Şimdi Ara

Rambo 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vizyonmax.com/fragmanlar/rambo-4-john-rambo.html

2008 de vizyona girecekmiş.Sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Yalnız bu sefer çok sağlam geliyor.Sylvester Stallone 60 yaşında Hollywood dan intikamını alacak gibi gözüküyor.Gerçekten aksiyonu bol güzel bir film olacak

Orjinalden alıntı: Lèon

bu adamın kesin parası bitti.rambo rocky çekiyor

Adam hakkını veriyor oyunculuğunun.

Orjinalden alıntı: Lèon

bu adamın kesin parası bitti.rambo rocky çekiyor

Sylvesterın özel jeti bile var.Onun tek amacı hollywood dan intikam almak.Çünkü hollywood adamı bitirdi.

Orjinalden alıntı: can9559_95

adam yine okla helicopter indirecek

İLk kan filmi aklıma geldi. Küçükken ne izlerdik ya.
  • Bi ara bu sylvester abi ermeni soykırımı hakkında film çekmeyi düşünüyodu yalanmıydı la o.

Hanım Koş Tüfeğimi Getir
  • _____________________________
  • Anaaa Erol Buyukburc oynamis Rambo 4 filminde.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • PUSAT

• anca rambotox olur bu saatten sonra slyvesterdan

Orjinalden alıntı: 1881

Anaaa Erol Buyukburc oynamis Rambo 4 filminde.

Ciddi misin?

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Ciddi misin?

O kim.

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Ciddi misin?

Yav Sylvester Stallone acayip bir sekilde Erol Buyukburca benzemis.En azindan ben benzettim.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.