Şimdi Ara

RAPİD-LİNEA-ACCENT BLUE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
4
Favori
5.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimiferhat

    quote:

    Orijinalden alıntı: flowerhorn

    quote:

    Orijinalden alıntı: nego0505

    Öncelikle şunu belirteyim kendi düşüncelerimi belirteceğim.

    Siz yorumlardan gördüğüm kadarıyla güvenlik ve aracın eklenti özelik kısımlarına çok takılmışsınız başta şunu belirteyim çoğu arkadaşlar için saçma gelebilir ama arabada isterse 10 tane hava yastığı olsun ecel geldikten sonra kaçamazsınız tabiki düşüncenizi tebrik ederim güvenlik konusuna önem veriyorsunuz tedbir sizden gerisi Allahtan.

    Fikirlerinize saygılıyım size vereceğim tavsiye ailenizin içine hangi araba sinerse onu alın gerisi gerçekten pişmanlıktır tamam buradaki arkadaşların yorumları önemli ama onlar dedi diye içinize sinmeyen bir arabaya binmeyin onların kisi kendi fikirleri sadece eğer içinize linea sindiyse onu alın sonuçta o aracı buradakiler kullanmayacak siz ve aileniz kulanacak vereceğiniz para az bir para değil içinize sinmeyen bir araç alıp pişman olmak istemezsiniz o yüzden içinize hangisi sinerse onu alın.

    Kendimden örnek vermek istiyorum imzamdaki aracı alırken çoğu kişi dedi ticari alacağına al adam gibi binek bir araç diye ama kimse benim düşüncelerimi bilmiyordu doğru dürüst benim istediğim geniş ferah bir binek kadar konforlu olmasa da konforlu bir araç performans olarak bineği aratmayacak beni yarı yolda bırakmayacak yakıt olarak üzmeyecek güvenlik olarak güven veren bir araç ve sorunsuz bir araç fikrim vardı ve imzamdaki araçta karar kıldık zaten tr den almadık aracı yurt dışından aldık. Aracımdan çok memnunum hani derler ya nokta atışı diye benim için bu araç aynı bu ibare içime sindi aradığım her şey mevcut aracımızda ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.

    Konuya dönersek şunu belirteyim kendi fikrimi söylüyorum linea o kadar edecek bir araç gibi gelmiyor bana o paraya 2. elde linea dan kat kat araçlar var 0 olarak ta alternatifleri mevcut zaten onları arkadaşlar yazmış. 1.6 motorunu hiç denemedim ama şunu duydum ne kadar doğrudur 1.6 yakıyormuş yakıt konusunda hoşnut değillermiş.
    Performansa gelirsek motor ortada tatmin edeceği aşikar multi jet zaten sorunsuzluğuyla bilinir ve sizi üzmez diyeceğim bunlar içinize hangisi sinerse o aracı alın alternatifler var ise onları değerlendirin şimdiden hayırlı olsun size.

    teşekkür ederim

    Alternatif olarak accent blue ve çok kişinin tavsiye etmesi üzere scoda rapid'i araştıracağız.
    bu araçlar hakkında bilgi topluyoruz.
    en son kararıda zaten aracı gorup test ettıkten sonra vereceğiz
    tek şüphem scoda hiç kullanmadık acaba 5 yıl sonra satmak istersek fiyatı düşermi
    ve bundan önce arabadan memnun kalırmıyız.Aslında bu soruları kullanan kişilere sormam gerekiyor
    sizdende fikir almak isterim

    İçlerinde en az değer kaybedecek araç skoda-seat dır. Eskisi gibi değil artık piyasalar, arabanın değeri ne ise ona satılıyor. Accent blue ise sizin eski hyundainizden 3 gömlek, lineadan da 1 gömlek üstün araç. sıralama bence Toledo-rapid zaten aynı araçlar görünüş dışında, blue, linea.

