Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Winrar'ın Split Size kutusuna "100m" yazmak yeterli. Byte'la Bit'le uğraşmayın boşa.
  • ben "200 mb" şeklinde yazıyorum. Böylede oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

ramazanyurt

Ne kadar upload yaptınız da 1000 puan beklentisindesiniz acaba? Ben 1 ay içinde evdeki 1 mbps upload hızıyla yaptığım uploadlarda günlük yaklaşık 400-500 puan geliyordu. yaklaşık 2 aydır upload yapmıyorum ve halen günlük 100 puan civarında geliyor. 25 $ dan fazla para birikti ama şimdilik ihtiyacım olmadığı için premium almıyorum. 100 Gb kadar upload var sadece. 1000 puan civarında puan beklemek için güncel dosyaları sürekli olarak paylaşmanız ve 150-200 Gb uploada ulaşmanız gerekli bence.

Arkadaşlar yüksek bağlantınız yoksa hiç heveslenmeyin büyük paralar kazanacaz diye. Öyle 2048 yada 4096 bağlantıyla olacak işler değil bunlar. Bu hızlarla upload yaptığınızda yeni release olayını kaçırısınız. Siz upload yapana kadar beklemez arşivciler. Downloaderlar çıktığı gün almak isterler sunumları. Böylelikle hedef kitleniz çok küçük olur. Ben sunumları çıktı gün upload etmeme rağmen (Bir günde 250 GB upload ettiğim olmuştur.) hatta toplamda 1,5 TB uploadım olmasına rağmen 5000 puanın altına düştüğüm günler bile oluyor. O yüzden ttnet bağlantılarıyla falan kimse hayallere kapılmasın bence kazanacağınız para ancak premium masraflarınızı karşılayabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: mdf__18

netloada upload yapıyorum. kaç puanım olduguna ve kaç dolar biriktiğine nasıl bakacagım?

dostum aynı sayfada yukardaki menüden files kısmından bakabilirsin.

birde tek dosyada 15 mb up hızını gören oldumu hiç? ben gördüm,baya bi serverları kalitelide kaliteyi belirtmek için söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrakurt2012 -- 19 Mart 2009; 14:58:38 >
  • Arkadaşlar benim hesaba bonus koymuşlar sizdede var mı ?

19.03.2009 | 13:18 (Bonus)
  • Arkadaşlar her netload uploaderı htm uzatılı linklerden şikayetçi. Daha doğrusu acemilere bu htm uzantısını nasıl sileceklerini anlatmaktan yorulmuş durumdalar. Çoğu kullanıcının sistemi default olarak uzantıları göstermiyor iki saat tarif etmek gerekiyor falan filen.

Ben kendimce yine bir yöntem geliştirdim ve burada sizlerle paylaşmak istiyorum. Belki bu yöntemi bilen arkadaşlarımız vardır ama bilmeyenler için faydala olacağı kanaatimdeyim.

Kısaca bunun için bir batch dosyası oluşturup oluşturduğumuz bu dosyası signatürümüze (imzamıza) ekleyecez.

Bunu şu şekilde yapıyoruz; önce windowsun notdefteri (Notepad) uygulaması ile yeni bir metin belgesi oluşturuyoruz. Bu metin belgesinin içine şu komutları yazıyoruz. Ren *.htm *." sonrada farklı kaydet diyerek dosyamıza bir isim veriyoruz örneğin: doubleclick htm to rar.bat burada dikkat etmemiz gereken şey dosya adının sonuna .bat uzantısı vermemizdir aksi takdirde dosya batch dosyası olmaz ve çalışmaz. Notepad dosyasının içine yazdığımız komutun yaptığı şey bütün htm uzantılarını değiştirmektir mesela bütün htm uzantılarını jpeg yapmak isteseydik şu şekilde yazmamız gerekiyordu. Ren *.htm *.jpeg Ancak biz htm yerine başka bir uzantı gelmesini istemediğimizden sadece " (tek tırnak işareti) koyduk bunun anlamı boş demektir.

Son olarakta oluşturduğumuz bu 3-5 kb lik batch dosyasını rap-ide upload edip linkinide signatürümüze koyduktan sonra bide htm dosyasını açmayı bilmeyenler bu dosyayı indirsin ve çift tıklasın şeklinde bi açıklama yazarsak bu konudaki baş ağrımızın %99'u çözülmüş olur diye düşünüyorum.

% 100'ü diyemiyorum çünkü arada çift tıklamayı bile beceremeyecek kişiler illaki çıkacaktır :D Unutmadan bu dosyanın partlarla aynı klasörde olması gerekir.

