Şimdi Ara

Randevu almadan ehliyet basvurusu yapabilirmiyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
38.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali GÜLER

Ziraat Bankasının ücret alıp almama konusunda bir fikrim yok ama yinede banka ile görüşün derim. Ben değerli kağıt bedeli olan 13 TL yi Ptt ye yatırmıştım. Baktım 2 TL daha ödenecekmiş, hemen koştum rastgele Akbank a gidip 2 TL yi de yatırdım. Ziraat Bankasına gittiğiniz zaman sorun, eğer alıyorlarsa oradaki gişe memuruna; Ben mevcut ehliyetimi yenilemek amacıyla 13TL değerli kağıt bedeli ve 2 TL de polis teşkilatı güçlendirme vakfına para yatıracağım diye belirtin.Toplamda 15 TL bankaya ödeyeceksiniz. Tek fark 13TL için ayrı hesaba ve 2 TL için ayrı hesaba para yatırmış oluyorsunuz. Dekontlarını kaybetmeyin yanınıza alın. Eğer Ziraat Bankası almıyorsa Akbank, Vakıfbank ya da Halkbank a gidin. Evrak işleri ve para yatırma işlerini hallettikten sonra bir önceki gönderide belirttiğim evraklarınızı alıp en yakın nüfus müdürlüğüne gidebilirsiniz. Umarım sistem bizim oradaki gibidir de çabuk halledersiniz. Takıldığınız bir nokta olursa sorabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim sağolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Besiktas ilce nufus mudurlugunden alabilir miyim sabah 7de gitsem

• quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Besiktas ilce nufus mudurlugunden alabilir miyim sabah 7de gitsem
    7 de hatta 7 den önce orada olursanız alma ihtimaliniz yüksek. Yinede oranın telefon numarasını bulup sorun ya da geçerken bir uğrayıp sorun yinede. Oranın sistemi, işleyişi nasıldır bu konuda garanti veremem.

• Hocam devlet daireleri sabah 8 de acilmiyor mu 6 da gidersem nasil olacak ki

• quote:

Hocam devlet daireleri sabah 8 de acilmiyor mu 6 da gidersem nasil olacak ki
    8 de açılıyor ama ehliyeti aldığım yerde, saat 8 e kadar çoktan 50 kişi gelmişti bile. Hatta saat 7 de geldiğim halde önümde 5 kişi gelmişti. Ne kadar erken gelirseniz işiniz o kadar çabuk biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali GÜLER -- 21 Mayıs 2018; 16:4:59 >
  • Orada siraya mi giriyoruz hocam kapinin onunde mi bekliyoruz sabahin besinde

• quote:

Besiktas ilce nufus mudurlugunden alabilir miyim sabah 7de gitsem

• Beyler aynı soru benden de gelsin.. Çankaya'dan randevu aldım 2 ay sonraya randevu verdi.. Ehliyet almak için nüfus müdürlüğüne direk gitsem sen gelme ulan ayı demezler değil mi? Belgeler için de link var ki ve ödenecek para vs.. Teşekkürler

• Hocam il dışına gideceğim o yüzden yakın tarihe randevu yok. Ben şimdi randevusuz gidebilir miyim? Evimin karşısında nüfus müdürlüğü. Bir de para yatırma olayı felan nasıl olacak?

• Ben randevu alıp gitmiştim ama gittiğimde randevu almasam olmuyor mu diye sordum. Eğer kalabalık değilse sıkıntı olmayacağını söylediler genellikle ehliyet kisminda kuyruk olmuyor, ehliyet ve kimliğin verildiği yerler farklı

• arkadaşlar bu işi randevusuz halledebilen biri biraz ayrıntılı anlatıp yardımcı olabilir mi acaba? ben durumumu izah edeyim şu an ehliyet direksiyom sınavından geçtim kursun belgeleri hazırlamasını bekliyorum okulum açıldı motorla okula gidip gelmem lazım ama nüfusa istanbul içinde 1.5 2 ay sonrasına randevu var sabahın köründe gidip sıraya girsem gerekli evraklarla makbuz sürücü belgesi vesaire ile halledebilir miyim? bunu ya da başka bir yöntemle halleden varsa bir yol gösterebilirmi belediye ismi vb falan?

• TenorKerim T kullanıcısına yanıt
    Ben sürekli sisteme girip çıkıyorum bazen bazı kişiler iptal edebiliyor mesela yarın için 2 sonrası veya 1 hafta sonrası için sık sık takip edin yakalarsınız diye düşünüyorum. Şuan bende 3 randevu var 2'si yarın Üsküdar İlçe Nüfusta diğeri Zeytinburnu İlçe Nüfus 25.09.2018'te kursum haber vericek bugün ona göre ya yarın alıcam ya da iptal edicem isterseniz burdan haberleşiriz ya 25.09.2018 tarihli olanı ya da yarın olanları size devredebilirim :)
  • Hârika olur çok ama çok sevinirim. Şu an kurstan haber bekliyorum belge için mesajdan iletişim bilgimi göndericem dönerseniz çok memnun olurum. Bakarız tarihlere siz hangisini kullanacaksanız diğer tarihe kadar benim de belgelerim hazır olursa halledebiliriz diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.

Hocam çok geç döndünüz çünkü bugünkü randevuları 1 gün öncesinden iptal etmem gerekiyordu çünkü iptal etmeyip gitmezsen 1 ay boyunca randevu alamıyorsun kısacası 00.00'a kadardı benim belgeler bugüne yetişmedi maalesef 25.09.2018 tarihli randevuya gidicem büyük ihtimal ama 24'ünede randevu kolluyorum bu yüzden daha erkene randevu bulursam sana şutlarım senin içinde erken bir tarihe almaya çalışırım zaten sürekli girip çıkıyorum bazıları iptal ediyor veya onlarında evrakları yetişmiyor sen dert etme ben sana önümezdeki hafta için randevu bulucam .
    Kardşim istersen 24.09.2018 tarihine randevu var Başakşehir Nüfus Müdürlüğün'e saat 8.30-9.00 sanada uyarsa mesaj at devredeyim :)
  • Hocam çok teşekkür ederim bir nüfus müdürlüğünde tanıdık varmış onun vasıtasıyla 25inde halletmeye çalışıcam muhtemelen ve umarım hallolur desteğin için çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.