Şimdi Ara

Ranked Game'lerde op champlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rankedlarda op champ olarak ne seçmeliyim ? ranked yenmem lazımda.

• Cho.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruizes

Cho.

Cho çok mu iyi ? ranked da iş yapmaz gibime geliyor ?
  • Elo'ya göre değişiyor champlar genelde ama düşük eloda Shaco iş yapıyor tavsiye ederim genelde surrender atarlar gank odaklı oynarsan.

Bir de banlanan champlar üzerine ustalaşırsan daha verimli olabilirsin bir Shen,Morgana bunlar takımına fazlasıyla yararlı champlar ama lane ezme üzerine oynarsan belli champlar fazlasıyla iyiler.

Mesela mid için;fizz,morde,brand,kassadin,talon,akali bu tarz champlar çabuk öldüren ve kill alabilen champlar ahri ise hem takıma yararlı hem de kill alır ayrıca da farmer dediğimiz champlardan.Ama win almak istiyorum diyorsan Xin al.Oynamayı öğren ve takımın çok kötü olmadığı sürece kazan,mantık basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzz123 -- 8 Ağustos 2012; 17:42:49 >
  • Valla 2 gündür oyun içinde ranked maçlarını izliyorum Graves ve Diana seçeni görüyorum hep ve güzel oynuyorlar Diana yeni olduğu için kötü oynayanda var ama genel olarak güzel. Onun dışında Ezreal ve Ahri yide sıkça görüyorum. Birde Corki var He bide Twisted Fate
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerchisterTR

quote:

Orijinalden alıntı: Cruizes

Cho.

Cho çok mu iyi ? ranked da iş yapmaz gibime geliyor ?

Knock up ve ardında 3 saniye %60 slow var. 5 saniye silence var.Ultisi True damage ayrıca 18 levelde 6 stack yaptığın takdirde 900 hp veriyor. Takımın çok kötü değilse her türlü iş görür.
  • Cho'gath = Win'gath
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Anti Herolar
    11 yıl önce açıldı
    West Gold elo adc duo arıyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fizz midde dıkar

shyvana counterjungle yapar karşı jungleyi dıkar

vayne late gamede dıkar

blitz,leona dıkar

soloda yorick yardırır
  • heimer karma op! denede gor
  • solo top , malphite , shen , yorick elohellden çıkma garantili :D
  • Solo top için Renekton,Riven,İrelia.Kennen diyorum.Jungle Nautilus.Amumu,Malphite.Mid Fizz,Talon,Akali,Morde.Support Blitz,Alistar,Leona belki Kayle.Ad carry Vayne Alan skili olan herolar seçersen tflerde biraz daha avantajınız olur örnek vermek gerekirse kennen ulti amumu ulti malphite ulti leona ulti blitz ulti
  • oftank xin ve offtank jax gerisi.... bosver 2 si yeter free win
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

Solo top için Renekton,Riven,İrelia.Kennen diyorum.Jungle Nautilus.Amumu,Malphite.Mid Fizz,Talon,Akali,Morde.Support Blitz,Alistar,Leona belki Kayle.Ad carry Vayne Alan skili olan herolar seçersen tflerde biraz daha avantajınız olur örnek vermek gerekirse kennen ulti amumu ulti malphite ulti leona ulti blitz ulti

Jungle Alistar'da çok iyidir.
  • Cho diyenler canımsınız, gittikçe artıyorsunuz

bir kaç saat önce

Elo 1376

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 8 Ağustos 2012; 19:50:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Cho diyenler canımsınız, gittikçe artıyorsunuz

bir kaç saat önce

Elo 1376

Sayılı günlerini iyi değerlendir çünkü yaşatmayacaklardır.

• low elo dan bahsediyorsak

malphite - irelia - vlad solotop

jax - maokai - shen jungle

ahri - cass mid

leona alister eğer tanky champ varsa sona support

ad carry olarak graves - ez - vayne

bence bunlar low elo da soloQ da oyunu iyi farmlar ise tek başına oyunu götürebilecek champler lane lerine göre
  • veigar singed jax wukong morgana vayne amumu shaco tf
  • Malphite highdada low elo da da oyun taşır çünkü op ayrıyetten alistar taric ve shen
  • Graves blitz alistar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ne derse desin.. OP şampiyon yoktur OP oyuncu vardır..

oynamayı bilmedikten sonra istersen oyundaki en agresif şampiyon ile oyna sonuç gene aynı olur gene aynı..

Not: bütün şampiyonların kendine has güzel özellikleri var fakat takım oyunu ve minyon kesebilmek en önemli nokta.. bir stream izle adamlar 20 dk olmadan 200 minyona çok rahat ulaşabiliyor üstüne ejderhaya çok önem veriyolar fakat oyunda bunların hiç biri olmuyor.. (zamanında) iyi farm yapmış takım oyunda her zaman kazanır..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.