    Lineayı tavsiye etmememin en büyük sebebi sizinde farkında olduğunuz gibi fiyatı ve 2015'te üretime başlayacak olan fiat-tofaş ortak yapımı b sedan, araç hem türk aracı olarak satılacak ister istemez çoğu kişi bu araca yönelecektir, lineaların ikinci elini öldürür, zaten ikinci elde ekletilmiş opsiyonlar da pek para etmez, benden söylemesi.

    Biz ne dersek diyelim öneriden ibaret, hangisini alırsanız alın hayırlı olsun.

    teşekkür ederim .linealar kesinlikle özellik açısından iyi fakat o parayı ben olsam vermem ama babam lineayı gözüne kestirmişti.
    Dün accent blue yi gosterdım bagajını içindeki genişliği gördü oda beğendi scoda ya gidip o aracıda görmemiz lazım




  • burada sıfır mı ikinci el mi alacaksınız ona karar vermelisiniz. eğer sıfır dizel istiyorsanız daha iyisi yok.
    ama ikinci elde elbette çok daha iyi arabalar var.
    siz foruma bakmayın. inanılmaz bir Fiat düşmanlığı var. ben Opel in dizel motoru daha diyeni bile gördüm forumda. halbuki Opel kendi dizel yapamıyor Fiat'tan alıyor.
    en iyi tercihi yapmışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nonvolatile kullanıcısına yanıt
    hep 2. kalite bakmışsınız diyonuzda kardeşim arkadaş dizel istiyor hem rapid 2.kalite değil
  • skoda bayine gittinmi ? :) yani illa alırdırcam bu arabayı :) gerçekden bugün yolda geçerken 3 kere rapid gördüm yavaş yavaş artıyo rapidler
  • Linea b+ sınıfının hakkını veren bir araç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outlook1

    skoda bayine gittinmi ? :) yani illa alırdırcam bu arabayı :) gerçekden bugün yolda geçerken 3 kere rapid gördüm yavaş yavaş artıyo rapidler

    :D akşam gelsin babam bu konuyu açacağım ona.
    Zaten dün accent blue 'nun fiyatını gordu belliki linea yı unutmuştur
    Accent ile linea aynı fiyat
    Rapid in bazı dezavantajları var usb yok
    sürücu kapısındaki cam açıp kapatma düğmeleri arkayı yönetmiyor v.s
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    usb yi bilmem ama arka camlar otomatiği elegance yani en fulünde var bizim samsunda piazza avmye stand kurulmuştu skodanın superble rapidin orda 4 camın vardı
  • Ford focus,
    Bugün bayi arayip fiyat aldım, 1.6 benzinli Trend X modeline 44.500.TL dediler tavsiye ederim, donanım olarak da gayet iyi
  • arkadaş dizel istiyo benzin olsa rapidimi önercez focus astra varken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bitanesi77

    Ford focus,
    Bugün bayi arayip fiyat aldım, 1.6 benzinli Trend X modeline 44.500.TL dediler tavsiye ederim, donanım olarak da gayet iyi

    ama benzin sıkıntı işte .Yoksa focus alırdık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outlook1

    arkadaş dizel istiyo benzin olsa rapidimi önercez focus astra varken

    accent blue nasıl ?.Rapid den 2 bin lira fazla
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    aslında kötü bir araba değilde fiyat pahalı hız sabitleme gibi önemli şeyler yok aslında hız sabitleme fazla önemli değil ama olsun hem rapid daha uzun daha geniş daha yüksek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outlook1

    aslında kötü bir araba değilde fiyat pahalı hız sabitleme gibi önemli şeyler yok aslında hız sabitleme fazla önemli değil ama olsun hem rapid daha uzun daha geniş daha yüksek

