Şimdi Ara

Rage 2 için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Bethesda Softworks ve geliştiriciler id Software ile Avalanche Studios açık dünya FPS oyunu Rage 2'nin ilk resmi oynanış fragmanını yayınladı. 
     

    Toplum, hukuk ve düzenden yoksun bir distopya dünyasında geçecek Rage 2 her yere gidebileceğiniz, her şeye ateş edebileceğiniz ve her şeyi patlatabileceğiniz gerçek açık dünya first person shooter deneyimini bir araya getiriyor.
     
    2185 yılında, insanlığın sayıları azalmaktadır. Gaddar ve kana susamış çeteler açık yollarda dolaşıyorlar ve acımasız Otorite demir yumrukla kalanları yönetmeye çalışıyor. Sen son korucu Walker'sın ve evin soyulup ölüme terk edildiğinde Otorite ile savaşmak ve onların kurallarını ezmek için affetmeyen arazilerde gerekli araçları ve teknolojiyi bulmak için kana susamış çetelerle mücadele edeceksin.

     
       Rage 2, İlkbahar 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

       Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.




  • Doom oynuyorum sandım videoyu izlerken.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşündüğüm gibi ciddiyetten uzak Doom özentisi olmuş.. eh ne yapalım bize de ilk oyunu tekrar yükleyip oynamak düşer
  • neydi bu şimdi Allah aşkına nedir bu oyunların içine etme hevesi oyun şirketleri yenilik getirmeyi nedense çok yanlış anlıyorlar
  • Bulletstorm.
  • Ben Borderlands kafasında bir şey bekliyordum bu bildiğin açık dünya DOOM olmuş. :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çakma doom.. İlk oyunun kalitesine zerre yakışmamış, yazık.
  • İlla bir oyunu diğerine yaşayacaksınız. Bence dd dooma benziyor ama daha farklı bir oynayış ve dünya sunuyor. Şu oyuna muhalefet edenler çıktığı zaman durmadan oynayacak olan kitle olacak buraya yazıyorum.
  • Dün yayınlanan teaser sonrası ön yargılısınız diyen arkadaşlar, haksız olduklarını görmüş olmalılar. Kapak fotoğrafları ve teaser oyunun içeriğini yansıtır, bu bir tasarım dilidir. Görüldüğü üzere ciddiyetsiz bir hikaye anlatım dili göreceğiz. Hatta hikaye bazında çok bir şeyler göreceğimizi sanmıyorum, bunun yerine yerli yersiz espriler dahi bekleyebilirsiniz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Korktuğum basima geldi :'(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlk oyunun kalitesi diyen arkadaşların zihninde oyun çok iyi bir yerde kalmış gibi duruyor. Geçen aylarda "bir bitireyim şunu" diyerek tekrar kurdum ancak ııh, gitmiyor oyun. Bir tıkanıklık var. Gerek tasarım hataları, gerek bug'ları ilk oyunun güzelim potansiyelini bitirmiş. Çok fazla da git-gel yapılıyor ilk oyunda.

    Fragmana gelecek olursak muhtemelen birbirinin aynısı bölge ele geçirme görevleriyle dolu olacaktır. Az ama öz araç kovalamacası yerine, sürekli olarak benzer senaryo karşılaşacağız Avalanche'ın tarzı doğrultusunda. Umarım açık dünya adı altında kopyala - yapıştır değil, daha rafine bir iş ortaya koyarlar. Aksiyon mekanikleri fena durmuyor çünkü.
  • Sizi bilmem ama ben geberdim bayıldım muhteşem ölüyorum ön sipariş tuşu gösterin bana
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Rage 2 için Oynanış Fragmanı Yayınlandı
  • Post apokaliptik doom olmus bu, ciddiyetten uzak apaçilerin kaynadığı oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena durmuyor. Önemli olan görevlerin tekrar edip etmeyeceği. Umarım JC 3 ve Mad Max'deki hataları yapmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malum yerlerden indirip denerim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • tam tahmin ettiğim gibi bir önceki konuda yazmıştım doom un aynısı olacak diye. ne diyelim kısmet değilmiş. Artık oyunların kendine özgü hallerinin devam oyunlarında yerle bir edilmesine alıştım...

    Çokta üzülmeye gerek yok, kalan sağlar (Metro) bizimdir

    Düzeltme: Ayrıca şu çift zıplama olayını çıkartan adama artık küfür etme noktasına geldim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsux -- 15 Mayıs 2018; 20:59:43 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bethesda bize saatlerimizi harcadığımıza değecek bir oyun ver n'olur be! Hikayeden yoksun post apokaliptik arcade shooter oyunu biz ne yapalım? Bu sene de E3 pc oyuncuları için tırt geçecek.
  • Tam düşündüğüm gibi içine edilmiş bir oyun geliyor. İlk önce wolfenstein ı harcadılar. sonra the evil wihtin'i şimdi de rage. Bu oyunların ilk sürümleri id5 ile yapılmışlardı ve çok kaliteli atmosfere ve anlatıma-hikayeye sahiptiler. Şimdi id6 nın o parlak, sistem canavarı ve uyuz motoruyla bomboş arazilerde adam vurmaya devam.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: C.H.N

    Tam düşündüğüm gibi içine edilmiş bir oyun geliyor. İlk önce wolfenstein ı harcadılar. sonra the evil wihtin'i şimdi de rage. Bu oyunların ilk sürümleri id5 ile yapılmışlardı ve çok kaliteli atmosfere ve anlatıma-hikayeye sahiptiler. Şimdi id6 nın o parlak, sistem canavarı ve uyuz motoruyla bomboş arazilerde adam vurmaya devam.


    nedense görüntü ne kadar parlak ve canlı olursa grafikler iyi gibi bir algı çıktı son zamanlarda. halbuki ben tam tersi; gri tonlamalara sahip, pürüzlü dokuları daha güzel buluyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.