Şimdi Ara

Ranked için Lv 3 olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Rütbe artmadığı için yeni bir hesap açıp yeni bir cs go satın aldım arkadaşlar fakat rankeda girmem için level 3 olmamı istiyor bir türlü de olamadım. Skor çarpı ölüm maçı diyor. Skor 100 lerde birşey söylediğine göre çarpıyor ama 81 puan mı ne exp veriyor var mı böyle bi saçmalık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü
  • hocam bu eziyeti çekmek istemiyosan sana önerim yaban ateşi operasyon pakedini alıp görev yap. hızlıca atlarsın.

• Exp bonus zamanlarını beklemen lazım, ayrıca onun 10 level olması lazım, adam ban yiyor 2 keye hesap alıp öbürgün yeniden geliyor oyuna.

Orijinalden alıntı: ø

Exp bonus zamanlarını beklemen lazım, ayrıca onun 10 level olması lazım, adam ban yiyor 2 keye hesap alıp öbürgün yeniden geliyor oyuna.

Ban yemedim hocam rütbe atlamıyordu ne kadar oyunu taşısam da. O yüzden aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hurafelere inanıp yeni hesap almayın, değişen bir şey olacağını sanmıyorum.
    Ben kimsenin canını yakmadım,Onlar benim ateş olduğumu bile bile geldiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Hurafe bunlar csgoda hep hakettiğin ranktasındır bunu unutma

En güzelide bu bence. Rütbe için hırsı anlamıyorum. Zaten kendini geliştirmeye odaklanırsan otomatikman rütbende gelişecek. Ne işim var benden çok daha iyi oynayanların içinde.
    Sistemim: AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 12MB | Asus ROG STRIX B350-F GAMING DDR4 | ASUS GTX770 2GB 256 BIT | Corsair 16 GB 3000 Mhz DDR4 | 250GB Samsung 850 Evo SSD | COOLER MASTER HAF-922 RED | COUGAR 700W 80 Bronze | BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms
  • Basit eğlence ile 1 haftada olursun. Salı başlayıp bir level al 2-3 saatte. Sonra bidahaki çarşamba exp bonus yenilenince 2-3 saatte 3 olursun.

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Hurafe bunlar csgoda hep hakettiğin ranktasındır bunu unutma

Kardeşim neye dayanarak böylr bir şey uyduruyorsun. Kaç maçtır kazanıyorum takımda birinci oluyorum büyük fark atıyoruz yine rütbe aynı. Gerçi hurafe demenden anlamam gerekip cevap vermemem gerekirdi ama neyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü
  • Bitiriyoruz diyorsun. Rütbe atlamak için solo giriceksin takımı taşıyıp kazanıcaksın.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Üstte yazdım hocam zaten dediğin mantıklı ama dediğini kaç kez yapsamda olmuyor demekki sorun var değil mi ama?

• Bak hocam rankın ne bilmiyorum ama gel benle gir mg2 falansan 3 günde global olursun. Rütbe vermiyor yaav demenin anlamı yok. Daha 2 hafta önce mg1 hesap geçti elime global arkadaşlarla girip 14 veya 15. maçta supreme olmuştu hesap kaç rank var hesapla.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Uzatmanın anlamı yok hocam olmuyor diyorsak olmuyor

• Tamam uzatmayalım 2013'ten beri hergün hesap kasıp satıyoruz biz bilmiyoruz sen biliyorsun hadi eyvallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.