Şimdi Ara

ram tavsiyesi lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende GIGABYTE 870A-USB3L AMD 870 anakart var benim alıcağım ram 2 tane 4 gb lik ram ler 2000+ Hz destekliyor genelde GSKILL markalı olanları almak istiyorum anakartla uyumlu olmasını istiyorum

örnek :http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-12800cl9d-8gbsr-8gb-(2x4gb)-sniper-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=53563

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RietveldX -- 9 Haziran 2012; 17:55:54 >

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    »(ø)« Marilyn Manson Korku Evi [Fan Club] »(ø)«
    :::^^::: Rietveldx (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • up!

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    »(ø)« Marilyn Manson Korku Evi [Fan Club] »(ø)«
    :::^^::: Rietveldx (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Gskill ripjawX tavsiye ederim ben amd ile kullanıyorum sorunsuz.
    ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO|| INTEL CORE İ7 13700K || NZTX KRAKEN ELİTE 240 RGB || 32GB GSKİLL TRİDENT Z5 RGB 7200MHZ CL34 || PALİT RTX 5080 GAMİNGPRO || 512 GB SAMSUNG 970 PRO || 2X 4TB SAMSUNG 870 EVO|| || PHANTEKS EVOLV X|| ASUS ROG THOR 850W PLATİNUM || 24'' ASUS ROG STRİX XG248Q || ELAC DEBUT CONNEX DCB 41 WİTH AUDIO PRO SW-5 || CREATİVE SOUNDBLASTER ZX || RAZER BLACKWİDOW CHROMA V2|| RAZER DEATHADDER V2 PRO || RAZER KRAKEN V3 PRO || BOWERS &amp; WİLKİNS PX8

• Gskill ripjawX
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.