Şimdi Ara

Ram ler ile ilgili bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar çalışırken birden donması ve bilgisayarın bir daha açılmaması gibi arada yaşanan bir sıkıntının, ramları çıkarıp yeniden takınca düzelmesinin nedeni nedir? Buna ne sebep oluyor olabilir? Neden düzeliyor ve neden bir kaç ay sonra gene aynı sıkıntı kendini gösteriyor da ramleri yerinden oynatınca sorun gene çözülebiliyor...Görüşlerinizi bekliyorum,

Teşekkürler...

Orijinalden alıntı: RüZGaR®

Ram slotların tozlandığında
    Ramlerin iletişim uçları oksitlendiğinde
    Ram slotlarının kilitleri işini tam yapmadığında bu tarz sorunlar yaşanabilir.

Cevaplar gayet mantıklı, teşekkür ederim...Ramler yeni olduğundan buna pek ihtimal vermiyorum (eskisinde de yenisinde de yaşanan sıkıntı aynı), Peki ram slotlarınında Ram iletişim ucları gibi oksitlenme olasılığı var mıdır? Çözüm var mıdır?

İletkenlerin cinsine göre olasılıkları değişse de bu ihtimal muhtemel.Bu sorun için geliştirilmiş temizleme spreyleri var ancak her spreye güvenebilirmisin bilemiyorum.Kısa devre herşeyi berbat edebilir dikkatli olmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GodFather da mouse ile ilgili soru
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.