Şimdi Ara

Rank 1-5 arası oyuncular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar oyunun tek başına değilde 3 4 kişi daha zevkli oldugunu düşünüyorum.Başlıkta belirttiğim gibi bu aralıkta oyunu oynayan ve beraber oyun oynamak isteyen arkadaşlarım varsa beraber oynayalım .

Benim Rank 1

Siz buraya yazın isminizi ben sizi eklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FX-8350 5.10 GHZ | Corsair Water Cooler H110 | Gigabyte R9 290x | Corsair 16 GB DDR3-2400 CL9 / Iphone 6 Plus | Macbook Pro
    Frankfurt University of Applied Sciences - Architecture
    Battle.net Tag: HitMachine#2451

• Möcker kullanıcısına yanıt
    vardır Rank 1 bazı yorumlarda görüyordum tabii nispeten oldukça azdır =)
  • Yolla gelsin oynarız beraber BangFish#2288 Resetten öncede 1 sonrada 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 1 Eylül 2015; 10:57:21 >
    HACETTEPE OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ (MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ) KONUSUNA GİTMEK İÇİN https://forum.donanimhaber.com/hacettepe-universitesi-otomotiv-muhendisligi-makine-muhendisligi-bilgi-10k-25k-arasi-iceri--127501376-11
  • Yolladım bence 1-10 arası daha mantıklı :D
  • MrMoody #2312 Rank 1 ekleyebilirsiniz .
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymişki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • Volkan#2112 ekle rank 1 kardesim .

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.