Şimdi Ara

RAM NE KADAR YÜKSELTEBİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşşağıda bilgisayarımın özelliklerini atacağım amd 1 gb ekran kartım harici ama ondan da emin değilim cpu-z nin verdiği değerler ve 4gb ram var ama ramin %50 sini kullanıyor bilgisayarda hiç bir program açık değilken ben bunu 16 gb ram yapabilir miyim yaparsam ne gibi performans artışı elde edebilirim oyunlarda özellikle  RAM NE KADAR YÜKSELTEBİLİRİM

• Laptoplarda ram degisimi masaustu bilgisayara gore daha masraflidir.

Ram gerektiren isler yapiyorsaniz mantikli olabilir ancak oyun ve gunluk kullanim icinse 8Gb ram yeterlidir ancak butce yeterse tabi ki 16Gb ram daha iyi olur.

Performans artisini hissettirecek tek şey SSD,240Gb veya 256Gb SSD alirsan çok daha fazla farki hissedersin.

Tavsiyem, sifir laptop rami alacagina 2.el laptop ram i al cunku ramler zaten omur boyu garantili.

SSD butce elverirse sifir almanini tavsiye ederim.

Bir butce araligi belirtirsen forumdaslar daha iyi yardimci olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ssd tam olarak nedir ??
  • lvnt_20 L kullanıcısına yanıt
    Hareketlei manyetik plakalardan olusan hdd lerin yerine nand flash yongalardan olusan alternatif depolama cozumudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gb ram kullanıyorum ben bunu iki slot var bu slotların birine 8 diğerine 8 şeklinde yükseltme yapabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvnt_20

4 gb ram kullanıyorum ben bunu iki slot var bu slotların birine 8 diğerine 8 şeklinde yükseltme yapabilir miyim

Napacan 16GB RAM'ı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.