    dandik konsolu var ama sert plastikten yapılma
  • O zor Sahini- Dogani alan "apaci" gencler aracla yanlamak icin alir. Arkadan itislidir kabak tekeri koydugunda da sabunda yanlar gibi yanlar. 1.3 Linea Active Plus vardi bizde (tam olarak donanim adini hatirlamiyorum) Yari otomatik sanziman vardi 95 hp idi. Ilk vitesi cok hantaldi ama belkide onun sayesindedir bilmem hicbir yokusta tikanma sorunu yasamadim (bu verdigim ornek arabada 6 kisi ve bagaj agzinaa kadar dolu olarak hayal edin) Ruzgardan cok savrulan bir aracti. Longue yi yic test etmedim ama 3-5 ayni olacaktir. Ornek verilen araclarla 3-5 ayni suruse sahiptir. 0 araba almak daha mantikli 2. elden ziyade. Araba alirken Full donanimli B ya da denildigi gibi B+ segmentine degilde C segmentine bakin. Kendini kanitlamis birsuru arac var. Mademki uzun yillarda binerim diyorsunuz, konforlu bir sekilde binin. Guvenlik demek sadece hava yastigi abs degildir ilk once arabanin adam gibi bir yol tutusu olmasi lazim. ESP testlerini izleyin onlarda size fikir verir. Daha sonra frenleme mesafelerini arastirin. Bay Bilgic' in de dedigi gibi ikinci eldeki deger kaybi fazla olacaktir. Full donanim yerine guvenli bir araba alin. Cihanair inde demek istedigi bence budur. Konulan donanimlar bir derecedir esas guvenlik aracin karakteristik ozellikleridir. Bendeki Linea ile uzun yolda tunel cikisinda yedigim ruzgardan dolayi serit degistirmistim. Taksicilerin belki gozbebegidir bu arac ama uzun yolda basinizi agritir. Iceri aldigi ses olsun yol tutusu olsun guven vermez. Tercih sizin bir de benzin-lpg Civic onerilmis 2012 model. O aracta yol ve ruzgar sesi alir, arkasini tumseklerde vurursunuz onun haricinde performansi ust devirlerde iyidir motor yapisindan dolayi.
    Ozet olarak guvenlik vs diyosan ilk olarak donanimdan ziyade araba bak. C segmenti bak.
    Not olarak soyliyim 301 e de binmistim azda olsa surmuslugum var O vites boslugu otobuslerde yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Toledo alın Rapid yerine.





  • rapid'in ve toledonun testini izledim .Toledoyu kullanan adam Rapide göre toledo nun performansının daha düşük olduğunu hız yapınca aşırı içeri rüzgar sesi aldığını yazmış
    Rapid'te olmayan önemli ozellikler 4 camıda kontrol düğmeleri yok , direksiyonu hoşumuza gitmedi 4 kollu
  • Dostum linea 1.6 en full vversiyon al bak keyfine :D
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Bir de yukarda denildigi gibi Linea aliyosan en dolusunu alma madem 2. el deger kaybini dusunuyosun. Illaki bu araci alcam diyosan 1.6 sini bos paketli al bu araca 50 bin lira vermek biraz abesk kacar bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurcandmt

    Bir de yukarda denildigi gibi Linea aliyosan en dolusunu alma madem 2. el deger kaybini dusunuyosun. Illaki bu araci alcam diyosan 1.6 sini bos paketli al bu araca 50 bin lira vermek biraz abesk kacar bence.

    lineaya 50 bin fazla kaçar diyorsanız tabi doğru diyorsunuz ama babam pek araştırma sevmez . Onun yerıne ben çok araştırma yapıyorum bu 1 haftadır.
    Accent ile rapid arasındayım ben şahsen .
    hyundai accent blue 53.000 TL full olanı tabi ne kadar indirime giderler bilemem.
    sıkı pazarlıkla 50 ye düşerse alınır accent blue
    linea da boş alınmazki ama :D
    zaten özellik acısından alıyorduk özellik yoksa neden alalım dimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 21 Kasım 2013; 22:06:11 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.