Şimdi Ara

Ram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper marka laptopumun i5-2520 2.5Ghz işlemcisi, DDR3 6Gb ram,Nvidia GeForce GT540M 1Gb Cuda Ekran kartı, 500 Gb sata hdd Windows Home Premium 64bit. Sistemi kontrol etmek için CPU-Z proramını kurduğumda Ram'lerin Nanya teqnoloji isminde bir markanın 685 Mhz'lik Ram'lerinden olduğunu gördüm.

GTA IV oynamak istiyorum resmen ekran donuyor. Forumdaki bazı araştırmalarımda benimki gibi bir sisteme sahip olan arkadaşlar akıcı bir şekilde 25-35 fps de oynuyorlarmış.

Acaba sorunumu Ram yenilemekle aşabilirmiyim?

Birde Kingston 4Gb 1333Mhz CL9 mu yoksa Corsair 1333Mhz CL9 Ram'mi önerirsiniz ve sistemim bunları desteklermi?.

Yardımlarınızı bekliyorum...

Birde Ram'lere OC yapabilirmiyim diye denemek istedim. Fakat bios hiçbir ayara izin vermiyor hatta göremiyorum bile !!!

Ram Sorunu

Ram Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taiphun -- 27 Ocak 2012; 20:27:59 >

• kardeş sistemin güzel oynayabilirsin gta4 ü
    o kasılmalar oyunun kendisinden de olabiliyor. benim makinada bile kasma yaptı bütün patch leri yükledim şimdi fullhd akıcı oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

kardeş sistemin güzel oynayabilirsin gta4 ü
    o kasılmalar oyunun kendisinden de olabiliyor. benim makinada bile kasma yaptı bütün patch leri yükledim şimdi fullhd akıcı oynuyorum

Benim oyun orjinalde bu patch olayını anlamadım. Nereden bulabilirm bunları? Geçen 1.0.7.0 diye bir patch duydum bahsettiğin bumu?
  • GTA 4 ilk versiyonu ile yamalarını kurduktan sonraki halinde ciddi bir performans farkı var. Grafik ayarlarına da ek özellikler geliyor. Bunları kurduktan sonra denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taiphun

quote:

Benim oyun orjinalde bu patch olayını anlamadım. Nereden bulabilirm bunları? Geçen 1.0.7.0 diye bir patch duydum bahsettiğin bumu?

evet kardeşim onlar
  • quote:

quote:

quote:

evet kardeşim onlar

Yardımın için teşekkür ederim en kısa zamanda indirip kuracağım...

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet kardeşim onlar

Yardımın için teşekkür ederim en kısa zamanda indirip kuracağım...

rica ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ErkanCo

GTA 4 ilk versiyonu ile yamalarını kurduktan sonraki halinde ciddi bir performans farkı var. Grafik ayarlarına da ek özellikler geliyor. Bunları kurduktan sonra denemelisin.

İlgilendiğin ve önerin için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

GTA 4 ilk versiyonu ile yamalarını kurduktan sonraki halinde ciddi bir performans farkı var. Grafik ayarlarına da ek özellikler geliyor. Bunları kurduktan sonra denemelisin.

Oyunu 3 kez sildim yükledim. 1.0.7.0 patch'i nasıl kuracağım bulamadım bir türlü. Olmuyor olmuyor olmuyor... Oyunun ressmi sitesindende buldum yine olmadı. Çıldırmak üzereyim. Eski patch'ler yükleniyor. ama 1070 yüklenmiyor. Update veya key ile ilgili hatalar veriyor. Gfwlyi nasıl güncelliyecem anlayamadım...
  • Başlat-çalıştır-msconfig-hizmetler-windows olay günlüğü devre dışı bırak

birde ekran kartı driverını güncelle kendi sitesinden ekran kartı yazılımından 3d ayarlarından uygun performansı seç

iyi oyunlar

sorun devam ederse mesaj atın daha ayrıntılı anlatırım
  • quote:

quote:

quote:

Oyunu 3 kez sildim yükledim. 1.0.7.0 patch'i nasıl kuracağım bulamadım bir türlü. Olmuyor olmuyor olmuyor... Oyunun ressmi sitesindende buldum yine olmadı. Çıldırmak üzereyim. Eski patch'ler yükleniyor. ama 1070 yüklenmiyor. Update veya key ile ilgili hatalar veriyor. Gfwlyi nasıl güncelliyecem anlayamadım...

Hataların ekran görüntülerini yükleyebilirsen daha anlaşılır olacaktır. Ona göre yardım edeceğim. xlive.dll yamaların yüklenmesinde sorun yapıyor olabilir. Sana kendi kurduğum şekilde tarif ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hataların ekran görüntülerini yükleyebilirsen daha anlaşılır olacaktır. Ona göre yardım edeceğim. xlive.dll yamaların yüklenmesinde sorun yapıyor olabilir. Sana kendi kurduğum şekilde tarif ederim.

Kardeşim kusura bakma cevap veremedim internetimde sorun vardı daha yeni çözüldü. 1060 patchi yükledim hiçbir sorun çıkmadı. Fakat 1070 patchte resimlerde yüklediğimde verdiği hataları veriyor. Yardımcı olursan sevinirim.

Ram Sorunu

• Birkaç bilgi gerekli.

1. Oyunun orjinal mi
    2. Yamaları nereden edindin.

1. sorunun cevabına göre başka sorularım olabilir.
  • ekran kartı driverlerini bi önceki sürümünü bulup indirin son çıkan 285.58 de bazı sorunlar vardır mümkün ise 280.26 var onu blup indirin yeni driver çıkana kadar
  • quote:

Birkaç bilgi gerekli.

1. Oyunun orjinal mi
    2. Yamaları nereden edindin.

1. sorunun cevabına göre başka sorularım olabilir.

evet oyun orjinal. resmi sitesinde 1070 patch haricinde bulamadığım için 1060a kadar olanları değişik sitelerden edindim.
  • Şu adımları yapmanı isteyeceğim.

1.Oyunu tamamen kaldır.
    2.Tekrar kurulum yap.
    3.Games For Windows n son sürümünü indirip kur
    4.1.0.3.0 yamasını kur.
    5.1.0.3.0'dan 1.0.7.0 e güncelleyen yamayı indirip kur.

Yamayı gamershell web sitesinde bulabilirsin. Bu güncelleme ile artık SocialClub a gerek kalmayacak.
    Evde olduğumda save dosyalarını sorunsuz çalıştırabileceğin xlive.dll dosyasını gönderirim.

Bu işlemler ile oyun çalışıyor.Canlı testini kendi bilgisayarımda yaptım.
  • En kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.