Şimdi Ara

Ram'in üzerindeki Belleğin kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    https://i.hizliresim.com/Z98O1G.jpg

Bunun tamir edilme şansı var mıdır?

• Kart üzerindeki yollar kopmadıysa yerine tekrar lehimleyerek düzeltilebilir. Yollar zarar görmüşse o yolların tekrar yapılması gerekir.

Biraz maliyetli bir iş olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki yeni bir ram almanız gerekecek. O tarz bir parçayı yerine lehimleyecek kadar tecrübeli bir teknik servis ve bu işi yapacak deneyimli bir eleman bulmak zor.

Tabi ki imkansız değil. Ama lehimleme sırasında etrafındaki diğer devre elemanlarına zarar verilme olasılığı çok yüksek.

Kolay gelsin.
  • yollarda kısa devre yoksa bellek eksik hafızaylada olsa çalışması lazım denedin mi böyle çalıştırmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

yollarda kısa devre yoksa bellek eksik hafızaylada olsa çalışması lazım denedin mi böyle çalıştırmayı
    Elimde sistem olmadığı için deneyemedim henüz hocam ama aklımda deneyeceğim.
  • Boşuna bununla uğraşma yaptırmaya kalksan bir ram parası masraf tutar git yenisini al uğraşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-735401D02

Elimde sistem olmadığı için deneyemedim henüz hocam ama aklımda deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    deneme..! anakartı da ram gibi eline alırsın..! orada bir sistem var ve sistemin parçası kopmuş çalısırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarbarosTUGRUL -- 9 Mayıs 2018; 9:24:37 >
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    En fazla çalışmaz diye düşünüyorum anakarta zarar vereceğini sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu ancak bga rework ile lehimlersin ki çalışması garanti edilemez statik elektrik sebebiyle. Uğraşmaya değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.