Şimdi Ara

Rage 2 için Oynanış Fragmanı Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bethesda son zamanlarda çok güzel kararlar veriyor.Bu oyunu da ilk oyunun bayık atmosferinden kurtararak zevkli hale getirmişler.Savaş sistemi tam istediğim gibi bir elinde skill bir elinde silah(Singularity,Bioshock vb).Harikasın be abi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: C.H.N

    Tam düşündüğüm gibi içine edilmiş bir oyun geliyor. İlk önce wolfenstein ı harcadılar. sonra the evil wihtin'i şimdi de rage. Bu oyunların ilk sürümleri id5 ile yapılmışlardı ve çok kaliteli atmosfere ve anlatıma-hikayeye sahiptiler. Şimdi id6 nın o parlak, sistem canavarı ve uyuz motoruyla bomboş arazilerde adam vurmaya devam.


    Evil Within 2 tıpki Dishonored 2 gibi idtech 5 tabanlı oyun motoru kullanıyor o yüzden leş gibi optimizasyona sahipler.Wolfenstein konusunda haklısın ama idtech 6 şuanki en iyi oyun motorlarından biri ve yeni sistemlerde sorunsuz bir deneyim sunuyor DOOM'da bunun en büyük örneği her açıdan kusursuz bir oyun.Eminim bu oyunda öyle olacaktır fazla cıvık bir oyun olması benimde hoşuma gitmiyor ama iyi bir oynanış sunarsa bu oyun yokluğunda indirip oynanılcak bir oyun olacaktır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • yapay zeka kötü geldi, gerçi daha var çıkışına düzeltebilirler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Doom özentisi gibi dursada bence eğlenceli olur gibi bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: porsux

    tam tahmin ettiğim gibi bir önceki konuda yazmıştım doom un aynısı olacak diye. ne diyelim kısmet değilmiş. Artık oyunların kendine özgü hallerinin devam oyunlarında yerle bir edilmesine alıştım...

    Çokta üzülmeye gerek yok, kalan sağlar (Metro) bizimdir

    Düzeltme: Ayrıca şu çift zıplama olayını çıkartan adama artık küfür etme noktasına geldim..


    hocam tebrik ediyorum tek adam gibi cevap. bu yeni oyun tamamen kimligini kaybetmis. eglence diyor millet bence tamamen salaklik sunuyorlar. ilk oyundaki atmosfer ve ciddiyet gitmis. ayni sey borderlands 2 dede oldu. millet bukadar zevksiz olursa olacagi budur.




  • ilk oyun xbox 360 nesilinin en underrated oyunlarından biriydi ben çok beğenmiştim. Tabi sen bu kadar para harcadığın oyunu skyrim ile neredeyse aynı zamanda çıkartırsan böyle olması normaldir. Şu oyun 2012 başlarında çıksaydı çok daha popüler olurdu. Her neyse open world bir rage güzel olur ve bu sefer pek çok boss var gibi valla ben bekliyorum her şekil oynarım.
  • yeni bir gameplay videosu

  • Arkadaşlar oyun nasıl oynayanlar deneyimlerini aktarabilir mi alınır mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.