Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
593.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son zamanlarda rs den indirdiğim cogu dosyada crc hatası alıyorum. benim gibi sorunu olan varmı? sorun benden mi kaynaklanıyor acaba
  • free olarakmı indiriyorsun dostum
    o dediğin olay genelde dosya eksik indiğinde ortaya çıkan bir durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeNRy__

free olarakmı indiriyorsun dostum
    o dediğin olay genelde dosya eksik indiğinde ortaya çıkan bir durum

yok premium ile indiriyorum. bu gece idm yerine flashget kullanıcam bakalım nolcak
  • Arkadaşlar Gündüz Rapidden Download yapıyorum 1Mbit hız kullanıyorum 45 MBPS ile indiriyor Gece ise 107 ile bu rapidden mi ttnet ten mi kaynaklanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: general_457

Arkadaşlar Gündüz Rapidden Download yapıyorum 1Mbit hız kullanıyorum 45 MBPS ile indiriyor Gece ise 107 ile bu rapidden mi ttnet ten mi kaynaklanıyor

free mi premium mu ?
  • şu encryption olayına biraz daha eğilse herkes, şikayet edecek link kalmaz ortada. herşey şifreli olur
  • quote:

bence uploadları şikayet edilipde silinen biri yakmışdır rapidin başını
    adamlar o kadar didiniyo upload yapıo tek şikayetle siliolar
    ee be akılsız rapid
    düşünsene bi netload kullanıcısı
    gıcık olduğu bir rapid uploadcusunun bütün linklerini şikayet edip silidirtme hakknı veriyorsun
    kendi uploadcunu ele güldürüyorsun enayi rapid

Haci dogru diyosunda benimde 10gb dosyayi sildiler. Hemde mesaj attim niye siliyorsunu diye illegal dosyalar degildi dedim.Cevap söyle biz siin herhangi bir dosyanizi silmedik hesabiniz hacklenmis dediler.Neyse baktim salliyolar netload,deposit.mediafire'a gectim bende uploadlari onlara yaptim 1 hafta gecti hepsinden silinmis. Yani uzun lafin kisasi alayi sildiriyor be hocam uploadlari al birini vur ötekine.Bende tekrar rapide döndüm

• Ben rapi dmatik.com dan 3 aylık üyelik almayı düşünüyorum.Ama üyeliği nasıl göndercekler ve havaleden kaç gün sonra gelecek üyelik?Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: general_457

Arkadaşlar Gündüz Rapidden Download yapıyorum 1Mbit hız kullanıyorum 45 MBPS ile indiriyor Gece ise 107 ile bu rapidden mi ttnet ten mi kaynaklanıyor

Bende de durum bu şekilde zaten premium almaya karar verdim olmadı modemi değiştircem.10 kb a bile düşüyor.Gece 114 kb ile iniyor.
  • arkdaşlar bendede 1 mb smile var sınırsız, yalnız rapid free ile 60kb yukarı çıkamıyorum gece zaten 30,40,50 kb arası değişiyor,sorun rapiddemi acaba,

rapid freeden 1 mbitle 105kb ile indirebilen varmı?
  • Rapid-Share is now even faster!

May 27, 2009
    Several optimizations on the Rapid-Share network code have taken place. It is now possible to download a single file with over 100 MBit/s (where available) if you are a premium user. Furthermore the general speed feeling when browsing our page should have rised significantly. However, to make all this possible, the maximum speed of free users downloading files has been limited to a maximum of one Megabit per second.

buradanda goruldugu uzere BELEŞ kullanıcıların dunyanın neresinde olursa olsun alacagın en yuksek hız 1 mbit. , eee turkiyedeki
    tırıvırı kablolarla 40-50 kb almanız normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 6 Temmuz 2009; 12:50:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

quote:

bence uploadları şikayet edilipde silinen biri yakmışdır rapidin başını
    adamlar o kadar didiniyo upload yapıo tek şikayetle siliolar
    ee be akılsız rapid
    düşünsene bi netload kullanıcısı
    gıcık olduğu bir rapid uploadcusunun bütün linklerini şikayet edip silidirtme hakknı veriyorsun
    kendi uploadcunu ele güldürüyorsun enayi rapid

Haci dogru diyosunda benimde 10gb dosyayi sildiler. Hemde mesaj attim niye siliyorsunu diye illegal dosyalar degildi dedim.Cevap söyle biz siin herhangi bir dosyanizi silmedik hesabiniz hacklenmis dediler.Neyse baktim salliyolar netload,deposit.mediafire'a gectim bende uploadlari onlara yaptim 1 hafta gecti hepsinden silinmis. Yani uzun lafin kisasi alayi sildiriyor be hocam uploadlari al birini vur ötekine.Bende tekrar rapide döndüm

benimde 1 kez silindi bidaha silinirse bırakırım bu işi

• arkdaşım daha önce yine aynı tırı vırı biri adsl kabloalarıyla 105 kb alırken şimdimi çıktı bu 60 kb olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Immortal King

Ben rapi dmatik.com dan 3 aylık üyelik almayı düşünüyorum.Ama üyeliği nasıl göndercekler ve havaleden kaç gün sonra gelecek üyelik?Bilgilendirirseniz sevinirim.

Up

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

arkdaşım daha önce yine aynı tırı vırı biri adsl kabloalarıyla 105 kb alırken şimdimi çıktı bu 60 kb olayı

Aynen öyle.Ben eskiden 100 kb la indiriyodum öğleyin falan ama şimdi 40 kb ile indiriyorum.Saat 12 den sonra 114 kb oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fast_loader

quote:

Orjinalden alıntı: tekir06

Rapid de premium hesapla collector hesap arasında ki fark nedir?

İlk sayfaları neden okumuyorsun ? Bu fark onlarca kez anlatılmış.

okudum.ki senden daha fazla okudum .görmediğim için sordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: algkmn

son zamanlarda rs den indirdiğim cogu dosyada crc hatası alıyorum. benim gibi sorunu olan varmı? sorun benden mi kaynaklanıyor acaba

Büyük boyutlu dosyalar indiriyorsan recovery linkleri mevcut olan sunumlara yönelmeni öneririm. Recovery dosyaları crc hatalarını onarabildiği gibi hiç inmeyen kırık bir partı dahi yeniden oluşturabiliyorlar.
  • kırık parçalar bendede çoğalmaya başladı bi gecede en az 3-4 tane kırık part uyarısı alıyorum.happy hours ayağına işi mahfetmeselerdi...
  • Arkadaşlar şu an 60 part indiriyorum birinde 800 ile inerken diğer parta gelince 10kb ile iniyor. Yine diğer partta deniyorum yine 800.
    IDM kullanıyorum sorun nedendir sizce
  • arkadaşlar rapid premium kullanıyorum. Büyük boyutlu film falan çekerken bağlantı kopuyor belli bir süreden sonra. Daha sonra (yarım saat bir saat bazen)bağlantı geliyor. bu sırada rapid share sitesine de giremiyorum, yani o derece sinir bir durum. Adamlar gizli kota mı uyguluyorlar, anlamadım gitti!!
  • 2048 netle 30 Kb sn ile iniyor. 8 koldan
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.