Şimdi Ara

Rakipler arasindaki dostlugu seviyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela Basbakan ile Deniz Baykalin gorusleri farkli ama yanyana cekilmis fotograflari var birbiriyle gulerken falan bunlar guzel seyler.Mesela cogumuz bildigi bir futbol videosunda adamin teki topu rakipten almaya calisirken adamin sirtina cikiyor diger adam da onu sirtinda tasiyarak top oynamaya devam ediyor.Bu tur seyler insanin hosuna gidiyor beyler bana katilan vardir umarim ve konuyu ss ve videolarla detekleyebilirsiniz mobil oldugum icin koyamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Rakipler arasindaki dostlugu seviyorum

http://m.youtube.com/watch?v=_TD7gKvPoi8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 11 Ekim 2012; 23:29:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Mesela Basbakan ile Deniz Baykalin gorusleri farkli ama yanyana cekilmis fotograflari var birbiriyle gulerken falan bunlar guzel seyler.Mesela cogumuz bildigi bir futbol videosunda adamin teki topu rakipten almaya calisirken adamin sirtina cikiyor diger adam da onu sirtinda tasiyarak top oynamaya devam ediyor.Bu tur seyler insanin hosuna gidiyor beyler bana katilan vardir umarim ve konuyu ss ve videolarla detekleyebilirsiniz mobil oldugum icin koyamiyorum.

Sen CHP'lisindir, ben AKP'liyimdir, liderlerimiz birbiriyle dalaşır. Ertesi gün biz senle sokakta karşılaşınca tartışırız fakat Tayyip Erdoğan ve Deniz Baykal kamera karşısından başka hiçbir yerde tartışmazlar. Protokolün ideolojisi olmaz...
  • Ben de severim Zaten siyasilerin birbirinden nefret ettiği falan yok.İş icabı hepsi

• Nba finallerinin son maçında LeBron ile Durant'in birbirine sarılma anı çok duygu doluydu. Mobilim ama biri fotoğrafı bulup koyarsa sevinirim.

• Up

• Bütün her şey bütün kararlar birlik ve beraberlik için olsa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alex ile selçuk inan'ın maç sonunda sarılmaları hoşuma gitmişti

• Up

• Genelde bilgisayar oyunlarinda rakipler birbirlerine cok sover ama bne oyle degildim hep pozitiftim beni ne kadar oldurselerde.

Knight oynarken cok basima gelir satasmak amacli gelip pm atarlar guzelce konusurum anlasiriz hatta bu yuzden kackere irk degistirip karsi takima gitmisligimiz var.

Her zaman pozitif yasarim...

• hayatta en iyi arkadaşlarımı kankalarımı hep kavga ettikten sonra bulmuşumdur. kavga etmediğim adamla kolay kolay arkadaş olmam

edit : tabi siyasiler kameraya oynuyolar onların olayı çok farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 12 Ekim 2012; 15:20:02 >
  • Upuppu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.