• ben direkt bu mesajı yolluyorum bana soranlara

Firstly,

Enter My Document/ Tools/ Folder Options/View/

Remove tick "Hide file extensions for known file types" and OK

Lastly, click your file RIGHT CLICK and DELETE .htm

you will be see they become RAR Files.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

ben direkt bu mesajı yolluyorum bana soranlara

Firstly,

Enter My Document/ Tools/ Folder Options/View/

Remove tick "Hide file extensions for known file types" and OK

Lastly, click your file RIGHT CLICK and DELETE .htm

you will be see they become RAR Files.

Peki 300 tane link varsa ne olacak ? Adam indirdiğine indireceğine pişman olur. Bidahada senin linklerin yanına yanaşmaz.
    Benim önerdiğim yöntemle tek tıklamayla iş bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast_loader -- 19 Mart 2009; 22:32:26 >
  • hicbizaman htm olarak cekmedi bende,cok garipsedim sizde nasil oluyor boyle seyler
  • @fast_loader

o açıdan doğru dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabbitweed

hicbizaman htm olarak cekmedi bende,cok garipsedim sizde nasil oluyor boyle seyler

Bizdede htm olarak çekmedi :) ama gel görki ne enteresan dl manager programı kullananlar var. Hatta adamlar browserdan indiriyo tek tek dosyaları.
  • netload 1 aylık hesap alcam nasıl alcagımı bılmıyorum ? yardımlarınızı beklıyorum
  • @sanal kart veya kredi kartın var mı
  • ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: savyola133

????

savyola133 kardeş

sanal kart veya kredi kartın var mı
  • Az önce 4 tane sunumu birden silmiş netload. 130 GB tutuyordu bu sunumlar. Biri şikayetmi ediyo anlamadım. Telif hakkı sahibiyse eyvallah ama çekemeyen biriyse ona saygılarımı sunmak adına bu gece tekrar upload edecem bu sunumları sırf kapak olsun diye :D
    Bu arada bu iş böyle olmayacak en azından boyutu büyük linkleri dlc konteynır yapıp vermek lazım.
  • fast_loader kardeş hd filmlerde silinme riski çok yüksek oluyor

ama adultlarda hd'ye nazaran ÇOK ÇOK az

bu arada şikayet edenler kesinlikle telif hakkı sahipleridir, kullanıcı şikayetlerini takmıyor netload

ben dark knight çıktığında upload etmiştim, 8 saatte hem rap-id hemde netload linklerim silindi resmen

şok olmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 20 Mart 2009; 0:47:23 >
  • quote:

fast_loader kardeş hd filmlerde silinme riski çok yüksek oluyor

bu arada şikayet edenler kesinlikle telif hakkı sahipleridir, kullanıcı şikayetlerini takmıyor netload

ben dark knight çıktığında upload etmiştim, 8 saatte hem rap-id hemde netload linklerim silindi resmen

şok olmuştum

Ya kullanıcı, telif hakkı sahibine şikayet ediyorsa ;) dlc yapmak lazım ama o zamanda çok kullanıcı kaçıyor. Özelliklede acemiler açık link istiyorlar. Ne yapacaz bilmiyorum iyi bi strateji geliştirmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fast_loader

quote:

fast_loader kardeş hd filmlerde silinme riski çok yüksek oluyor

şok olmuştum

Ya kullanıcı, telif hakkı sahibine şikayet ediyorsa ;) dlc yapmak lazım ama o zamanda çok kullanıcı kaçıyor. Özelliklede acemiler açık link istiyorlar. Ne yapacaz bilmiyorum iyi bi strateji geliştirmek lazım.

rapid'in son haberinden sonra bi teorim var bu konuyla ilgili bilmem ne dersiniz..

rapid bugün bi haber duyurdu 02:00 ile 10:00 saatleri arası indirilen dosyaların %10'u kotaya yansıyacak.. (test ettim remote upload için de geçerli.)

buna göre diyelim rapide 4 gb'lık film upload ettiniz.. daha sonra o filmi remote upload ile aynı hesaba (veya collector hesaba) bir daha upload edin (yedekte bulunsun kotadan 400 mb düşecek) linkler silinirse yayınlamamış olduğunuz linkleri tekrar remote upload yapıp çoğaltın ve yeni linkleri nete yayın..

Bu durumda tüm film değil de tek part silinmiş bile olsa yerine getirme şansınız oluyor..

Tabi bu durumda rapid ne yapar bilemem

netload kullanmadım aynı şey netload için de geçerli olabilir..

• rapid bugün bi haber duyurdu 02:00 ile 10:00 saatleri arası indirilen dosyaların %10'u kotaya yansıyacak..
    demişssin dostum burada sanırım bir yanlışlık var ama ne yanlış tam olarak çözemedim yazdığından %10 u kotaya ne olarak yansıyacak?burası açık değil,ikinci olarak netloaddan remote upload yaptım diyelim collector hesabına collector hesabının neresınden kota gıdecek,kotası yokki zaten?
    yada r@pidshare hesaplar içi dosya aktarımını başlattı benim haberim yok,sizde ondan bahsediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 20 Mart 2009; 11:14:25 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.