Şimdi Ara

Rahatsızlığım ve Askerlik Durumum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim Mitral Kapak Gevşekliği rahatsızlığım var, sol böbreğim (tam hatırlamıyorum hangisi olduğunu) doğuştan gelişmemiş, 3-4 yıl önce uzun bir Epilepsi dönemi geçirdim geceleri krizler atlattım, düz tabanım, bir sorun ise mide yanması (:D). Askere alacaklardı beni tecil ettirdim 2014 Aralık'a kadar. Bazı kişiler özürlü olduğuma dair bir kağıt alabilirsin dediler bazıları da gidersin tuvalet temizlersin dediler. Kalbimin üstüne hafifçe bastırdığımda bile kalbim ağrırken beni bu halimle askere alırlar mı? Ben hiç alışkın değilim saatlerce ayakta durmaya çünkü yarım saat bir saat sonra belim, ondan 15-30 dakika sonra da her yerim, en son da ayaklarım ağrımaya başlıyor. Gider miyim askere ben? Son 2-3 gündür geceleri düşünmekten uyuyamıyorum lütfen değerli yorumlarınızı eksik etmeyin çok merak ediyorum yorumlarınızı.







  • Haci bizdeki kriter askerde de gecerli...

    Nefes alsin yeter... yani alirlar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kalp rahatsızlığım var ve çürük aldım.

    Şubeye gittiğimde rahatsızlığımı belirttim, izmite yönlendirdiler İzmit de gerekli ekipman olmayınca İzmit İSTANBUL GATA ya gönderdi. Orada gerekli incelemeleri yaptıktan sonra heyet bana çürük raporu verdi.

    Savaşda ve seferde diye.

    Büyük ihtimal sizede verirler diye düşünüyorum.


    ( Kalbim Delik )

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan2080

    Benim Mitral Kapak Gevşekliği rahatsızlığım var, sol böbreğim (tam hatırlamıyorum hangisi olduğunu) doğuştan gelişmemiş, 3-4 yıl önce uzun bir Epilepsi dönemi geçirdim geceleri krizler atlattım, düz tabanım, bir sorun ise mide yanması (:D). Askere alacaklardı beni tecil ettirdim 2014 Aralık'a kadar. Bazı kişiler özürlü olduğuma dair bir kağıt alabilirsin dediler bazıları da gidersin tuvalet temizlersin dediler. Kalbimin üstüne hafifçe bastırdığımda bile kalbim ağrırken beni bu halimle askere alırlar mı? Ben hiç alışkın değilim saatlerce ayakta durmaya çünkü yarım saat bir saat sonra belim, ondan 15-30 dakika sonra da her yerim, en son da ayaklarım ağrımaya başlıyor. Gider miyim askere ben? Son 2-3 gündür geceleri düşünmekten uyuyamıyorum lütfen değerli yorumlarınızı eksik etmeyin çok merak ediyorum yorumlarınızı.

    Muayene geldiği zaman gidip rahatsızlığından bahset. ( Mide yanmasından bahsetme orada ayak üstü vatan haini damgası yapıştırmasın rütbeli komutan sana ) büyük ihtimalle istanbul gataya gönderirler seni bir kaç muayene geçirir sonrasında ise çürük alırsın.

    Ha heyet uygun görmez ise ölsen de alırlar askere ona göre.




  • Seni kurtarirsa epilepsi kurtarir. Digerleri hicbir ise yaramaz. Hele ki duz tabanim, ayakta duramiyorum gibi seylerle sakin gorunme, birde ustune kufur yersin. Hani moral bozmak gibi olmasin ama askerligimde nobet geciren cok adam gordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 11 Aralık 2013; 1:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende astım ve sağ dizde menisküs var.Çürük raporu alırız inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Seni kurtarirsa epilepsi kurtarir. Digerleri hicbir ise yaramaz. Hele ki duz tabanim, ayakta duramiyorum gibi seylerle sakin gorunme, birde ustune kufur yersin. Hani moral bozmak gibi olmasin ama askerligimde nobet geciren cok adam gordum.

    ama epilepsim geçti yine de sorun olur mu gitmeme?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.