlarını denediniz mi
  • 7-zip programı bir kere aynı sorunda bana yardımcı olmuştu. Denemenizi öneririm.
  • İki seçenek var. RAR dosyası bozuktur veya şifre istiyordur.
  • zaten şifre istiyor başta giriyorum part 1 de çıkartmaya başlıor %51 e gelince part.3 de crr wrong password uyarısı veriyor, 2 kez indirdim aynı dosyayı kota da gitti. winzip, 7-zip onlarlada çıkarmayı denedim olmuor olmuor . yokmu ya arkadaşlar bir yolu.
  • 7-zipte Olmuyosa Başka Yapıcak Bişeyin Yok SAnırım
  • 1-winrarı sil. winrar 3.62 yi yükle. bakalım olucak mı.
    2-birde parola yanlış olabilir.
    3- bu dosya örneğin 2 part tır. siz sadece 1 part yüklemiş olabilirsiniz.
  • lost_patrol
    1. maddeyi ayrıntılı biçimde anlatabilir misin?
    benim de rar lı dosyalarım bozuk bu yöntemi denemek istiyorum.
  • aynı sorun bendede var idmanla indirdim flashgetle aynı 7zip kurunca duzeldi sorun
  • Bu crc sorunu hep bir bela olmuş.Diyelim ki 3 part ta hata verir.crc hatası.onu tekrar indiriyorsun.bu defada diğeinde verir:
  • Bende bir öneri sunayim..

- (arkadaşım bilal akyüz'den alıntı)

Video dosyaları için ilk part'ı aç ->dizine çıkart->bozuk dosyaları koru

yine hata verecek ama dosyaları çıkartacak. Ancak bir yerde bozukluk olacak videoyu izlerken
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.