Şimdi Ara

RAM hakkında (arkadaşımla takas)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimde takılı olan 2 tane tek modül toplamda 4 GB RAM (DDR2 800Mhz) bulunmakta. Arkadaşımın teklifi "sana 1 GB (DDR2 800 mhz) + 30 TL vercem sen bana tek modül 2 GB vercen." sizce değer mi?

• Eger arkadasiniz size 800MHz'lik RAM oneriyor ise boyle bir takas yapabilirsiniz, fakat ikiniz de RAM uyusmazligi sorunu ile karsilasabilirsiniz. Deneyin, eger herhangi bir sorun ile karsilasmazsaniz, o zaman boyle bir takasa gidebilirsiniz. Arkadasinizin 1GB RAM icin onerdigi fiyat iyi, sifir DDR2 1GB RAM'ler 30-35TL arasinda satiliyor.

Takas yaparken arkadasinizin sive verecegi 1GB RAM'in 800MHz oldugundan emin olun, eger bu degerden dusuk ise o zaman sisteminizdeki diger 2GB'lik RAM vayas olan RAM'in, yani 1GB'lik RAM'in frekansinda calisacaktir, bu da performans kaybina neden olacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fract4l

Eger arkadasiniz size 800MHz'lik RAM oneriyor ise boyle bir takas yapabilirsiniz, fakat ikiniz de RAM uyusmazligi sorunu ile karsilasabilirsiniz. Deneyin, eger herhangi bir sorun ile karsilasmazsaniz, o zaman boyle bir takasa gidebilirsiniz. Arkadasinizin 1GB RAM icin onerdigi fiyat iyi, sifir DDR2 1GB RAM'ler 30-35TL arasinda satiliyor.

Takas yaparken arkadasinizin sive verecegi 1GB RAM'in 800MHz oldugundan emin olun, eger bu degerden dusuk ise o zaman sisteminizdeki diger 2GB'lik RAM vayas olan RAM'in, yani 1GB'lik RAM'in frekansinda calisacaktir, bu da performans kaybina neden olacaktir.

Bilgi için teşekkür ederim

• 30 TL ye gitsin bi ram daha alsın çok bi kayıp olacagını zannetmiyorum ama ben olsaydım değişmezdim
  • İyi arkadaş ol. Sıfırı için para biriktirebileceğini söyle
  • bence hiç bişi yapmayın raminizi kullanmaya devam edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi Takas Yaptım Sizce Nasıl ??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.